.
Отговор в тема
Страница 9 от 16 ПървиПърви ... 5678910111213 ... ПоследнаПърви
Резултати от 201 до 225 от общо 380
    Мега фен
    Град
    Earth...
    после защо ли България е 1 от най-задръстените държави в момента
    примера ви е ТАЗИ ТЕМА !!!
    и кретените дето псуват СТОЛИЦАТА СИ !!!
    НЯМА ДРУГ НАРОД ДЕТО ДА СИ ПСУВА СТОЛИЦАТА И ДА СИ МИСЛИ ЧЕ Е ПО ВЕЛИК ОТ СТОЛИЦАТА СИ !!!

Цитирай Първоначално написано от Nakadah
    НЯМА ДРУГ НАРОД ДЕТО ДА СИ ПСУВА СТОЛИЦАТА И ДА СИ МИСЛИ ЧЕ Е ПО ВЕЛИК ОТ СТОЛИЦАТА СИ !!!
    това е така !
    Някак си ми е интересно, защо всички като мразите толкова много софия все тук се бутате .Ходете си в родните градчета нали там е по хубаво ?!

Голям фен Аватара на rauwkost
    Град
    гр. София
    Защо не си пишеш от другата регистрация? Още от както се регна бях сигурна че си ти
    "Whenever someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life."

Цитирай Първоначално написано от rauwkost
    Защо не си пишеш от другата регистрация? Още от както се регна бях сигурна че си ти
    'шот има бан

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    пф то да беше само София....
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Град
    При БЕЗСМЪРТНИТЕ ;]
    Ок, съгласна съм ,че София е "градът на възможностите" в България. Наистина там са най-добрите ВУЗ-ове. Но не виждам нищо лошо в това някой от по-малък град да се измести да живее в по-голям, било то София, Бургас или който и да е друг град. Не разбирам също защо хората от по-малките градове да си седят цял живот там и да нямат никакво развитие. Дразни ме отношението към "новодошлите" в гстолицата. Кой пък е казал, че непременно си хвърлят безразборно боклуците и са абсолютните селяндури? Защо пък да не са интелигентни, образовани хора, които не са намерили това, което търсят в родния си град? Освен това, видях, че е писано, че там говорят "правилно". Не, не е така. Най-малкото ударенията на миналите времена. И спрете с тая дума провинция! Провинция значи област. Като се каже "провинция" все едно е някаква миша дупка на края на света. Не искам да обиждам никого, обаче съгласете се, че това, че някой е от София не го прави нещо повече от човек от някого от който и да е град или село в България.
    Aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt

Ей такива които говорят наизуст най ме дразнят...
    София била мръсна - да по крайните квартали е мръсно ( разбира се по ваште градове не може и една обелка да се види на улицата), но я отиди пред народния тятър и виж дали е мръсно...
    Въобще не ми пука кой от къде е ...най добрите ми приятели са от Пловдив и от Шумен...ама много мразя ей такива които само плюят по София...макар и някой от тях да не са стъпвали тук. Живейте си с илюзията, че София е срамът за държавата, а навсякъде другаде е вързало...phahahah
    I'm the King of Bongo !!!

Мега фен
    Град
    Earth...
    Цитирай Първоначално написано от Nix
    София била мръсна - да по крайните квартали е мръсно ( разбира се по ваште градове не може и една обелка да се види на улицата), но я отиди пред народния тятър и виж дали е мръсно...
    Въобще не ми пука кой от къде е ...най добрите ми приятели са от Пловдив и от Шумен...ама много мразя ей такива които само плюят по София...макар и някой от тях да не са стъпвали тук. Живейте си с илюзията, че София е срамът за държавата, а навсякъде другаде е вързало...phahahah
    пич
    я ела в Бояна, Драгалевци, Княжево, Симеоново и тн и ми кажи че е мръсно
    аман от ИДИОТИ!!!
    и за езика, да в София се говори най-чистия език
    и по въпроса защо селяците да спрат да идват в София, защото София не е България и не е констроирана за 6 мил, никъде в света 1 град не е цялата държава
    точно заради вас ще умреме, всички идвате в София...

Град
    ....in the rain...

