- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- оголване
от преди имам проблем с оголването на главичката и нз какво да правя.един вид ме е страх да отида на лекар а искам да го нямам този проблем посъветваите ме плс.и възможно ли е примерно заради това пишката ми да бъде няква по малка или![]()
Ами тук във форума няма лекари..затова в понеделник по добре посети доктора и задаи на него тези въпроси
Пич имаш фимоза.. няма нищо страшно отиди на лекар за да те оправи.. не се тревожи често се случва.. нищо не може да ти стане.. по малка по голяма никаква разлика няма да имаш
имаш фимоза.ето тук може да прочетеш за какво става на въпрос:
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=122598
Моя съвет е да отскочиш до някой уролог-специалист.:P
Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!
на какъв лекар трябва да отида ? мн се притеснявам . а имах предвид дали примерно ако небеше това пишката ми щеше да е по голяма от в момента ? или това няма общо
Иди на на хирург. И не се притеснявай - ще си като нов, след като те оправят. Най-добре кажи на личния лекар той да ти даде направление.
на колко си ?
Да ако нямаше фимоза щеше да имаш клон в гащите..
кажете сериозно дали наистина ако не беше станало този проблем и ако примерно го бях остранил по рано щеше да ми е по голям половия орган в момента или ?
Не бе пич не се филмирай .... ходи да те резнат малко за да нямаш проблеми за в бъдеще .... Като си рязан поне визуално се създава представата че е по голям ... ай марш да те ремонтиратПървоначално написано от staf16
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
еми страх ме от това а и нз точно с какви думи да го кажа на наще
Аа много кофти, пич... тоя проблем обикновено се оправя когато си още малак, защото попринцип родителите (обикновено майката) го забелязват примерно докато се къпят с теб - говориме за много ранна детска възраст.
За тва няма да го казваш на ваще а на баща ти....Първоначално написано от staf16
![]()
тунинговат не ремотниратПървоначално написано от ubuntureload
![]()
Се в ГЪ3o зиме лете - КАБРИО!Първоначално написано от AlokiNn
еми аз като малак го нямах този проблем по късно се появи. а да попитам това цялата ти кожичка ли ще ти махат и винаги ли ще ми е оголена или само колкото да се оголваПървоначално написано от Vesk0u
ми мисля че ще можеш да си покриеш главичката
Пич дори лекар не може да прецени кво трябва да ти се направи като му го обясняваш така ... трябва да си го погледне специалист... спокойно не ядат пишки!!!Първоначално написано от staf16
а да попитам това нали се води като малка операция плаща ли се и колко върви ?
еми плаща се - представи си..![]()
бягай на лекар и ако не искаш и майка ти да разбира, дръпни баща си настрани да говорите "по мъжки" иначе си е фимоза ;d бягай на лекар, няма да ти отрежат змея ^^
а каква е цената долу горе че ми е интересно иначе със сиг трябва да отида
Как майкати няма да разбере бе![]()
е,ако не на 14-15 обаче все пак няма 18 може да каже на баща си само да удари един подпис и тва е.. иначе за цена не мога да ти кажа![]()
аби ти добре ли си бе да не кажеш на майка ти че имаш фимоза..да искаш от баща ти подпис
ходиш с баща ти на преглед и това е