- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Отваряне
Здр интересно ми е когато отваряте някое момиче у вас или у тях на кревата..няма ли да уцапате и като уцапате какво следва![]()
може да си сложат някой страх чаршаф или нещо такова и после просто да го изхварлят!
Пък и да не са малки щом за започнали да водят полов живот.. значи могат да се погрижат за спалното си бельо и сами!
"Отварят" се консерви и ако го направих в кухнята няма да изцапаш много.
Слагаш вестници навсякъде..или просто чаршафа за пране..
Не съм го правил с девствена, но съм го правил с жена в цикъл. Една голяма хавлиена кърпа върши чудесна работа. Преди да ме нападнете за цикъла ще ви кажа, че е възможно и не цапа.
Да , наистина, стига с това отваряне..иначе не мисля, че е мн голям проблем да изпереш чаршафите след това..+това може дори да не се наложи, защото не винаги има кръв! примерно при мен нямаше изобщо
Life isn't about w8in the storm2pass..It's about learning2dance in the rain..
otivate v motel wetam moje koto si iskate da praite , pa nema posle da ho 4istite vie daje se izsirate otgore
ama az me poznat v seki motel taka4esamo sa izpikavam otgore posle xD
xD
на почти 20 съм ама ако бях по-малка щях да ти кажа тъп въпрос правилно и при мин нямаше кръв но болеше много не винаги има друг начин е в банята под душа
poredniq mnogo smislen vypros![]()
http://elhovotown.myminicity.com/ <== Много як саит!!
Ми при мен беше забавно,щото бях върху него и той целия се изцапа....![]()
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Вестници му е майката ти казах или списания става и с тетрадки ама не и тоалента хартия
Ш-ш филмираните, това да не е разкъсана артерия, че да цика кръв през интервали и по много !? К'ви са ви тия представи за кръв. Нали са 5 капки! К'во ще изцапа !?
П.П.Почвам вече да се нервирам като влизам в тоя форум! Такива идиоти има, че се отчайвам!
Don't tell me what I can or can't do !
Ставаме двамаПървоначално написано от Boyd
![]()
Come out, come out wherever you are...
вестнициПървоначално написано от AlokiNn
и то нявсякъде
![]()
Братче все 1 ще се коли прасе
![]()
phah
Може да колят прасета у тях де да знаишПървоначално написано от gLoRiToO
Ми омръзна ми от глупави темиПървоначално написано от LitTleJ
Беше без презерватив не ми го вкара само ми го вееше напред назад бременна ли съм.. той свърши вчера не се изкъпа ако правя секс утре може ли да съм бременна не иска да се къпе
омръзна ми да чета простотии
Първоначално написано от Xrisenceto
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първото нещо е да измия отварачката и да я прибера в чекмеджето. След това се заемам с пране, гладене и чак тогава се сещам, че това не е консерва, а жив човек.Първоначално написано от RoCkSpOt
Що за израз - отваряне. На врата, на консерва или....![]()
баси много си въобразявате бе та то да не е кланница най много две три капки да потекат при първи път
Никоя сила в света не е в състояние да превърне душата във въглен. Тя за вечни времена си остава един скъпоценен камък.
Първоначално написано от Extremescream
била си върху него първия път ????или яко ментиш или си бахти мазохистката