пич
    аман от ИДИОТИ!!!
    и по въпроса защо селяците да спрат да идват в София, защото София не е България и не е констроирана за 6 мил, никъде в света 1 град не е цялата държава
    хахах за това не мога да се съглася,съжелявам много

Мега фен
    Град
    Earth...
    Цитирай Първоначално написано от PurpleDream

пич
    аман от ИДИОТИ!!!
    хахах за това не мога да се съглася,съжелявам много
    ако искаш бе
    мене не ми дреме дали си мислиш че като млиекаш си говориш чисто...

Град
    ....in the rain...
    хаха добре,но това за езика не го казвай на други хора,че много ще ти се смеят

Голям фен Аватара на joannalof
    Един път съм била в София.
    Останах с впечатлението,че софиянци са страшно надути ,и всички от провоцията за по-нисши от тях,понеже те живеят в София
    Освен това нито съм от мякаштите,нито от въйкащите и се старая на пиша грамотно НО Като един новодошъл [за два дни ] не мога да отрека,че самочуствието ти ви се отразява на гласа ви... имаше едни 10-11 годишни момиченца говорят,така сякаш светът е в краката им,защото са столичанки!
    Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)

Цитирай Първоначално написано от meche95
    off i az se 4ydq dali da se topiram i da iam syper qk obem noo moje o6te ot 1viq den da biq na o4i?

пич
    аман от ИДИОТИ!!!
    Странно но всички квартали които изброи са в близост до Витоша...и колко хора живеят там в сравнение с Дружба, Надежда, Люлин и тн ? А за Княжево където всеки отиващ на юг минава да не говорим. Няма значение де града си е хубав
    I'm the King of Bongo !!!

Мега фен
    Град
    Earth...
    пич
    аман от ИДИОТИ!!!
    Странно но всички квартали които изброи са в близост до Витоша...и колко хора живеят там в сравнение с Дружба, Надежда, Люлин и тн ? А за Княжево където всеки отиващ на юг минава да не говорим. Няма значение де града си е хубав
    княжево, ако влезеш вътре в него си е чисто, колко хора живеят по тея квартали дето съм изброил?
    достатъчно, аз преди живеех в Бояна, има 2 блока и всичко др къщи, хората са разбрани, не дрънкат, работят си, има тук таме някой др мафьот, но той не се прави на велик, ами помага на хората отквартала, бе хубаво си е

а тея люлин, дружба, надежда, обеля са циганските квартали, дето всички селяци отиват да живеят там, е па като има 7236487923 блока в 1 КВ как няма да е мръсен бе пич?

Мега фен
    Град
    Earth...
    Цитирай Първоначално написано от PurpleDream
    хаха добре,но това за езика не го казвай на други хора,че много ще ти се смеят
    ще ми се смеят само смешните селяци като тебе дето са 200 кг и веднъж са били до париж и вече са най великите, ест че в София е най-чистия БГ, и във всички учебници го пише(освен ако насело не учите с написани от вас селяците учебници), това че говорим различно от вас не значи че ние сме грешните, а вие сте правите, това че ушите ви не са свикнали на чист БГ не значи че той е диалект, мноо ми е смешно като някой ми каже "благодарЯ" като то се казва"благодарА" нищо че се пише "БЛАГОДАРЯ" проста граматика, променливи звуци... и ето защо вечно го има този двубой, защото не можете да се примирите.
    деа аз нз за кво пиша в тая тема, то селяка мое да дойде в града, но да избяга от селото не може
    и който не го разбира това, то той е прост...

Човече, спри се, че си смешен.
    БлагодарА точно на село ще кажеш.
    Благодаря се пише и се произнася.
    Променливи звуци...
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

Град
    Where streets have no name
    Цитирай Първоначално написано от nefchi_bs
    Ми ела в Бургас ще те научим да шмъркаш и да въйкаш...
    Кво викаш за мен?
    Хах, аз пък като отида в София, ми се струва, че тия са баси селяндурите ама нищо не казвам, защото като извикам ВЪЙ или някой маняк започне с майна и ахахаха, абе, всички сме селяндури. Тва е истината [/b]
    — Никога не съм търсил щастие. Кому е нужна щастието? Аз търсех наслаждение.
    — И намирахте ли го, мистър Грей?
    — Често. Твърде често.

