- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- може ли да избягаш от спомените си?
,,Времето не лекува, трябва да се излекуваш сам!''Първоначално написано от LqPi7oO
,,Има ли желание - има и начин. Няма ли желание, намираме оправдание!''Първоначално написано от hwarang
Първоначално написано от ScionOfStorm
Ако можехме да избягаме от спомените си,нямаше да имаме такива.Ние сме хора и нищо човешко не ни е чуждо.Научи се да живееш с тях.Недей да се затваряш в себе си и да си спомняш колко хубаво ти е било с нея,така няма да я върнеш.Само ще се измъчваш и ще страдаш по изгубена кауза...Чиста проба мазохизъм си е да живееш в хубави,но отминали спомени... Знам че е трудно,защото е по-силно от теб и подяволите-живота е гаден ,и все пак го живеем...
Това са СПОМЕНИ, те не се забравят.С времето просто се заличасват и не мислиш толкова за тях.Не се опитвай да ги заличиш, все пак са си твоиПродължи напред, пък каквото е станало-станало
You're singing the songs
Thinking this is the life
And you wake up in the morning
and your head feels twice the size...
Съжалявам за случилото се, но в крайна сметка човек трябва да гледа само напред. Иначе...аз от години и нещо не мога да забравя бившият си. Непрекъснато си го спомням.. и въпреки че съм била и с други, пак не ми се получава. Знам, че няма да мога да бъда с него (защото опитахме и не стана), но в момента не си плащам телефона, за да не му се обадя, не влизам в май спейс, за да не му прочета коментарите там... и куп други.
Имаше едно в тролея, което приличаше на него...и аз слязох, въпреки че закъснявах.
Това не е съвсем вярноПървоначално написано от ANTIHUMAN
![]()
Това, което му трябва на автора е лоботомия, но изобщо не препоръчвам.
Greets
Chupacabraкърти мивки, фаянс, теракота и т.н.
Бог е наказал човека като му е дал способността да има спомени за жалост е така
Айде само не се изхвърляй с философските разсъждения ;дПървоначално написано от lilqna323
мне .
no doubt-don't speak
НЕ... дали са хубави или лоши те са спомени !
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Дрън,дрън дрън.Само чета из форума колко ви боли как не можете да забравите колко сте нещастни и тн и тн и тн,айде стегнете се малко.Явно хората стават все по слаби и неспособни да преодоляват трудности.Какво толкова,разочаровали са ви,тежко ви е ,еми ок стават такива неща,научете се да бъдете силни и да ги преодолявате вместо да се жалвате наляво и надясно колко е гаден живота
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
all I really know is,you're the only reason I'm trying...
след спомените остава само болка и мъчение...моят съвет е да се стегнеш и да опиташ да не мислиш за това избягвай да мислиш за това![]()
...БъДеТе Себе Си, ЗаЩотО ВсичКо, кОеТО се ПовТаря ГуБи СвОя ЧаР...