- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Първият път при момичетата има ли кръв?
Pri moq pruv put ne teche kruv i neme bolq mnogo zatova mi e intr ima li i dr kato men kak beshe pri vas purviq put?
*Заглавие на Кирилица! Латиницата ще бъде забранена от 01.04.09. г. !
Точка 1 от Правила на форума.
Редакция на MakeMeLaugh
КоГаТо ЗаГуБиШ нЕщ0 Не СъЖеЛяВаЙ,а Се ГоРдЕй Че НяКоГа Си Го ПрИтЕжаВаЛ!!!
и при мен беше такаа също и при много мои приятелки
![]()
Идва момент, когато всеки живот излиза от пъта... И кой ще бъдеш тогава? И кой ще си в този момент на отчаяние? Ще се изправиш ли смело срещу най-големите си страхове? И да продължиш напред с вяра. Или ще се поддадеш на тъмнината в душата си!?!
При мен изобщо не беше такаРадвай се
![]()
Qko klanica - bolki i kruv,be6e film..
Първоначално написано от angellove
При мен изобщо не беше така.
Много болки и много кръв имаше.
Аз умрях от болка,но пък нямаше и капка кръв![]()
При мен също - нито кръв,нито болка
при мен нямаше кръв но болката беше ужасна...
Болката е ужаааааасна , боли , кръв шурти до тавана ... незнам незнам тия които са девтвени по добре да си останат такива, че не гледате ли колко народ си е отишъл от тоя след като са ги отворили. Деца страхливи![]()
|rTm|RaZgRaD.TeAm.#AwP_MaS7eR#PsIhO-MaN
при всеки е разбично пре мен не беше така![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
при мен нямаше кръв но за сметка на това имаше доста гадна болка..![]()
![]()
Ми имаше кръв , не много , но не и малко .. А болка имаше не само първия , но и следващите няколко пъти ;]]
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
И при мен беше такаПървоначално написано от AnGel_fReE
![]()
за тези които не са имали болка и кървене има научно обеснение. При някои жени девствената ципа има специфична форма, нарича се звездовидна и в този случай липсват неприятните ефекти при първия полов акт. Но така или иначе девствена ципа има и тя напуща тялото при първото раждане, което е много болезнено.
zonata na zdracha
http://data-bg.com/telegonia.htm
sega mi se reveПървоначално написано от ADOW
![]()
![]()
![]()
november,malty,magicfairy,naskokaulitz,kadifwerewo lf,rammstein123,Axe_vs_sword,thesadgirl,
crazyteengirl,Xtina,MaLyKoLiU,LambOfGod,smileforyo u12,Bombshell,EndlessNights,Sisito941,psychopath,v olvolin4o, bubblebabe,pedigree,woshata,Linns
По някога да, по някога не
Всичко е една голяма мистерия![]()
Огромна картинка!
.: machoka :.
Ама картинката даваше много добър съвет-нормално да е голяма
[quote="AnGel_fReE"]Pri moq pruv put ne teche kruv i neme bolq mnogo zatova mi e intr ima li i dr kato men kak beshe pri vas purviq put?
mi az kato go pravih za pryv pyt me bole6e stra6no mnogo ,posle priqtelqt mi kaza 4e imalo malko kryv na prezervativa,kato stavah i sqdah me bole6e pak i posle kato se pribrah ima6e kryv na belioto mi
При мен болеше много и изтече страсхно много кръв.