Първоначално написано от
amk933
Да връщат софийското жителство според мен. Ако си плащаш данъците тук, го получаваш и имаш право да влизаш, ако не, нямаш право. Така ще сме най-доволни, ама няма да стане за жалост.

Код:
BREAKING NEWS - Вече има нов рекорд за най-малък град в България - и това е София, тя мина гр. Мелник с едва 10 човека по-малко, но все пак углавява класацията...
така ще сте най-доволни останалите кореняци - благородниците на България, най-престижните, с най-правилния говор, най-чистите, най-спретнатите... Това, че си свикнал с твърдия говор и не чуваш какво ти се говори, много ясно, че няма да го разбереш. Аз примерно обичам Видинския диалект, докато на изток става много мек говора... но не показвам, че ме дразни... и какво да правят хората от провинцията, като вие от ваш'те окопи хвърляте ла*на по другите?! Тези говорели меко, другите пък нямали кошчета... ти ако мислиш за чистотата на България, ако ще и 3 часа ще вървиш с него в ръката.
И по-добре не си хаби важните мозъчни клетки да мислиш какво да ми отговориш, защото едва ли ще го прочета