- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Спахме заедно а той вече не ми говори
Ей, ако е пил преди случката, после може да се е стреснал. Може би е добре да говориш с него, макар че шансът да не е приятен този разговор е голям. Пък и да е бил "секс за една вечер" не е лошо, важно е на теб да ти е било хубаво. Не задълбавай с мислене, излишно е.Първоначално написано от TheLastAngel
Gary точно там е разботата .. не е беше пиян .... Немога просто да отида при него и да му кажа " Искам да си поговорим" аз немога дори да си го помисля а как ще го направя ... Работата е там че несам спряла да мисля за това ... Не искам връзка с него ,а това да продължи а не да се подминаваме и да се правим че нищо не се е лучило ... Пък и да не продължи поне да ми говори .... :\Първоначално написано от Gary
Кое да продължи искаш? Ако е сексът - стига да му е харесало и на него няма да откаже (много е малък шансът да не иска и той). Но след като сте били заедно и трезви - няма как нещата да продължат по същия начин. Пък може и той да се чувства като теб...Първоначално написано от TheLastAngel
Дано си права с това ,че и той може да се чувства като мен ... Макар ,че е малко вероятно това да е така ...
Мерси ,че ми вдъхваш надежда все пак![]()
все повече се срещат такива момчета за съжаление... Щом не можеш да говориш с него въпреки ,че сте от един клас то едвали има друго решение![]()
![]()
![]()
![]()
Точно и аз това мисля.Авторке,не е трябвало да му се даваш толкова бързо в ръчичките...Паднала си му в клопката.Първоначално написано от elsy
![]()
Гадно е щом сте от един клас мацка,ама е трябвало да помислиш малко преди да му се метнеш на врата,е ако не си била пияна разбира се!![]()
Искал е да спи с тебе......
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Кво те ебе мацка....влизай си в часовете със самочувствие и не му обръщай внимание,но не се унижавай.....заеби го,да не ти пука,ако ти е било хубаво в онази нощ-нищо не си изгубила,дори не е необходимо да го приемеш,просто забрави и си живей живота ;]]]]![]()
moneycomeme ще те послушам . Наистина не си струва и нищо не губя ... Той ако има нещо да ми кава ще ми го каже :P
Мерси за мненията ви![]()
+1Първоначално написано от ThisIsMe
или съжелява или те е използвал !!
Замисли се какъв е като човек , щом сте от един клас значи го познаваш от поне 3-4 години . Помисли какъв характер , подхода му към жените и т.н. Ако е някой бройкаджия , първо че е било най-глупавата постъка от твоя страна да му се дадеш толкова лесно и второ , 100% му е било за едното е**не и най-вероятно го е споделил с 2/3 от познатите ти..Ако е по .... свестен , може би и той се чувства като теб и му е неудобно ..
Ми до колкото го познавам може да се държи на моменти ужасно ама съм забелязала 4е има добро сърце .... То наистина ще му е било за едното е*ане ама дали само му е кофти или има нещо друго ... Иска ми се да разбера но незнам как ... Да се надяваме че не го е споделил с никойПървоначално написано от ThereIsNoWayOut
:\
Може да се разочароваш, но не трябва да имаш големи надежди да стане нещо... Много пъти ти казаха причината
An Evil Man
Ако и той така раэсъждава?Първоначално написано от TheLastAngel
Като имаш да каэваш нещо - каэвай го.
Че после ще има сълэи и сополи.
[size=7][b][u]fosse cos
То ясно, че му е било само за една нощ
Остави го, ако искаш да му кажеш нещо - направи го
Покажи му, че не те засяга..
Ако сте пили, даже му кажи че не помниш и да сте си говорили и точка по въпроса![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
И като ме отреже ще стае голяма какафония! По-добре да си мълча пък нека съжалявам после ... Подсказах му лекичко, че за мен беше нещо онази нощ пък дано се сетиПървоначално написано от Presley
![]()
И кво кат те отреже?Първоначално написано от TheLastAngel
Недей се приучава да си мълчиш,че току виж се научиш и ти стане навик.
[size=7][b][u]fosse cos
Доста пъти сам казвала какво мисля и едно 90% са ме отрязвали .. Неискам той да е поредния ... А е много вероятно да се лучи . Ужасно е и неискам да се чувствам пак така ... Няма ли друг начин? Чрез някакъв намек например ? Там е работата че незнам как да го направя :\Първоначално написано от Presley
Било е за една нощ.При положение че преди тва сте се карали и след като е преспал с теб, не те е потърсил значи е било само за секса.
Значи, спали сте...е и ???!!!? лошо няма, човещинка! Има няколко вариянта според мене.
1. Било е само колкото да се отбележе, че е е**л на въпросната хижа
2. Човека не е сигурен в тебе и най-вече в себе си
3. Може да си има прятелка и ти да си била за тогава(нормално е пийнал си е човека дое**ло му се е)
4. Не знае какво иска
5. Може да чака 1-та крачка ти да я направиш
6. Не му се занимава
Моят съвет е следния:ТИ най-добре трябва да знаеш как да постъпиш.Познаваш го добре, всеки ден сте заедно по 8 часа, та и повече. Прецени сама искаш ли да говориш с това момче за онази вечер или искаш нещата да си останат така.Ние тука може да си пишеме и до утре какво да кажеш, как да направиш крачка и такива ми ти работи, НО ТИ трябва сама да решиш какво да правиш. Изясни се и ти какво искаш.
Без да пукам сапунени балончета искам да отбележа че ще срешнеш много такива мъже като него в бъдещето, просто се пази![]()
Бахти тъпия подпис имам
Кофти е да разбереш,
че си лесна,а?
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Какво да ти кажа...спиш с момче,което не познаваш и очакваш,че на другия ден той ще изгаря от любов.
Може да не се чувства по същия начин като теб,може дори да не помни коя си.Щом не разговаряте за онази вечер,не е ли твъърде очевидно,че за него не е било нещо повече от секс?За някои хора това е просто акт,а не съвършено духовно преживяване.
В прав текст:Преживей го и гледай възмоно най-малко хора да разберат колко лесно си се дала.
shtom kakto ti tvurdish, che mladejut e bil trezven vsichko drugo se narejda, shtom si mu nameknala che za teb onazi vecher e oznachavala neshto,a nasheto momche se pravi na priqtno razseqn, spored men sega se misli za mngo velik i za super golqma rabota che te e prelustil -spored men toi e nishto poveche ot stoikajiq i pozior, i nishto mujko ne vijdam v nego shtom pri cqloto si suznanie toi ne e otdelli dori 1 minutka da si pogovori s teb za sluchiloto se... zanchi ne stava i nai dobre ne go misli...ignorirai go nacqlo, pravi se na daskalo che toi vuobshte ne sushtesvuva i zabravi kakto za nego taka i za sluchkata, sloji go v grafata"persona non grata", ako osuznae greshakta si sled vreme toi samiq trqbva da idva da ti se moli , ,momchetata svobodni ima pod put i nad put...jivotut produljava![]()