- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не че ви интересува ама ... сгафих
С риск да бъда мощтно оплюта и критикувана реших да споделя....Попринцип ходя с едно момче от един месец и предполагах,че няма да е нищо сериозно (опитах да забравя друг) ,но той ми каза онзи ден,че се влюбва.Но гафа не е с него..Имам повече приятели момчета и днес излязох по обичайно с най-близкия ми от тях.Разхождахме си се,съвсем нормално и отидохме на една пейка пред един блок..Говорихме си,закачахме се и изведнъж той се приближи и ме загледа много странно и в този момент ме целуна...Останах без думи,а не ми стигнаха силите да се дръпна и отвърнах.. сега нещата не знам точно как седят.Питаше дали с другото момче е сериозно и общо взето ме обърка тотално..Самия гаф се състои не в самата целувка,а в това,че моята най-добра приятелка е и негова много добра приятелка,и положението е далеч по-лошо от "еб*ло си е майката" .. не знаем да и кажем ли да си замълчим ли..Знам,че повечето от вас не ви е*е,но от скука реших да отчета дейност .. Стигнах единствено до извода-Аз съвест нямам!!![]()
Като не знаете да губите, няма да играете!
Еми щом му е добра приятелка кажете и на нея... макар че ще е се тая...Ми решавай си сама... какво да правиш! Ти си преценяваш с кой да си...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
да си остане между вас.. и се постарайте да не се повтаря повече..
защото така прецакваш живота на другите - в случая момчето с което си гадже..
И защо правите така:
хващате се с момче, за да забравите друго.. и ако не успеете го късате и то остава преебано..
Замислете се 1во![]()
Айде успех![]()
Не разбрах какъв ти е проблемаДали да кажеш на най-добрата си приятелка ли ? Някои хора имат ебати сериозните проблеми
![]()
![]()
хах проблема се навързва около това,че приятеля ми (не гаджето) явно има някакви чувства,а не искам да наранявам никой,но за това май трябваше да помисля по-рано..а колкото до най-добрата ми приятелка предпочитам да не и казвам...![]()
Ами като искаш не казвай на приятелката си, но да знаеш,че от тук нататъкприятелството между теб и момето което си целунала няма да е такова каквото е било до сега. Не че те критикувам, но човек преди да направи нещо мисли....А това, че си нямала сили да се дръпнеш...помисли защо си нямала сили
ами кажи на момчето,което те е целунало,че не изпитваш нищо към него,него лъжи
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Е, сега за една целувка, не се е свършил света... Прави си кефа..оня пък тръгнал да се влюбва..тфа лошо....Не си за завиждане..
ам... да сгафила си... е станалото станало... голям прас... ако искаш кажи на приятелката си.... рано или късно истината винаги излиза на яве![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
ХАХАХАХАХ, ти си трагичен случай!Първоначално написано от BlueDream16
![]()
![]()
![]()
<N>
знам ..Първоначално написано от Neftochimic
![]()
аз снощи не четах темата, ама ти си момичесакам снимка
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Първоначално написано от tuzaro
![]()
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Щом нямаш чувства към това момче, което те е целунало се опитай да му го обясниш по много деликатен начин, нека целувката си остане м/у вас и гледайте да не се повтаря, а ако се случи 2-ри път се отдръпни![]()
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
@Take_That мерси![]()
тузаро .. не съм от Пловдив ама имам рег у русиенци ..![]()
![]()
(ибавка)
хах у русенци са само кулоритни елементи, няма майтап метни една снимка.Първоначално написано от BlueDream16
Не прави тази грешка да ходиш с някой , за да нараниш друг...
От личен опит ти казвам.
DO I LOOK LIKE I GIVE A FUCK???
http://www.vbox7.com/play:569e7ff7
http://www.vbox7.com/play:69923c9d
Да не е лежал върху теб, че не си имала сили...
@VilleBaby убедих се вече .. мерси все пак![]()
@LizZz ... момент на слабост ..
сакам да имам взаимоотношения с тебе![]()
е трети ше си ми много,но все пак дай снимка![]()
харесай си
http://www.impulse.bg/user/tuzaro
харесах си ги всичките ..![]()
виждала си и по грозни а![]()