.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 64

Спахме заедно а той вече не ми говори

Преди няколко дни бяхме на хижа с класа ми . Там се зарибявахме с едно момче от моя клас . Ние попринцип с него не се разбираме много добре ,но тогава видях друга страна на характера му. Вместо да се караме ние спахме заедно. Хубаво беше ,но това момче сега дори не ми говори, а това е много по-лошо. Какво да правя ? Онзи от хижата ме кефи много ... Постоянно се питам дали нещо в мене го е шегнало или сам му писнала ... Питам вас защото така стоят нещатата , че немога да го споделя с приятели. Това трябва да е тайна

Само не ми казвайте , че трабва да го извикам на страни и да поговоря с него щото никога не се е получавало и неискам пак да сгреша.

Moderated by slun4ice
    т.7

Първи въпрос: На колко си?
    Втори въпрос: Защо не го поканиш на кино с приятели? Сядаш до него в тъмната зала и шепнешком го молиш после да остане, за да поговорите... Така, хем ще си го преразположила след хубавия филм, хем ще получиш това, от което имаш нужда, а то е разговор с него... И ако искаш долу горе си подготви репликите... Мисли си какво би ти казал той, какво би му отвърнала, но не да назубриш думите си просто се подготви предварително за всякакъв изход от ситуацията...
    ElinoOor

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    Мисля,че XiPiXoPiGiRL каза един от малкото варианти,които биха помогнали във случая.Ако ти откаже,има и друг вариант.Изчакваш го след училище и го следиш,в момента,в който остане сам-ти си на ход.
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    А защо не приемаш и варианта "за една вечер".

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Търсил си е с коя да преспи на хижата , ти и му се видяла лесна и го е направил с теб . Това е Няма какво да се чудиш повече

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    Цитирай Първоначално написано от vesito13
    Търсил си е с коя да преспи на хижата , ти и му се видяла лесна и го е направил с теб . Това е Няма какво да се чудиш повече
    хич недей си прави труда да го търсиш и да се унижаваш още повече

Цитирай Първоначално написано от ThisIsMe
    хич недей си прави труда да го търсиш и да се унижаваш още повече
    Живей така,че като умреш дявола да ти постави свещ!
    http://www.tagsmaker.com/your_image....1c25a18c42.jpg

Приеми го и не се занимавай повече с него

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Да добавя още нещо. Винаги съм си мислел, че след такава нощ мъжът е този който трябва да се обади. Ако не го направи значи наистина е било за 1 път.

помисли добре-има ли някакъв вариант да си го обидила или засегнала по някакъв на4ин за да не ти говори.ако с нищо не си го обидила или засегнала озна4ава само едно-не му се занимава с теб а тогава си е било само за ве4ерта
    I can't stop myself from loving you <3

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak
    Да добавя още нещо. Винаги съм си мислел, че след такава нощ мъжът е този който трябва да се обади. Ако не го направи значи наистина е било за 1 път.
    Съгласен, може би е било за 1 вечер..

Повече от фен Аватара на anSsito
    Град
    Русе
    По - добре приеми случилото се.. и свикни с идеята, че е било само за вечерта..
    "Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."

Айда Скот Тейлър

Супер фен
    Изглежда му е било за секса...
    nicolepcd

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от anSsito
    По - добре приеми случилото се.. и свикни с идеята, че е било само за вечерта..
    aa na kolko si godini

Супер фен Аватара на sladkalady
    Да,наистина е искал само да преспи с теб
    а ти може би се чувстваш използвана...
    и даже мн го харесваш,но се откажи да предприемаш каквото и да е било с такъв тип момчета

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    Авторката:
    Оточни се какво имаш в предвид "Спахме заедно"
    - дали просто сте били в едно легло заедно
    - или е имало секс

Май е по добре да не се унижаваш и да тичаш по него,той ако иска ще си намери начин да говори с теб.

Град
    ForSaken city (:
    Еми ти кво очакваш? Постигнал е може би целта си и вече за кво си му? За украса?

Супер фен Аватара на Neftochimic
    Град
    Bourgas
    изчукана и заебана, ебахти кефа
    <N>

На 18 сам .
    Това със секаса за една вечер беше първото нещо което ми доиде на ум ,някъкси неисках да го приема , но май наистина е така ... Мерси много ,че ми го казахте имах нужда да го разбера от друг !

1. На 18 си и постъпваш по този глуповат начин?
    2. Има няколко варианта: не си го изчукала както трябва и избягва да ти каже, че не ставаш или...
    3.Пича просто е търсил къде да си го начибучка
    (Избери си)

Град
    Там, където е сърцето...
    Мен ако питаш минала си се, човека е търсил мимолетен флирт - видял е възможност в теб... Просто някой път дръпни го настрана, поговорете и се изяснете.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Мега фен Аватара на iiirish
    И кое толкова те засяга? Че е спал с теб или че не ти говори?
    Ти едва сега навлизаш в живота и сама ще разбереш, че такива "случки" има много. Тогава няма да виждаш нищо ненормално във факта да преспиш с някой и на другия ден и двамата да се правите, че нищо не е станало.
    Кофти е ако ти имаш чувства, но иначе да не ти пука

hmmm

hora razberete edno,razkrasitelqt mu e bil v poveche i na sutrinta kato se e subudil realnossta go e odarila kato grum ot qsno nebe...

Re: hmmm

Цитирай Първоначално написано от svejiq
    hora razberete edno,razkrasitelqt mu e bil v poveche i na sutrinta kato se e subudil realnossta go e odarila kato grum ot qsno nebe...
    Свеж какво искаш да кажеш? Че ме е мислил за хубава като е пил и като се е събудил се е стреснал от външността ми?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си