.
Отговор в тема
Страница 8 от 16 ПървиПърви ... 456789101112 ... ПоследнаПърви
Резултати от 176 до 200 от общо 380
    Мега фен
    Град
    Earth...
    Цитирай Първоначално написано от problem4ety
    Забелязала съм че събота и неделя софиянци тръгват по селата и някои примерно места за почивки край някое село....
    Извод половината са от село тругнали за туршийката и ракията от мама и тате които седат на село за да има за децата които цял живот ще се мислят за софиянци нищо че са отъ некое село което едвам се личи на картата
    Не казвам че аз съм от някой голям град или нещо подобно много малко са останали коренни софиянци ама се тая нека свички да се мислят ,но не си нещо ако само се мислиш....
    съжалявам че ще те прекъсна, но съм виждал доста хора който си продават имуществото по родните си места че да си купи гарсьонера в София, което е някси адски тъпо, защото примерно продават 1 хубава голяма къща за 30 000 евро, и за 100 000 евро взимат неква дупка, както и да е, та целта беше че юли, август точно когато всички провинциалисти са си отишли при баба и дедо, София е рай, останалото време е ад, така де за Софиянците, много сме, но не много живеят в София, точно заради скапаните пришълци, и кой е казал че ако не си от София е лошо? аз даже много се кефа на хора който си седят по родните места и си живеят мирно спокойно, без да псуват София, или някой др... Ако всеки си седеше по родното място, и не всеки искаше да става адвокат или политик България щеше да бъде с 1 от най-стабилните икономики в света....

Голям фен Аватара на rauwkost
    Град
    гр. София
    Забелязала съм че събота и неделя софиянци тръгват по селата и някои примерно места за почивки край някое село....
    Извод половината са от село тругнали за туршийката и ракията от мама и тате които седат на село за да има за децата които цял живот ще се мислят за софиянци нищо че са отъ некое село което едвам се личи на картата
    Не казвам че аз съм от някой голям град или нещо подобно много малко са останали коренни софиянци ама се тая нека свички да се мислят ,но не си нещо ако само се мислиш....
    А ти сигурна ли си? Така ли си мислиш!? Събота и Неделя СОФИЯНЦИ ТРЪГВАТ ПО СЕЛАТА ЗАЩОТО В ГРАДЪТ СТАВА ОЩЕ ПО-ГОЛЯМА ДАНДАНИЯ!!!!!! Селяндурите отиват "на Софията" на туризъм през почивните дни, докато НИЕ бягаме извън собственият си град за да починем като хората - БЕЗ ганьовци, БЕЗ мьекане и БЕЗ СЕЛЯНДУРСКИ НАВИЦИ!!!!!! ПИСНАЛО МИ Е ВЕЧЕ ДА ВЪРВЯ ПО УЛИЦАТА И НЯКОЙ СИ СЕЛЧО ОТ НЕЗНАМ КЪДЕ ДОШЪЛ ДА ПИЕ БЕЗАЛКОХОЛНО И ДА СИ ХВЪРЛЯ БУТИЛКАТА НА ЗЕМЯТА ЗАТОВА СОФИЯ Е МРЪСНА!!!
    Ако не бяха Селяните щяхме да умрем от глад.
    Ако не бяха Селяндурите щехме да си живеем като хората в собственият си град. Правете разлика!
    "Whenever someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life."

Супер фен Аватара на ElinoOor
    Град
    Варна
    Добре,интелигентен гражданино..
    Kaname senpai <3
    Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
    Цитирай Първоначално написано от FapFapINC
    Обичам Елинор :с

Град
    < 33
    Цитирай Първоначално написано от NoHaB
    Цитирай Първоначално написано от dani2s
    Заповядаи тук та да се сре6не6 с твои братов4еди!
    Ха Ха Ха Ти си жалък бе ...Мога да ти кажа ,че има хора които живеят в села и са 100 пъти повече граждани от тебе...
    Не се излагай повече...
    И като си толкова отворен я излез на центъра на Плевен и кажи че е село и после вашите ще те прибират изстуден...
    Като те гледам как пишеш си личи колко си гражданин
    Като си от софия и кво ? Има хора от селата, които са 100 пъти повече от тебе ..Като си от София иии .. мани мани направо си бахти газара, а?
    Actions speaks louder then words .. >.<

