.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 57
    Супер фен Аватара на ubuntureload

Защо жените се влюбват в „лоши момчета“

Защо жените се влюбват в „лоши момчета“

Ето някои от основните характеристики на „лошите момчета“

Не се обаждат по цяла седмица, но винаги звънят в събота вечер , за да ви поканят на парти.

Не се извиняват, ако са забравили за срещата ви.

Забравят или изобщо не знаят кога е рождения ви ден и други важни дати.

Флиртуват открито с други жени, докато сте заедно.

Обаждат се по телефона в един през нощта, за да ви кажат колко им липсвате, след като цяла вечер са били с друга.

И въпреки всички тези недостатъци, или по-точно именно заради тях, „лошите момчета“ се ползват с такава популярност сред жените. В съзнанието на нежния пол всички тези черти се превръщат в много привлекателен и сексапилен мъж, за който всяка жена си мечтае в определен момент от живота си.

Ето защо:

- Никога не е скучно с него. Той е непредсказуем и вълнуващ.
    - Той е силен, агресивен и сигурен в себе си, това кара жените да се чувстват закриляни.
    - Повечето жени не са срещали преди това друг, който да ги кара да се чувстват толкова желани .
    - Неуспехите в живота му не са негова грешка, той определено се старае да си стъпи на краката.
    - Той е адски чаровен и емоционален.
    - Непрекъснато повтаря колко много харесва жената с него, което за дамите е сигурен знак, че той наистина го мисли.
    - Има нужда от жената до себе си.
    - Никога не изглежда жалък и нещастен.

Жените са изключително щастливи, когато успеят да привлекат вниманието на такъв човек. За него се носи славата, че може да има която поиска и всяка жена се чувства поласкана, че той се е спрял именно на нея.

Комбинацията между дете и мръсник в образа на „лошите момчета“ е това, което привлича жените толкова силно. Както обяснява Мадлен Алгафари, такива мъже успяват да изкарат на показ всички лица на една жена- на майка, любовница, приятелка довереница.

Много рядко връзката с такъв човек е дълготрайна, но сладко-горчивият спомен за него се връща отново и отново.
    MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!

Град
    In the middle of nowhere
    Комбинацията между дете и мръсник в образа на „лошите момчета“ е това, което привлича жените толкова силно. Както обяснява Мадлен Алгафари, такива мъже успяват да изкарат на показ всички лица на една жена- на майка, любовница, приятелка довереница.

Има доза истина...
    Come out, come out wherever you are...

Град
    Пловдив
    айде бе не е вярно...редовно се пишат теми "аз колко много го обичам, а той е груб" или някакви такива простотии
    -- -- --

дадохте пълно и точно описание на бившия ми,макар че не бях много влюбена в него...
    The night I laid my eyes on you,
    Felt everything around me move
    Got nervous when you looked my way
    But you knew all the words to say

Супер фен Аватара на AlokiNn
    Цитирай Първоначално написано от Sebastianek
    айде бе не е вярно...редовно се пишат теми "аз колко много го обичам, а той е груб" или някакви такива простотии
    да ама такава връзка е за 2 седмици макс..

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от AlokiNn
    Цитирай Първоначално написано от Sebastianek
    да ама такава връзка е за 2 седмици макс..
    И за повече може да е но рядко се преминават 12 месеца.

доста неща не са вярни според мен !

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    Повечето неща са верни,но аз не искам да ходя с женкар.Не харесвам ''лошите момчета''.Харесвам добрите момчета,загрижените,тези които те обгръщат с внимание и те карат да се чувстваш добре,на които им пука какво ти е и как си и дават всичко от себе си да ти помогнат-това за мен е истинско момче/мъж,а не тия дето се надуват със здравите мускули и марковите дрешки.

Град
    Somewhere over the rainbow*
    Пълни глупости! Вярно е, че доза интрига никога не е излишна, но чак пък да съм влюбена в някой защото се натиска с други пред мен, не ми звъни по седмица и като се обади все едно се обажда да ми направи услуга, е пълен абсурт. Никоя себеуважаваща се жена няма да позволи подобна гавра от страна на някой пикльо който се има за много коравия..
    Жената с характер ,плаши слабите мъже,
    но подлудява силните..! ~

Ediniq sin na Madlen Algafari mi e v klasa ;d golqm pi4 e algafenceto ...
    phah

a az lichno se kefq na takiva priznavam si Kogato mi e v kurpa vurzan ne mi e interesen daje mi e tupo tiq sa po trupka ;d
    phah

