.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29

Тема: оголване

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Rofl4e
    Ами тук във форума няма лекари..затова в понеделник по добре посети доктора и задаи на него тези въпроси
    Що в понеделник бе !? Утре е нормален работен ден и ДАЖЕ лекарите са на работа!!

По темата: прочети малко повече за фимоза и виж дали е това.
    До тези, които говорят за забелязване в ранна възраст..еми да, чак след 3-тата година започва да се отлепя кожата от главичката! Затова и трябва да й се помогне! Но някои родители не ги интересува явно това.. действайте докато му е времето, да няма после инфекции и отоци.

Големината не зависи от фимозата! То ако беше така половината човечествто щеше да е с 3-сантиметрови хлебарки в гащите!
    Don't tell me what I can or can't do !

Повече от фен
    Иди на лекар..няма от какво да те е срам. Ти не си виновен за нищо.
    Не се тревожи..случва се.. Не се срамувай да говориш за нещата от живота.

хммм, аз "може би" имам същия проблем ... когато пенисът ми е еректирал малко трудно оголвам главичката, но в крайна сметка я оголвам почти цялата. това не ми пречи нито при мастурбация, нито при секс. ммм когато пенисът ми не е еректирал - оголвам главичката без абсолютно никакъв проблем. когато е еректирал - емиии ако е по-влажна главата - няма да има проблем с оголването.хмм според вас това по-трудно оголване фимоза ли е?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си