- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Ах Тези СЕЛЯНИ
ха-ха-ха софианци... или както се пише... наистине ли си мислите че говорите най - правилния език??... мисля че в Добръджа се говори най- правилно![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
It's too late...
Ти сериозно ли мислиш София за хубав градПървоначално написано от casualhooligans
Аз го мисля за най-хубавия български град. Където и да съм ходил в България, никъде не ми харесва повече. София си е София, колкото и да я плюете.Първоначално написано от remix1912
П.С.:Лично мнение.![]()
започна се-Всеки който е от София,мрази тея дето не са,който не е от София-мрази тея дето са.
пф get a life![]()
"All God do is watch us and kill us when we get boring,we must never ever be boring"
Първоначално написано от amk933
Напълно съгласна.. София е и ще си остане София.. sofia 4ever xD, но същото е и с другите, ако например си роден/а във Варна за теб Варна ще е най-хубавият град в България.![]()
Loko Sofia![]()
Manchester United![]()
никой не ви и казва да не харесвате София, просто спрете да плюете хората които не са от там, те ви били цапали града- глупости, 100% съм сигурна, че точно софиянци които се мислят за много велики цапат града (лично мнение)
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Да да да да да да налиПървоначално написано от vesito13
Говориш тъпотии, аз съм софиянка и имаме вила, на която като ходим винаги си изхвърляме боклуците по кофите, а селяните, които живеят там, си ги изхвърлят в реката
![]()
Много мразя изказвания от сорта на: " всички софиянци са селяни" и т.н., защото вчера като се прибирах от уроци с баща ми и един идиот от казанлък замалко да ни блъсне, а след 5 мин. се блъсна в стълб!!!!! Тъй че не е особено приятно да виждаш как някви селяни идват и , без извинение, осират ВСИЧКО! Не че софиянците са некви безгрешни, ама просто ние не обичаме селяни в столицата, както пловдивчаните мнооооого обичат софиянци в плд! И не казвайте, че не е така, защото всяко лято ходя в плд и там нямам никакви приятели, а в София те са доста, тъй че проблема не е в мене!!! Като отида в някой магазин в плд и ме гледат супер тъпо, защото явно като не мйекам и не ме разбират!!!!!!!!!!!!!!!!!! В Бургас, Варна, Ст. Загора и т.н. е абсолютно същото, защото както на вас ви е писнало от нас, на нас ни е също толкова писнало!!!!!!!!!!
ама вич как сама се фукаш... на всяка втора дума столичанка си била или софиянка... даи аз като живея в Испания да съм испанец и да съм незнам си къв А?... пфф София е най - голямото село в БГ много малко градове има които са градове... мисля, че Варна, Русе и Пловдив са един от тях... аз не съм от там... родом съм от кътно селце наречено Тутракан...
It's too late...
Два от показателите, че си истински селяндур са:Първоначално написано от stupid0boy
1. Мислиш си, че София е най-голямото село.
2. Мислиш си, че всичко останало, освен София, е село.
Спрете да променяте административното делене на Република България. В България съществуват 252 града и 5080 села. Думата селянин се е превърнала в обидна. Това са хора, дошли от провинцията, но това не означава, че са по-тъпи от "гражданите" или имат по-малко права. И да, аз съм от София, нито е най-голямото село, нито е единственият град, това е столицата на България. Всеки един, който превива за постоянно в границите на Република България, е неин гражданин(т.е. всички ние сме български граждани (!)...) .... Не знам, имам чувството, че се намирам между тотални откачалки (не го казвам за всички) .....
Има жени, които твърдят, че всички мъже са еднакви. Не е ли това твърде богат опит?!?
Песимистът казал:
-По-лошо не може да бъде!
А оптимистът отговорил:
-Може, можеee!
пфффф... докажи ми, че София не е село... докажи ми с нещо друго освен че е шибана столица на шибаната България!!!!
ДОКАЖИИИ!!!
It's too late...
1. Учил ли си дефиницията на град? Броят на населението е водещ фактор и, ако на София викаш село, то на другите градове трябва да викаш махали и колиби.Първоначално написано от stupid0boy
2. В кое село има 3-4 лентови булеварди?
3. Кое село има 20 и повече километра дължина по диагонал?
4. Егати модерното село, то и летище си има...
5. В кое село има 4 стадиона, при това и националния?
6. В кое село се помещава НС и МС?
7. В кое селп има НДК, НИС, НАМ, ПНМ?
8. В кое село има опери и театри?
9. В кое село има молове?
10. В кое село ще си сложат държавите посолствата и резиденциите?