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    Vqrno naistina sa mnogo interesni i ima trupka iiii....... ta suglasna sum sus statiqta

Cruel Intentions

Хахахахах да се смея или да плача.
    Абе вие изобщо какво категоризирате като лошо момче - някой селяк, дето акто си купил малко по скупа кола или дрешки и вече е голяма та работа, или тея дето си мислят , че живеят у негарско гето.
    Истински лоши мъже са, терористите, серийни убийци и прочие.
    айде със здраве.
    Войни на Тангра

Супер фен Аватара на Shia
    http://vbox7.com/play:a91dd296

Тоя текст много се вписва в темата

Град
    In the middle of nowhere
    Цитирай Първоначално написано от Pagan_man
    Хахахахах да се смея или да плача.
    Абе вие изобщо какво категоризирате като лошо момче - някой селяк, дето акто си купил малко по скупа кола или дрешки и вече е голяма та работа, или тея дето си мислят , че живеят у негарско гето.
    Истински лоши мъже са, терористите, серийни убийци и прочие.
    айде със здраве.
    Абе ние говорим за поведение, не за коли и дрехи, к'ви гета ?!
    И тези кавички на "лоши момчета" значат преносен смисъл, не говорим за терористи и т.н.... айде четете обстойно
    Come out, come out wherever you are...

Супер фен Аватара на BigFakeSmile
    - Никога не е скучно с него. Той е непредсказуем и вълнуващ.
    - Повечето жени не са срещали преди това друг, който да ги кара да се чувстват толкова желани .
    - Той е адски чаровен и емоционален.
    - Никога не изглежда жалък и нещастен.

^^това малко ли е??

Много рядко връзката с такъв човек е дълготрайна, но сладко-горчивият спомен за него се връща отново и отново.

^^да...и после остава изгаряш спомен...но искаш още и още..

някой момичета се подвеждат...нз дали е грешка или...най прекрасните мигове които са изживяли..
    I saw this place was open, tonight
    And the girls and the boys
    They were rocking
    And the alcohol was flowing
    And I knew right away this was my life
    Oh what a night....!!

Цитирай Първоначално написано от ThisIsMe
    Повечето неща са верни,но аз не искам да ходя с женкар.Не харесвам ''лошите момчета''.Харесвам добрите момчета,загрижените,тези които те обгръщат с внимание и те карат да се чувстваш добре,на които им пука какво ти е и как си и дават всичко от себе си да ти помогнат-това за мен е истинско момче/мъж,а не тия дето се надуват със здравите мускули и марковите дрешки.
    Напълно те подкрепям

Има нещо вярно в това,но не мисля че са толкова много момичетата дето да харесват такъв тип момчета...е поне тези дето имат малко акъл в главата си.И зависи какво иска и момичето от самата връзка.Ако едно момиче иска нещо сериозно би ли се занимавала с поредния сваляч...не мисля. Друг е въпроса ако той отначалото я е залъгал,че е различен и тя е хлътнала.В такъв случей си загубваш и малкото останало мозък и му търчиш по гъза. Но както казаха повечето момичета не това им е представата за връзка. (: (:

винаги ще се желаят така наречените "лоши момчета" все пак ние сме добри момичета

Re: Защо жените се влюбват в „лоши момчета“

Тука малко може да спорим. (говоря само за себе си)

Първо .... това че не съм се обаждал някой път по 3 4 дни не означава че съм я забравил,а че не съм имал време .... случва се.

Винаги се извинявам ако наистина съм забравил нещо рожденни дни срещи или пак да звънна.Обикновенно разговора с някой позната,някоя приятелка нещо такова се смята за флирт което някой път е абсолютно грешно.Когато се обаждам посреднощ незначи че съм бил с друга(имал съм работа и съм свършил късно или се връщам от дискотека и може да звънна да я взема да закусваме някъде).Може да съм бил в компания на друго момиче ....... тва обаче не са смята.

Никога не съм се правил на "лошо момче"

Фен Аватара на LiL_MeoW
    Град
    Велико Търново
    истината че сме извратени мазохисти и предпочитаме в повечето време да си мечтаем за някой вместо да сме с него .. пък и "лошите момчета" щом така ще ги наричаме са по добрият вариант пред някои хленчещ лиглио, които може да ти е куче примерно

women like assholes ... тва е истината

Цитирай Първоначално написано от ThisIsMe
    На същото мнение съмм!

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от mysterious93
    Vqrno naistina sa mnogo interesni i ima trupka iiii....... ta suglasna sum sus statiqta
    пишете ме и мен иначе е мн скучно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си