Цитирай Първоначално написано от joannalof
    не мога да отрека,че самочуствието ти ви се отразява на гласа ви... имаше едни 10-11 годишни момиченца говорят,така сякаш светът е в краката им,защото са столичанки!
    Аха,добре,точно пък защото са столичанки са се държали така..Чуваш ли се,все едно само в София има такива разглезени пикли..
    Иначе за говора..Човек не е виновен,че е роден еди-къде си и говори...по-различно от останалите да кажем.Тук особеността е ударението на глаголите да пада на последната сричка (т.е. казАх,направИх,питАх)но освен по-възрастните хора от..софийските села да речем Не са толкова много другите,които да говорят така.Естествено,на всеки му се случва да изстреля някоя такава думичка по някой път де..За съжаление съм нямала шанса да ида по северна България,имам познати само от Ловеч,и да,смея да заяв,че не говорят правилно.90% от тези,които в темата казаха,че в София е най-чистия говор,беше за да издразнят останалите(не-софиянците ) За мен лично също е така,без да целя да обидя никого.

Във всеки един град из различните държави си има диалекти.
    Ма не ми е ясно как го решихте, че в София се говори най-правилно?
    Некво изследване / проучване ли направихте, кво?

Град
    Dresden
    Цитирай Първоначално написано от problem4ety
    Цитирай Първоначално написано от Sarge
    Мухахаха, горния ми напълни душата . В общи линии е така. Да, не е хубаво да е така централизирано, но е просто факт-София поставя летвата за добър живот, работа, забавления и други. Приемете го, ако не- не идвайте. Нямам против хората от провинцията, стига да се държат прилично и да са полезни ма града, а не само да мрънкат и да пречат. Последните просто да си сторя по родните места.
    Абе ма ква летва бе ??? Да живееш в град който е пълен с боклуци не можеш да се разминеш и има ебати задръстванята ... е на "ТВА МУ СЕ ВИКА ЛЕТВА НЯМА ЩООО"
    съгласна съм с :
    Tempest,BladeDancer

Най-високите заплати се получават в София, най-голямото разнообразие от всякакви стоки е в София, целия транспорт се кръстосва тук, инвестициите са в София, какво повече искаш?!? Боклуците и задръстванията са проблем навсякъде по света. Още нещо...

Фен Аватара на rihanna344
    Град
    Пловдивв
    казаха ми че в гимназията ако казваш на учителките нещо от вида ко? вместо какво и те питат: Абе момиченце ти от село ли си? мали дано да се справя
    Колкото повече,толкова повече. -казал Мечо Пух и умрял от свръх доза

Цитирай Първоначално написано от plmn
    Във всеки един град из различните държави си има диалекти.
    Ма не ми е ясно как го решихте, че в София се говори най-правилно?
    Некво изследване / проучване ли направихте, кво?
    Може да не съм права и сигурно не съм,но просто така ми изглежда : )

Знаете ли че има нов закон в граматиката? Вече не се пише дванаДЕСЕт ,а дванаЙсет. Вие софианците само си налагате някакви ваши простутии.
    Ми простотия си е ... Аз 4 години бърках как се пиеше и сега трябва да го пиша както преди ... е това пък ееее върха!
    След 50 години като променят изцяло граматиката ще говорят най правилно!

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    аз не я псувам, бе бате... просто ми е през кривия кви са възможностите там! Пък за тия столици като сте ги развикали - погледни Австралия, Канада, САЩ дори ако щеш - там столицата не е най-великото нещо, не е "the best", не е единствената възможност за реализация! Тая централизираност, дето я правите за великата София, ауу - всичко е там, момичетата са там, най-голямата житница на България също е в София, ако не беше София, сега нямаше да имаме връзка със света... ходил съм и за жалост ще ми се налага пак да ходя, но... кво да правя, то е центъра на света там, нямам избор

АЗ НЕ ПСУВАМ СТОЛИЦАТА СИ !!!
    А хората в нея.(Ммм тебе например )
    Абе градът е хубав... Много е мръсна щото има кой да я цапа. Ама софианците не струват. Надуват се без нищо

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си