.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Тема: оголване

оголване

от преди имам проблем с оголването на главичката и нз какво да правя.един вид ме е страх да отида на лекар а искам да го нямам този проблем посъветваите ме плс.и възможно ли е примерно заради това пишката ми да бъде няква по малка или

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Ами тук във форума няма лекари..затова в понеделник по добре посети доктора и задаи на него тези въпроси

Супер фен Аватара на AlokiNn
    Пич имаш фимоза.. няма нищо страшно отиди на лекар за да те оправи.. не се тревожи често се случва.. нищо не може да ти стане.. по малка по голяма никаква разлика няма да имаш

Голям фен
    имаш фимоза.ето тук може да прочетеш за какво става на въпрос:

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=122598

Моя съвет е да отскочиш до някой уролог-специалист. :P
    Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!

на какъв лекар трябва да отида ? мн се притеснявам . а имах предвид дали примерно ако небеше това пишката ми щеше да е по голяма от в момента ? или това няма общо

Град
    София
    Иди на на хирург. И не се притеснявай - ще си като нов, след като те оправят. Най-добре кажи на личния лекар той да ти даде направление.

Град
    .. EE tЪМ, некЪде на сел0о .. ;D ;D
    на колко си ?

Да ако нямаше фимоза щеше да имаш клон в гащите..

кажете сериозно дали наистина ако не беше станало този проблем и ако примерно го бях остранил по рано щеше да ми е по голям половия орган в момента или ?

Супер фен Аватара на ubuntureload
    Цитирай Първоначално написано от staf16
    кажете сериозно дали наистина ако не беше станало този проблем и ако примерно го бях остранил по рано щеше да ми е по голям половия орган в момента или ?
    Не бе пич не се филмирай .... ходи да те резнат малко за да нямаш проблеми за в бъдеще .... Като си рязан поне визуално се създава представата че е по голям ... ай марш да те ремонтират
    MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!

еми страх ме от това а и нз точно с какви думи да го кажа на наще

Голям фен Аватара на Vesk0u
    Град
    Монтана
    Аа много кофти, пич... тоя проблем обикновено се оправя когато си още малак, защото попринцип родителите (обикновено майката) го забелязват примерно докато се къпят с теб - говориме за много ранна детска възраст.

еми страх ме от това а и нз точно с какви думи да го кажа на наще
    За тва няма да го казваш на ваще а на баща ти....

Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Не бе пич не се филмирай .... ходи да те резнат малко за да нямаш проблеми за в бъдеще .... Като си рязан поне визуално се създава представата че е по голям ... ай марш да те ремонтират
    тунинговат не ремотнират

Цитирай Първоначално написано от AlokiNn
    тунинговат не ремотнират
    Се в ГЪ3o зиме лете - КАБРИО!

Цитирай Първоначално написано от Vesk0u
    Аа много кофти, пич... тоя проблем обикновено се оправя когато си още малак, защото попринцип родителите (обикновено майката) го забелязват примерно докато се къпят с теб - говориме за много ранна детска възраст.
    еми аз като малак го нямах този проблем по късно се появи. а да попитам това цялата ти кожичка ли ще ти махат и винаги ли ще ми е оголена или само колкото да се оголва

ми мисля че ще можеш да си покриеш главичката

Цитирай Първоначално написано от Vesk0u
    еми аз като малак го нямах този проблем по късно се появи. а да попитам това цялата ти кожичка ли ще ти махат и винаги ли ще ми е оголена или само колкото да се оголва
    Пич дори лекар не може да прецени кво трябва да ти се направи като му го обясняваш така ... трябва да си го погледне специалист... спокойно не ядат пишки!!!

а да попитам това нали се води като малка операция плаща ли се и колко върви ?

Guest
    еми плаща се - представи си..
    бягай на лекар и ако не искаш и майка ти да разбира, дръпни баща си настрани да говорите "по мъжки" иначе си е фимоза ;d бягай на лекар, няма да ти отрежат змея ^^

а каква е цената долу горе че ми е интересно иначе със сиг трябва да отида

Guest
    е,ако не на 14-15 обаче все пак няма 18 може да каже на баща си само да удари един подпис и тва е.. иначе за цена не мога да ти кажа

аби ти добре ли си бе да не кажеш на майка ти че имаш фимоза.. да искаш от баща ти подпис ходиш с баща ти на преглед и това е

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си