.
Отговор в тема
Страница 6 от 16 ПървиПърви ... 2345678910 ... ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 380
    BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от MimOSiNitY
    абе донякъде си прав ама мноооого малко истински софиянци останаха ...
    първо съм те разплакал от смях, после съм бил прав...

хероина май пак раздава правосъдие

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от nefchi_bs
    Ми ела в Бургас ще те научим да шмъркаш и да въйкаш...
    ХА ХА ХА ХА ХА Съседката изгрубя
    ROODE OF THE CHAIN

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от clever
    смее се;защото казваш ;че в София говорят най-правилно
    е това и на мен ми стана смешно
    ти да знаеш колко софиянци говорят диалектноо ....
    "диалектно", а?

толкова са и софиянци
    ако имаш предвид гадните селяндури, налазили нашия град...да
    говорят "диалектно"

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от kuklichka_bg
    мразя софиянци
    нищо лично ама България не е само миризливата София
    кажи го на шибаните селяндури, които плюят по София, но напират да дойдат тук...серат по града...
    а тези, които не са със софийска регистрация...
    поне като серат, да плащат данъци...ебал съм им майката

и на всичкото отгоре се оплакват...
    това е то да си жалък селяк

ти иначе си мрази софиянците, просто не ни идвай в града, като не ти харесва
    няма лошо

Супер фен Аватара на BoCupycake
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от MrUndaztood
    Съмнявам се ти да си нещо по-различен бе драги,въпреки че не съм и слава богу не живея в Софка
    Браво,много добре казано!!!

А тази тема кой е софиянец,кой гражданин,кой селянин не искам да я коментирам,че няма да има край.... ;X

Супер фен Аватара на nymphadora
    Абе истината е,че софиянците са станали едни от най-отвратителните хора-надути(само щот живеят в столицата),егоистични и прости!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от nymphadora
    Абе истината е,че софиянците са станали едни от най-отвратителните хора-надути(само щот живеят в столицата),егоистични и прости!
    айде пак форумни мъдрости

Град
    Варна
    И колкото и да мразя някой да ме нарича провинциалист, искам да отбележа, ЧЕ БЪЛГАРИТЕ НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ДЕЛЯТ! Само това очакват малцинствените партии, за да ни унищожат тотално! Ще спра дотук, за да не проявявам расизъм, но нека просто кажа, че не трябва да изливате гнева си върху българи, а върху....

Голям фен Аватара на melinor
    Защо тая тема непрекъснато изскача нагоре? Само скандали прави
    Боса по асфалта минавам,
    знам че няма мода такава -
    просто детски навик още в мен живее.

по-добре спрете да вдигате темата. няма смисъл от този спор, до никъде няма да се стигне ;]

Аз и ти сме от София. Мисля, че сме безсмъртни.

Аз съм софианец и казвам, че софианците определено не говорят правилен български език. Оказва се, че наистина във Велико Търново говорът е най-правилен, но и там вече пололожението западнало. Скоро никой няма да може да каже какво е това правилен български.

Re: Ах Тези СЕЛЯНИ

Цитирай Първоначално написано от dani2s
    .Вече имам чувството,че София се превръща в едно голямо селце
    Че София винаги си е била едно голямооо село

От провинция vs. СС - селска столица,преминахме къде говорят ли по-правилен български ли?
    Пишките и клиторите ли ще ви порастат от това,кой е по-по-голям!?!?!?!

Не осъзнавате,че всичките ст/ме в една каша и някои "столичани" и "филолози" се мислят за нещо повече от останалите.

И какво като сте "столичани" да не сте нещо повече.По-правилно е Велико Търновци да са столичани,щото ако си проследите корените драги ми софиянци,ще ви заведат до някое родопско село,което сега дори го няма на картата.ЖАЛКИ СМЕШКИ!

Роден съм в едно малко градче край Пловдив с 25-30 000 жители,което за мен си е село,спрямо хората,които живеят там и манталитета им.Живея във Варна от 7 години.Преди това живях почти 11 в Димитровград.Да,провинциал ист съм.Пука ми на xyя.И?

Ще се моля да се преизбере друга столица,а вие драги софиянци (не всички естествено),ще ви гледам с КЕФ как ще останете с тлъст xyй в ръка,мили бъдещи провинциалисти.И това винаги може да стане чрез референдум

Боже тази България запада с всеки ден.
    LastFM
    Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!

