Цитирай Първоначално написано от toy
Цитирай Първоначално написано от sladkish_14
Да , да я пишете по -опитните ,, .. И аз искам да почвам да ходя , но съм много бяла и нямам никаква представа колко време трябва да седя първия път ? След колко време има ефект ? Трябва ли да се мажеш след и преди солариума с нещо ?

П.С - Браво за темичката , най - накрая нещо което може да ми е полезно на мене .. с тия диете вече банално стана във тоя форум
както казах в предния пост, щом си много бяла-поне 60мин ти трябват за някакъв хубав лек тен. препоръчвам и на теб турбо солариум.
задължително се започва с по-малко, да речем 5мин, след това 7 после 10.. никога изведнъж на 20 примерно(ако е обикновен солариум) или 14 (ако е турбо). ходи се най-много 2 пъти в седмицата и задължително трябва да се мажеш преди солариума, след това е по желание, но също е хубаво.
поне 5 часа след това не трябва да се къпеш, ако можеш и повече, по-добре. хубаво е да овиваш косата с кърпа, да не е открита.за друго не се сещам сега. ако т еинтересува нещо-питай

Злато си .. Ами значи да видим какво съм разбрала - трябва да се намажа задължително преди солариум /обаче с какво ?/ , хубаво е да ходя по 2 пъти седмично , желателно е да е турбо .. Като трябва да почна от по - малко време , за да получа видим добър резултат трябва да съм направила 60мин .. А каква му е цената ?