.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Converse в София

Здравейте . Въпросът ми е към софиянци и по-точно - къде има магазин, в който се продават кецове на Converse. Ако можете да ми кажете и каква е цената на класическите Chuck Taylor's, ще сте ми в голяма полза

Converse има на Фритьоф Нансен, не знам кой номер, но е точно на ъгъла с Витошка. Кецовете, за които питаш варират между 60 и 90-100 лева, зависи от модела и времето през годината.
    mindscan

Мега фен
    Град
    София
    Магазин на конвърс има и срещу спортата палата, както и в спортния магазин на Солунска. Някои модели ги има и в интер спорт в мола.

Благодаря за бързия и компетентен отговор. Спестихте ми безцелното лутане по магазините

Мега фен
    Град
    София
    Магазин има също и като тръгнеш от Славейков към попа от дясната страна реди пазарчето. В него и пума продават

Мега фен Аватара на Blab
    Я пусни името в търсачката.;
    Можеш да си намериш нещо хубаво.:Д

Здравейте отново!
    Оказа се, че ми трябва точния адрес на магазинът, намиращ се на УЛ. ФРИТЬОФ НАНСЕН. Търсих къде е този магазин в bgmaps.com но не успях да го намеря.

Съжалявам, че отново ви безпокоя

Фритьоф Нансен” №7, aко за това питаш. о.О
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Точно това исках

имам още 1 въпрос
    нали този адрес е на ъгъла между Фритъоф Нансен и Гургулят. На улица Гургулят ли викате Витошка или аз нещо се бъркам

Гусин пулицай, как да са брьибиръ?

Град
    Непостоянно
    Цитирай Първоначално написано от FockidyFockFock
    Гусин пулицай, как да са брьибиръ?
    Понякога иронията е твърде излишна .

ем смейте се вместо да помагате ...
    като не съм от София какво да правя ...

Между другото, грешката е моя. Този на ъгъла е на Витошка и Солунска, обърках се, защото, когато чуя Конвърс, се сещам за уж централния магазин, който е на Фритьоф Нансен... Така че съм си решила, че Солунска е Фритьоф Нансен :Д
    mindscan

Мамка му, щом знаеш улицата, на която се намира магазина - отваряш Google, намираш карта на София и започваш да търсиш. Кое му е трудното?

http://i44.tinypic.com/e6r6uh.jpg
    Това са магазините, за които знам.
    Номер 3 е ограден, защото не съм сигурен точно къде се намира, но е там някъде, в очертанието. В номер 2 има и други работи (кънки, блейдери и т.н.), но има и стоки на Converse.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си