Цитирай Първоначално написано от Sarge
    Като ви гледам компетентността на всичките ме напушва адски смях. Автора си е напълно прав, София се напълни със селяндури(не селяни, защото селянина сам по себе си е човек, който се занимава със земеделие и е незаменим). Та имам предвид върли селяндури, които не само говорят неправилно, но и нямат маниери, присъщи за града. Те наистина са навсякъде. И не, нямам против хората от провинцията дошли в София, стига да се държат прилично. Но комплексари, каквито са 90% от новодошлите просто ми лазят по нервите.

Абсолютно съм съгласна с теб

Повече от фен Аватара на Sa6eks
    Град
    София.
    То в София е пулно със смеляни, старци и бабички, на каде и да се обърнеш се селянин гледаш, не е ли баце да видиш нещо свежо, не знам вече и аз в София не се живее !

Град
    Wonderland
    тАпи софЯнци,вие сте комплексари!

не ви прави чест!!!!!!!!!!!!

Голям фен Аватара на SummerDream
    Град
    Пловдив
    Оо, горкият гражданин ;s

Цитирай Първоначално написано от Sa6eks
    То в София е пулно със смеляни, старци и бабички, на каде и да се обърнеш се селянин гледаш, не е ли баце да видиш нещо свежо, не знам вече и аз в София не се живее !
    needs comment?
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Супер фен Аватара на BladeDancer
    Цитирай Първоначално написано от Nakadah
    тея па П*Ч*И
    всичко е ясно като бял ден
    преди беше комунизъм и на вас провинцията не ви беше разрешено да живеете в София, и сигурно е имало причина която и до ден днешен не я разбирате! София е направена за ~ 500 000 човека, в момента има 3 мил ако не и 4, вие как си представяте 4 мил да живеят в град констроиран за 500 000 ????
    и сега защо я плуете София 1-ва причина зарадитова че не те могли да живеете там, втора причина че тя е столица и има доста неща а вашето родно село няма, много сте завистливи, и сега София Е ГРАД!!!, но предимно селяци живеят там, защото всички ние Софиянци сме се изнесли из чужбина...
    Аз си предпочитам МОЕТО село ( стара загора ) от колкото мижливия ви град ! Този който живее в софия е селянин а за вас всичко извън софия е село ами ходете по чужбина защото тогава там ще ви кажат какво е град мамицата ви ...
    ваУ рокс
    Grell

Сп0ред мене секи има прав0т0 да живее къдет0 си п0йска и се пак и селяните са х0ра :Д:Д така че нищ0 не им пречи да 0тидатт в С0фияяя .. а чее в С0фия не се диша чесн0 да ви кажа и аз съъм на тфа мнениее
    www.album.bg/bonbon4eto_vr

Обичам р0зи, караМфиЛи
    0бичам всИчките цвеТя
    н0 най 0бичаМ мИли
    в г0рата с теб да ги беРа. ;ддДдДд
    ... Inna - AmaziNg (music)(dance)

Град
    BurgasS
    пфффф софиянци да ва еба в смотаните селяни

Айде и аз да се изкажа...

Не ми пречи кой идва или кой си тръгва от столицата - аз си я харесвам и така. Че е мръсно- мръсно е, но може ли някой от вас който живее в град с повече от 20 000 души да си сложи ръката на сърцето и да каже че градът му е наистина чист ?

Тя селянията вече се превръща в състояние...не зависи къде си роден или къде живееш.

Както и да е ... Факт е че да живееш в София (включвам и по големите като Пловди, Варна, Бургас и т.н.) е по добре за младия човек отколкото неперспективното градче/ селце.

А сега си срежете вените и ме плюйте че съм "надут софиянец"
    I'm the King of Bongo !!!

Град
    `In Hell`
    Никой не може да каже на някой къде да живее колкото и такива теми да направите нищо не може да промените.