Ти и ти не си от София, нали Изтеглете си братовчедите оттука и ще видите колко хубав град ... то ми омръзна да излизам навън и да чувам кой "колку тиенджиери бил остъл на кутлонъ неумити" деба и селяците

Цитирай Първоначално написано от fashion4etyy
    +1
    Бях пияна, когато си написах ника.

oti saka6 da ni maha6

Цитирай Първоначално написано от ThisIsMe
    Предпочитам къде ли не,но не и в мръсната София
    И аз
    До къде се стигна само, провинциялистите идват и гонят софиянците

Цитирай Първоначално написано от Davitrov
    МА-ЛИ... селяни изселват селяни @_@

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Селенията е манталитет, всичко си е до човека. А, драги софиянци, никой не ви е виновен, че не си хвърляте боклука на определените за това места. Сега даже си спомних как по Господари на ефира бяха показали района около НДК. Ужас! А иначе Национален дворец на кулрурата! Каква култура, братче, той министъра на културата пише "Збогом" със "З" И кво като има провинциалисти в София? Извинявайте, ама не сме в комунизма вече. Много ограничено разсъждавате повечето. Всеки човек има право на развитие, няма значение гражданин ли е селянин ли е.
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Мега фен Аватара на Infinity
    Цитирай Първоначално написано от vesito13
    Цитирай Първоначално написано от Loshotia
    ^ е стига злоба де! Да не мислиш, че е много приятно всеки ден по 20 000 приходящи да идват в града ти и да хвърлят боклуци безраборно. И след това да се прибират пак по родните градове и села. Ти знаеш ли какви задръствания стават в София- и то не са само в 9 и 18 часа- постоянно е. Возила с регистрация софия област, перник, благоевград, враца- това е картината. От една страна нямам нищо против- като там няма възможност за приличен доход, или училищата и ВУЗ-овете не са на ниво. Но пък да се плюе постоянно по София, а същевременно да се правят какви ли не модерни начини за транспорт до столицата и да си ходиш в града(селото) само за да преспиш- ето това вече е селяния.
    Хвърлят боклуци безразборно !? Чакай , чакай миличка . Не си познала . А я кажи всяка събота и неделя къде се изселват софиянците . В провинцията нали ? Там отиват на река , на планина и виждала ли си понеделника след като си тръгнат , какво остава по местата на които са били ... Все едно си попаднал на бунище Главно боклукът в София е от изхвърляните през терасите торбички с боклуци и около кофите за боклук , за което въобще не обвинявай хората от провинцията . Няма да си мъкнем боклука до София , за да го хвърлим в някоя от елитните ви кофи за боклук . Въобще не си наясно какво говориш
    Мразя Софиянци..
    To infinity and beyond.

Голям фен Аватара на dark_wings

Цитирай Първоначално написано от MimOSiNitY
    Цитирай Първоначално написано от fashion4etyy
    +1
    +!

Град
    In your pink dreams.. :]
    Цитирай Първоначално написано от Sarge
    Като ви гледам компетентността на всичките ме напушва адски смях. Автора си е напълно прав, София се напълни със селяндури(не селяни, защото селянина сам по себе си е човек, който се занимава със земеделие и е незаменим). Та имам предвид върли селяндури, които не само говорят неправилно, но и нямат маниери, присъщи за града. Те наистина са навсякъде. И не, нямам против хората от провинцията дошли в София, стига да се държат прилично. Но комплексари, каквито са 90% от новодошлите просто ми лазят по нервите.
    # 1

Това, че живееш в София, не означава, че имаш чисто български говор, чувала съм как говорят софианците, повечето на диалектен език
    http://pleasehelp.hit.bg/
    ~Money, possession, obsession, present yourself, press your clothes... Comb your hair, clock in, you just can't win, just can't win!!! And the things you own, own you now!!!~

Цитирай Първоначално написано от Loshotia
    Цяла вечер в дискотеката бяхме заедно, но бой не стана, защото все пак имаше охрана, но когато излезохме навън да се прибираме и коментирахме как града е застроен и като погледнеш върха все едно виждаш Витоша, едни младежи се приближиха към нас, питаха ни от къде сме и.. в 3 часа сутринта виках линейка.)
    Нека аз да ти кажа нещо по тоя случай. Значи аз живея в Бяла Слатина (малък град, област Враца)Седим си ние 12-13 човека на едни пейки на центъра и лафим...По едно време идва някво момче и вика " Извинете имате ли огънче ?" Дадоха му запалка... Запали той и някой му вика " Айде мъиняй са ( да се маха)" Ей така на шега... И той се обръща и казва "Вие тук, в Другата България сте били много голями селяни." Добре поне че бягаше бързо, въпреки че и това не му помогна... Мисълта ми е, че той си мисли, че като живее в София е безсмъртен и всички останали сме "Другата България". Държеше се и някакво надменно такова - просеше си боя момчето.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си