Повярвай ми изсипах една тубичка фон дьо тен отгоре и не , и не , не става . Личеше си сеПървоначално написано от sladkalady
Много зависи от смучката
А това с лъжица и олио , не знам но съм чувала и за сребърен пръстен , но от тях можело да стане и по зле
Не съм сигурна , но така съм чела . Май ще трябва да изчакаш сама да се скрие .
Аз съм чувала,че става със златен пръстен,но до колко е вярно и помага,не знам![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
От опит (не мой личен, а на бившия) знам, че с крем Здраве става и освен това стават по-бледи.Но зависи от смучката.
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
Аз съм чувал за лъжицата... но за олиото не бях. Но само лъжицата не мен не ми помага, може от кожата да зависи (или от липсата на олио). Но ако го разтриваш, със сигурност ще мине по-бързо (nod)
Смучката е синина= вътрешен кръвоизлив. Смятам, че с картоф може би ще стане, но ти предлагам да си вземеш мазило от Аптеката
Топла чаена лъжичка и започваш да търкаш отнема време не я премахва напълно но намалява яркоста и размера и значително !
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Това със смучките не е ли изтъркано и грозно ....![]()
![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
май просто трябда са изчакаш и да си сложиш шалче
ти? нещо?Първоначално написано от FancyGirl
![]()
кое му е изтърканото... когато се разгорещя не смучки ами рани оставям![]()
+1Първоначално написано от Abigoria
There is not a thin line between love and hate. There is, in fact,
a Great Wall of China with armed sentries posted every twenty feet
between love and hate.
НА мен веднъж един тъпанар ми направи ебати голяма смучка на врата , а аз мразяяя това адсКии многооо ии го мазах с тоя крем Здраве и нищооо не стана ... цяла седмица ходих с полота и т.нПървоначално написано от ThisIsMe
Беше ужасноО
![]()
Ми аз така правя попринцип и май става или,ако пък е заради ваще-слагаи няква др блузкаПървоначално написано от sladkalady
![]()
с крем здраве , но на по голям слой и го оставяш да стои така леко го втриваш но не напълнои така докато не се махне ... няма мигновен ефект но поне става по- бързо от колкото да седиш и да чакаш
![]()
<аз веднъж имах смучка на коремчето която стоя повече от 2 седмицино пък преживяването беше сууупер и всеки път когато я погледнех се сещах и ми беше яко
>
с крем Здраве минава много бързо (от личен опит го знам)![]()
Първоначално написано от balon4eee
С крем "Рачев" лилавите смучки изчезват за седмица![]()
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
Приела си да те смучат, приеми да те виждат със смучки.
ULTRA VIOLENT SKIN BLOCK!
гнусна работа ... имаше някъв начин с топла лъжица ако не се лъжа![]()
Като не знаете да губите, няма да играете!