Град
    Там, където е сърцето...
    Първо такива теми е имало много...
    Ии второ, селянията не се изразява в това от кой град или село си, изразява се в манталитета и държанието на даден човек. А твоята тема издава единствено и само колко си плосък... не си личи да си нещо повече от една надувка...
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

София е най-мръсния и противен град в България не мисля че вие софианците говорите правилно - пример : казах , голями и т.н. ... адски сте ми смешни Варна е града

Голям фен Аватара на D12Respect
    Град
    ин ди гето
    Вие май сте комплексарите.Не искате да ви обиждаме но разбира се "най-противния" град е сф.Тука са най-добрите болници,магазини,сервизи и тн. и не можете да го промените.

Идно е селянин, другу е СЕЛЯНДУР.
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Град
    София
    Колкото и да плюете всички по СОФИЯ и по софиянци - давате мило и драго да сте тук, НАЛИ!??
    Да сте част от тва общество, от тези задръствания, от този мръсен град!
    Ама да сте в СОФИЯ!
    Затова който се докопа да учи тук, да живее , гледа да си и остане ТУК!
    Защото всичко е в СОФИЯ! Ама всичко! Разберете го и не се дразнете и не завиждайте на софиянци! Тук са и хубавите училища, Университети, дискотеки, зали, магазини, значимите събития, абе кой за каквото се сети - всичко е тук, в София!

Не че не ми харесват малките спокойни градове - имат си своя чар, хората живеят на различни обороти, НО го няма жиВЕЦа , това е!

Така е в цял свят - не сте само вие, които живеете в по-малки градове и села!
    Столицата е една!!!

Град
    Dresden
    Мухахаха, горния ми напълни душата . В общи линии е така. Да, не е хубаво да е така централизирано, но е просто факт-София поставя летвата за добър живот, работа, забавления и други. Приемете го, ако не- не идвайте. Нямам против хората от провинцията, стига да се държат прилично и да са полезни ма града, а не само да мрънкат и да пречат. Последните просто да си сторя по родните места.

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    Цитирай Първоначално написано от Fantasti4naJena
    Колкото и да плюете всички по СОФИЯ и по софиянци - давате мило и драго да сте тук, НАЛИ!??
    Ама да сте в СОФИЯ!
    Защото всичко е в СОФИЯ! Ама всичко! Разберете го и не се дразнете и не завиждайте на софиянци! Тук са и хубавите училища, Университети, дискотеки, зали, магазини, значимите събития, абе кой за каквото се сети - всичко е тук, в София!

Не че не ми харесват малките спокойни градове - имат си своя чар, хората живеят на различни обороти, НО го няма жиВЕЦа , това е!

Столицата е една!!!
    давам аз, 2 крави и дамаджана с ракия... за нищо на света няма да отида в чистия и така подреден град-село, който се пълни със селяндури и, понеже такава е модата днес, т.нар. "кореняци" започват да им подражават... училища - бол! Мога да ти кажа, че във В. Търново има по-хубави училища от софийските такива... магазини, зали - не знам, но дискотеки - иди на морето и пак помисли! Събития.. кхъм, кажи ми някое, да ти кажа аз 10 по-яки от него Пък и не е задължително столицата да е най-големия град Айде сега, върлите софиянци, ако бяхте от "провинцията" щяхте и вие да плюете сегашния си роден дом... айде със здрав

Цитирай Първоначално написано от rauwkost
    А ти сигурна ли си? Така ли си мислиш!? Събота и Неделя СОФИЯНЦИ ТРЪГВАТ ПО СЕЛАТА ЗАЩОТО В ГРАДЪТ СТАВА ОЩЕ ПО-ГОЛЯМА ДАНДАНИЯ!!!!!! Селяндурите отиват "на Софията" на туризъм през почивните дни, докато НИЕ бягаме извън собственият си град за да починем като хората - БЕЗ ганьовци, БЕЗ мьекане и БЕЗ СЕЛЯНДУРСКИ НАВИЦИ!!!!!! ПИСНАЛО МИ Е ВЕЧЕ ДА ВЪРВЯ ПО УЛИЦАТА И НЯКОЙ СИ СЕЛЧО ОТ НЕЗНАМ КЪДЕ ДОШЪЛ ДА ПИЕ БЕЗАЛКОХОЛНО И ДА СИ ХВЪРЛЯ БУТИЛКАТА НА ЗЕМЯТА ЗАТОВА СОФИЯ Е МРЪСНА!!!
    Ако не бяха Селяните щяхме да умрем от глад.
    Ако не бяха Селяндурите щехме да си живеем като хората в собственият си град. Правете разлика!
    Не съм казала че сички тръгват... Просто исках да кажа че тези които не са корени жители на софия отиват по родните си места били те села и др градове.А тва че някой Селяндури отиват "на Софията" на туризъм през почивните дни" както ти каза не съм виновна аз личмо мразя да ходя на софия и не хода и си ми е мн добре и къв турозъм с София бе Ше гледам пракинги и улици които са пълни с коли и боклуците на София не благодаря ....
    нЕвЪзможНо е сЪрцет0 ми дА бъДе раЗбито,зАщоТо никогА нЕ е бИло цЯл0...

