- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Спахме заедно а той вече не ми говори
откъде си сигурна,че като му кажеш ще те отреже?Казвай каквото ти тежи пък ако не стане-гледай си живота,няма за една нощ да си скапваш самочувствието!Успех
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
За съжаления явно е било само за 1 вечер..Просто пълно игноре като го видиш и ще спече :P
mi as sum taka seki put plashtam po 100 leva i sled tova ne mi govorqt :X ! V toq forum samo prostotii bahti decata prosti
Arsenal London Pride and Honnor ;] ASCB - Arsenal Supporters Club Bulgaria.
Ако много ти се говори може да си лафиш с мен.
по въпроса мн е избързал пича. според мен кът трошна 1ж не си струва. Трябва поне да са 2ж, че да има спомен. не след 10 дена кът я видя и да вика "Помниш ли ме?"
Не се унижавай да го търсиш ти, или ти да искаш да говориш с него. Просто за една вечер...![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
именноПървоначално написано от mechtaq_za_teb
![]()
Като не знаете да губите, няма да играете!
napylno sym syglasna s teb.tova ti e bila mnogo golqma gre6ka.Първоначално написано от vesito13
приеми нещата така тои те е използвал но и ти също :P но не покзваи никакви чувства защото може да си каже че изпитваш чувства с всеки който преспиш затова по добре се прави че нищо не е станало![]()
Приеми че той е бил просто забавление и не се занимавай повече,няма смисъл според мен![]()
МОЖЕБИ, но не познавате човека за да го твърдите твърдо както направиха повечето...Първоначално написано от Kostadin_682
Сори, че се отклонявам от темата, но наистина ми е любопитно: Костадине, какво правиш в сайт за пубери, КАТО СИ НА 30![]()
+2Първоначално написано от ThisIsMe
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
За бройката скъпа, за бройката.