- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Спахме заедно а той вече не ми говори
Преди няколко дни бяхме на хижа с класа ми . Там се зарибявахме с едно момче от моя клас . Ние попринцип с него не се разбираме много добре ,но тогава видях друга страна на характера му. Вместо да се караме ние спахме заедно. Хубаво беше ,но това момче сега дори не ми говори, а това е много по-лошо. Какво да правя ? Онзи от хижата ме кефи много ... Постоянно се питам дали нещо в мене го е шегнало или сам му писнала ... Питам вас защото така стоят нещатата , че немога да го споделя с приятели. Това трябва да е тайна
Само не ми казвайте , че трабва да го извикам на страни и да поговоря с него щото никога не се е получавало и неискам пак да сгреша.![]()
Moderated by slun4ice
т.7
Първи въпрос: На колко си?
Втори въпрос: Защо не го поканиш на кино с приятели? Сядаш до него в тъмната зала и шепнешком го молиш после да остане, за да поговорите... Така, хем ще си го преразположила след хубавия филм, хем ще получиш това, от което имаш нужда, а то е разговор с него... И ако искаш долу горе си подготви репликите... Мисли си какво би ти казал той, какво би му отвърнала, но не да назубриш думите си просто се подготви предварително за всякакъв изход от ситуацията...
Мисля,че XiPiXoPiGiRL каза един от малкото варианти,които биха помогнали във случая.Ако ти откаже,има и друг вариант.Изчакваш го след училище и го следиш,в момента,в който остане сам-ти си на ход.![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
А защо не приемаш и варианта "за една вечер".
Търсил си е с коя да преспи на хижата , ти и му се видяла лесна и го е направил с теб . Това еНяма какво да се чудиш повече
![]()
Първоначално написано от ThisIsMe
Живей така,че като умреш дявола да ти постави свещ!
http://www.tagsmaker.com/your_image....1c25a18c42.jpg
Приеми го и не се занимавай повече с негоПървоначално написано от vesito13
![]()
Да добавя още нещо. Винаги съм си мислел, че след такава нощ мъжът е този който трябва да се обади. Ако не го направи значи наистина е било за 1 път.
помисли добре-има ли някакъв вариант да си го обидила или засегнала по някакъв на4ин за да не ти говори.ако с нищо не си го обидила или засегнала озна4ава само едно-не му се занимава с теб а тогава си е било само за ве4ерта
I can't stop myself from loving you <3
Съгласен, може би е било за 1 вечер..Първоначално написано от dimitar_ak
![]()
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
По - добре приеми случилото се.. и свикни с идеята, че е било само за вечерта..
"Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."
Айда Скот Тейлър
Изглежда му е било за секса...
nicolepcd
aa na kolko si godiniПървоначално написано от anSsito
![]()
![]()
Да,наистина е искал само да преспи с теб
а ти може би се чувстваш използвана...![]()
![]()
![]()
и даже мн го харесваш,но се откажи да предприемаш каквото и да е било с такъв тип момчета
Авторката:
Оточни се какво имаш в предвид "Спахме заедно"
- дали просто сте били в едно легло заедно
- или е имало секс
![]()
Еми ти кво очакваш? Постигнал е може би целта си и вече за кво си му? За украса?![]()
На 18 сам .
Това със секаса за една вечер беше първото нещо което ми доиде на ум ,някъкси неисках да го приема , но май наистина е така ... Мерси много ,че ми го казахте имах нужда да го разбера от друг !![]()
1. На 18 си и постъпваш по този глуповат начин?
2. Има няколко варианта: не си го изчукала както трябва и избягва да ти каже, че не ставаш или...
3.Пича просто е търсил къде да си го начибучка
(Избери си)![]()
Мен ако питаш минала си се, човека е търсил мимолетен флирт - видял е възможност в теб... Просто някой път дръпни го настрана, поговорете и се изяснете.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
И кое толкова те засяга? Че е спал с теб или че не ти говори?
Ти едва сега навлизаш в живота и сама ще разбереш, че такива "случки" има много. Тогава няма да виждаш нищо ненормално във факта да преспиш с някой и на другия ден и двамата да се правите, че нищо не е станало.
Кофти е ако ти имаш чувства, но иначе да не ти пука![]()
hora razberete edno,razkrasitelqt mu e bil v poveche i na sutrinta kato se e subudil realnossta go e odarila kato grum ot qsno nebe...
Свеж какво искаш да кажеш? Че ме е мислил за хубава като е пил и като се е събудил се е стреснал от външността ми?Първоначално написано от svejiq