Цитирай Първоначално написано от Sarge
    Мухахаха, горния ми напълни душата . В общи линии е така. Да, не е хубаво да е така централизирано, но е просто факт-София поставя летвата за добър живот, работа, забавления и други. Приемете го, ако не- не идвайте. Нямам против хората от провинцията, стига да се държат прилично и да са полезни ма града, а не само да мрънкат и да пречат. Последните просто да си сторя по родните места.
    Абе ма ква летва бе ??? Да живееш в град който е пълен с боклуци не можеш да се разминеш и има ебати задръстванята ... е на "ТВА МУ СЕ ВИКА ЛЕТВА НЯМА ЩООО"
    съгласна съм с :
    Tempest,BladeDancer
    нЕвЪзможНо е сЪрцет0 ми дА бъДе раЗбито,зАщоТо никогА нЕ е бИло цЯл0...

Цитирай Първоначално написано от Fantasti4naJena
    Ама да сте в СОФИЯ!

Столицата е една!!!
    човече...напълно съм съгласен с теб...в София са възможностите...в София е образованието...може да е пълно с боклуци...да има задръствания...живота да е на бързи обороти..но всеки ще се съгласи, че повечето Българи искат да живеят, работят, учат тук. Нямам нищо против хората от провинцията..даже имам приятели, които се преместиха да учат тук...но много се дразня на мнения от сорта "не искаме тая дупка София...искаме си на село" и то от хора дето сигурно не са стъпвали в столицата...разбира се..всеки си има мнение, но е тъпо да ни обиждате...четох в мненията, че на морето са най-яките партита и дискотеки...само да те светна, че повечето световни музиканти, групи, певци идват не другаде, а в София...тва че тая година Тиесто идва на Какао не значи нищо...той за 1ви път дойде в София...както и други звезди..като KISS, Madona, Limp Bizkit, Snoop Dog и още куп други...е естествено има много яки неща на морето...но едва ли мн хора могат да си позволят да живеят там...така че по полека с обидите, защото са породени от завист

Ау, колко интересно.
    Ти ако пък не говориш по същия начин, здраве му кажи.
    Защото лично аз познавам само един човек, когото никога не съм чувала да говори неправилно и това е учителката ми по БЕЛ от уроците.
    Силно се съмнявам някой от писалите в темата да не казва казАх, направИх и т.н. производни.
    Човешко е, нормално е, т'ва е.
    Като почнете да се превъзнасяте, че след като сте от София, сте хванали Бог за шлифера.
    Ей, голяма работа.
    Аз съм виждала хора от провинцията по-образовани от софиянци.
    Въобще... твърде сме прехвалени, а си знаем истината каква е.
    Но самочувствието е важно.
    Аз пък мразя София, не мога да я понасям, както и всички, които парадират с това, че са столични. Не харесвам и хората, които прекалено много я харесват и я слагат на пиедестал, а са от провинцията и не знаят какво е всъщност положението.
    Да, градът дава възможности, ако въобще в България има такива, то те са тук.
    И все пак не ми харесва.
    Какво да му харесаш?
    Мръсотията, циганите, простотията...?
    Е, зная, че не е само това.
    Ала определено изпъква на фона на останалото, така че не ми говорете.
    Целия си живот живея тук.
    Не е приятно.
    Не е яко.
    И не е кой знае какво.
    Слезте на Земята.
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми