- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Нов вид Презервативи
Ето на какво попаднах във вбокс7.ком
[vbox7]http://www.vbox7.com/play:61273fe8[/vbox7]
Ето това се нарича еволюция![]()
П.П. Потърсих и не намерих тема вкоято се съобщава за този вид презервативи който ще слезе след 1-2-3-4 години, но ако има модераторите могат да заключат тази
Moderated by slun4ice
т.14
а, да знам го това ама ми се струва тъпо. Струва ми сеп о-бързо да сложиш презерватива, отколкото да пръскаш като идиот
Не, не си го разбрала правилно.Първоначално написано от hottie
После показаха като малки пениси в които си слагаш твоя и с натискане на бутона течността (латекса) се впръсква и до 5 сек. вече е готово за употреба
ААа, добре може. Аз не го гледах докрай. Ама пак ми е странно,де.
най-интересното е че търсят доброволци да ги изпробват![]()
омг
Аз сега ще ви кажа що са го измислили това .
Това е измислено щото има такива с малки пениси на които и най-малкия презерватив от тези които се продават като размери им идва голям .
За това някои с такъв проблем като тоя на клипа е решил да измисли решение , с помоща на течен латекс които да приема формата на пениса такъв какъвто е , тоест за всеки размер да има решение.
идеята ми се струва добра, можеби ще има по голямо ниво на чуствителност , но незнам . Иначе хитро са го измислили германците =)![]()
Не мисля, че е добра идея.Той докато го измайстори тоя презерватив ще загуби бая време.Пък и няма резервоарче.
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
И пак може да стане гаф,примерно да не се разпръсне латекса като хората или нещо такова.А и много повече време ще се губи.Нз,не ми харесва нещо/
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Да речем не трябва да се държи на висока или ниска температура да ен стане нещо..
Предимства:
-Подходящ за момчета с прекалено големи/дебели/тънки/малки пениси ...
Недостатъци:
-НЯМА резервоарче ... Чудно къде ще се "складира" спермата ...![]()
-Доста бавно става ...
-Може латекса да не се разпредели равномерно и да последва (например) късане ...![]()
небих му имала доверие на тва
слагаш плик на била и жулиш най сигурно
умничко са го измислили за тези който са по стронно надарени от другите(по малки или по големи пениси)
амии може би ша помогне на хора като мен, дето всичко им е тясно.
Първоначално написано от IronLady
да, те германците умни хора![]()
![]()
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!