Цитирай Първоначално написано от problem4ety
Забелязала съм че събота и неделя софиянци тръгват по селата и някои примерно места за почивки край някое село....
Извод половината са от село тругнали за туршийката и ракията от мама и тате които седат на село за да има за децата които цял живот ще се мислят за софиянци нищо че са отъ некое село което едвам се личи на картата
Не казвам че аз съм от някой голям град или нещо подобно много малко са останали коренни софиянци ама се тая нека свички да се мислят ,но не си нещо ако само се мислиш....
А ти сигурна ли си? Така ли си мислиш!? Събота и Неделя СОФИЯНЦИ ТРЪГВАТ ПО СЕЛАТА ЗАЩОТО В ГРАДЪТ СТАВА ОЩЕ ПО-ГОЛЯМА ДАНДАНИЯ!!!!!! Селяндурите отиват "на Софията" на туризъм през почивните дни, докато НИЕ бягаме извън собственият си град за да починем като хората - БЕЗ ганьовци, БЕЗ мьекане и БЕЗ СЕЛЯНДУРСКИ НАВИЦИ!!!!!! ПИСНАЛО МИ Е ВЕЧЕ ДА ВЪРВЯ ПО УЛИЦАТА И НЯКОЙ СИ СЕЛЧО ОТ НЕЗНАМ КЪДЕ ДОШЪЛ ДА ПИЕ БЕЗАЛКОХОЛНО И ДА СИ ХВЪРЛЯ БУТИЛКАТА НА ЗЕМЯТА ЗАТОВА СОФИЯ Е МРЪСНА!!!
Ако не бяха Селяните щяхме да умрем от глад.
Ако не бяха Селяндурите щехме да си живеем като хората в собственият си град. Правете разлика!