Абе ти въобще мислиш ли като говориш?![]()
Добре,и в крайна сметка,наистина с какво повече сте от нас вие,големите столичани?Само не ми казвайте,че не хвърляте боклуци,а ние сме тези които правят Софията ви мръсна.Това,че я плюем,а идваме да живееем,работим и учим е така,но не ние искаме да сме тук,просто сме притиснати от обстоятелствата-безработицата,и възможността за по-добро образование..И да,наистина е мръсна и грозна,тук-там има някъде по-чисти и приятни места.За да е чиста,вашият кмет трябва да се сети да каже да я почистят и да даде пари затова,а не само да си ги прибира в джобчето,за което вие не сте виновни.Просто не е много приятно да се фукате,че сте софиянци,след като на половината баба ви е от Ямбол,а дядо ви от Враца...Много по-културни ли сте или какво?Не разбирам...?!
![]()
Не взимай живота твърде на сериозно. Никога няма да се измъкнеш от него жив...
Първоначално написано от stupid0boy
Виж си ника мой, мисля, че няма нужда да доказвам каквото и да е било, достатъчно малоумен трябва да си за да не го знаеш. Ти си поредния индивид, лишен от способността да мисли. Виж какво е написал amk933, но ти едва ли ще го разбереш.
Има жени, които твърдят, че всички мъже са еднакви. Не е ли това твърде богат опит?!?
Песимистът казал:
-По-лошо не може да бъде!
А оптимистът отговорил:
-Може, можеee!
не си изсулваме галошите пред врататаПървоначално написано от stupid0boy
![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Ем, хора, когато в София са пълни задръствания, което е хипеер изнервящо и уморително, това не е защото софиянци се размножават като хлебарки... точно защото от селата и малките градове прииждат хора, но те не са виновни- търсят прехрана... проблемът е на държавата- колко заводи, изхранващи населението в по-малките градове и села се закриха?
а относно говоренето- най-правилно се говори във Велико Търново, в София също, заяото е политически,административ н и културен център, но при нас има части на шопски диалект и т.н.![]()
Един с моето мнение !!! Замисляли ли сте се от къде идва този боклук в София и защо е така мръсно...? 1 на лице ,че не чистят като хората ами замислете се колко СЕЛЯНДУРИ идват в София ,и колко пренаселена е тя,,,точно селяндурите го правят тоя боклук..Знаете ли колко хубава става София по Коледа,Бъдни вечер,Великден ...?Когато всички тези хорица си отиват по родните села...Няма ги задръстванията,по спокойно е ...но това е само 3 пъти в годината ...Първоначално написано от Loshotia
Глупостиииии във Велико Търново си говорят доста на селски с тоя диалект....Първоначално написано от kriSko94
![]()
в София е прекалено населено![]()
![]()
и ако не си забелязал може6 да сре6не6 някаде и арабин
![]()
![]()
![]()
и ж краина сметка каж е пробелма
![]()
и ко има6 предвид под селяни
Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.
София е град, но е пълна със селяндури.Радвам се, че не живея там, нямам нужда от такива "емоции" с такива "граждани"
90% не са кореняк софиянци, така че защо повечето имат някакви претенции? Нормално да идват все повече и повече хода да учат,работят и живеят в София - най-вече студентите, то там са едни от най-добрите университети в България, ако не бяха там - нямаше да ги има и толковата студенти
В София наистина има хубави места, да, но на фона на задръстванията, постоянното чакане, изнервеното шофиране и липсата на време да разгледаш хубавите места - това остава на заден план, само лошата страна излиза, пък и без това от нея си заобиколен постоянно. Но наистина повече "Софиянци" нямат и елементарни маниери, та като са толкова "софиянци" да си проверят от къде са им корените, че малко към селцата около София и там вече към Перник клонят
![]()
![]()
И наистина София с нищо като култура на хората не превъзхожда провинцията, то е доказано, че от провинцията е и голяма част от елита на България (тук говоря за културни дейци и всичко) Просто това, че живеят в София, не значи нищо
София е гадна като град, мръсна и пълна със селяндури
![]()
когато си отиват или когато снега затрупа и скрие боклуцитеПървоначално написано от mey_si
![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Хората си мислят,че като дойдат в София и се нарекът "софианци" и селяндурското им мислене ще остане незабелязано.Тва е.
Като са в столицата и значи са големите пичове,вървежните,готините .
Айде да стане столица някой друг град и да видим как София набързо ще се разчисти.![]()
Във селото Софияя! Аз познах!Първоначално написано от amk933
![]()
![]()
Хахаха. Къде трябваше да се смеем? Само по картинките схванах фейк на кого си...Първоначално написано от Ax3
![]()
Що толкоз омраза към София бе? О.о
I have super powers i just don't wanna show you.^^
Селския манталитет може да се породи, дори и в кореняка гражданин,стига само да иска.
Mr. Makaveli tell me to ride and I'ma ride..