- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Ах Тези СЕЛЯНИ
първо съм те разплакал от смях, после съм бил прав...Първоначално написано от MimOSiNitY
хероина май пак раздава правосъдие![]()
ХА ХА ХА ХА ХА Съседката изгрубяПървоначално написано от nefchi_bs
![]()
ROODE OF THE CHAIN
"диалектно", а?Първоначално написано от clever
![]()
толкова са и софиянци
ако имаш предвид гадните селяндури, налазили нашия град...да
говорят "диалектно"![]()
кажи го на шибаните селяндури, които плюят по София, но напират да дойдат тук...серат по града...Първоначално написано от kuklichka_bg
а тези, които не са със софийска регистрация...![]()
поне като серат, да плащат данъци...ебал съм им майката
и на всичкото отгоре се оплакват...
това е то да си жалък селяк![]()
ти иначе си мрази софиянците, просто не ни идвай в града, като не ти харесва
няма лошо
Браво,много добре казано!!!Първоначално написано от MrUndaztood
А тази тема кой е софиянец,кой гражданин,кой селянин не искам да я коментирам,че няма да има край.... ;X
Абе истината е,че софиянците са станали едни от най-отвратителните хора-надути(само щот живеят в столицата),егоистични и прости!
айде пак форумни мъдростиПървоначално написано от nymphadora
![]()
И колкото и да мразя някой да ме нарича провинциалист, искам да отбележа, ЧЕ БЪЛГАРИТЕ НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ДЕЛЯТ! Само това очакват малцинствените партии, за да ни унищожат тотално! Ще спра дотук, за да не проявявам расизъм, но нека просто кажа, че не трябва да изливате гнева си върху българи, а върху....
Защо тая тема непрекъснато изскача нагоре? Само скандали прави![]()
Боса по асфалта минавам,
знам че няма мода такава -
просто детски навик още в мен живее.
по-добре спрете да вдигате темата. няма смисъл от този спор, до никъде няма да се стигне ;]
Аз съм софианец и казвам, че софианците определено не говорят правилен български език. Оказва се, че наистина във Велико Търново говорът е най-правилен, но и там вече пололожението западнало. Скоро никой няма да може да каже какво е това правилен български.
Че София винаги си е била едно голямооо селоПървоначално написано от dani2s
![]()
От провинция vs. СС - селска столица,преминахме къде говорят ли по-правилен български ли?
Пишките и клиторите ли ще ви порастат от това,кой е по-по-голям!?!?!?!
Не осъзнавате,че всичките ст/ме в една каша и някои "столичани" и "филолози" се мислят за нещо повече от останалите.
И какво като сте "столичани" да не сте нещо повече.По-правилно е Велико Търновци да са столичани,щото ако си проследите корените драги ми софиянци,ще ви заведат до някое родопско село,което сега дори го няма на картата.ЖАЛКИ СМЕШКИ!
Роден съм в едно малко градче край Пловдив с 25-30 000 жители,което за мен си е село,спрямо хората,които живеят там и манталитета им.Живея във Варна от 7 години.Преди това живях почти 11 в Димитровград.Да,провинциал ист съм.Пука ми на xyя.И?
Ще се моля да се преизбере друга столица,а вие драги софиянци (не всички естествено),ще ви гледам с КЕФ как ще останете с тлъст xyй в ръка,мили бъдещи провинциалисти.И това винаги може да стане чрез референдум
Боже тази България запада с всеки ден.
LastFM
Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!
Ти и ти не си от София, нали![]()
Изтеглете си братовчедите оттука и ще видите колко хубав град ... то ми омръзна да излизам навън и да чувам кой "колку тиенджиери бил остъл на кутлонъ неумити" деба и селяците
+1Първоначално написано от fashion4etyy
![]()
Бях пияна, когато си написах ника.
oti saka6 da ni maha6![]()
Първоначално написано от Davitrov
![]()
![]()
Селенията е манталитет, всичко си е до човека. А, драги софиянци, никой не ви е виновен, че не си хвърляте боклука на определените за това места. Сега даже си спомних как по Господари на ефира бяха показали района около НДК. Ужас! А иначе Национален дворец на кулрурата! Каква култура, братче, той министъра на културата пише "Збогом" със "З"И кво като има провинциалисти в София? Извинявайте, ама не сме в комунизма вече. Много ограничено разсъждавате повечето. Всеки човек има право на развитие, няма значение гражданин ли е селянин ли е.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Мразя Софиянци..Първоначално написано от vesito13
![]()
To infinity and beyond.
+!Първоначално написано от MimOSiNitY
Това, че живееш в София, не означава, че имаш чисто български говор, чувала съм как говорят софианците, повечето на диалектен език![]()
http://pleasehelp.hit.bg/
~Money, possession, obsession, present yourself, press your clothes... Comb your hair, clock in, you just can't win, just can't win!!! And the things you own, own you now!!!~
Нека аз да ти кажа нещо по тоя случай. Значи аз живея в Бяла Слатина (малък град, област Враца)Седим си ние 12-13 човека на едни пейки на центъра и лафим...По едно време идва някво момче и вика " Извинете имате ли огънче ?" Дадоха му запалка... Запали той и някой му вика " Айде мъиняй са ( да се маха)" Ей така на шега... И той се обръща и казва "Вие тук, в Другата България сте били много голями селяни." Добре поне че бягаше бързо, въпреки че и това не му помогна... Мисълта ми е, че той си мисли, че като живее в София е безсмъртен и всички останали сме "Другата България". Държеше се и някакво надменно такова - просеше си боя момчето.Първоначално написано от Loshotia
![]()