- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо проявявате такова отношение към... ?
Уга бугаПървоначално написано от cherinka
Защо футболистите са тъпи.
Пример номер едно - Бербатов. Не го обиждам човека, просто констатирам:
* В което и да е изречение, в което и да е интервю, винаги има поне пет секунди "ъъъъъъ"(изразява че мозъкът е зает с осмисляне на постъпилата информация и се бави с пращането на отговора към говорният апарат).
* Поне половината му изречения не са построени граматически правилно - в някои липсват глаголи, а други са съставени от два глагола, без съществително.
* Мисълта му не тече гладко. Любимото му е да започне да казва едно изречение, да прекъсне по средата, да помисли малко и да довърши с част от друго изречение(по правило - смисълът на което е обратнопропорционално свързан с дължината).
(има още, съкратено - 16 причини)
Човекът може да е много добър в това което прави, но другото не му се отдава, което за съжаление го поставя в категорията хора противоположна на "ерудит".
Пример номер две - Стоичков. Може да сте малки или да не сте били родени 94-та, ама аз будувах по нощите, че да го гледам. Не познавах човек който да не му е фен, което естествено показва и качествата му на терена. Ама като го изкараме от сферата му?
Учителката ми по български език казваше: "Умният българин може да псува повече от двайсет минути без да се повтори нито веднъж". А тук какво имаме. Крайно ограничени вариации за майката, лелята и дъщерята... Всъщност, ако съберем всичките му псувни не мисля че ще получим и една минута без пауза и без повторение. Да оставим Стоичков и сексуалната му мощ...![]()
Това са два примера за успели футболисти. Сега, като се замислим че неуспелите са малко по-зле... Тъжно.
Ако имаш талант за нещо определено - няма лошо да го развиваш. Ама то какво се получи - всеки втори е талантлив футболист. Да се чудиш тогава как сме толкова зле на които и да е футболни първенства, като можем да избираме измежду такива таланти...
Тук вие си мислите "Вярно, повечето дето се занимават, не стават, ама моят Гошко/Иванчо/Петърчо не е от тях! Той е толкова добър!". Видели сте го да тича с топката в лехата между доматените колчетаи сте в потрес. Та те доматените колчета не успяха да отреагират!А как само профуча покрай охльова. Животинката дори не успя да премигне. Сигурно Гошко/Иванчо/Петърчо си има много добра причина да е в някое място за специализарана подготовка на млади таланти. Честно казано - вие сте се вързали на историята му.
Защо? Защото добрите хора ги забелязват и ги вземат. Това не включва отбор в "петнайсти сектор на югозападната 'Г' група", съжелявам. Вашият Гошко/Иванчо/Петърчо просто си търси извинение за да не учи и да си седи тъп. И какво по-добро извинение от това - футбола? Хем спокойно може да е тъп колкото си иска, хем има жени дето му връзват. И тактиката му действа до 26-27 години. После... Нали сте гледали "Женени с деца"? Стават като Ал Бънди, само че в българският вариант.
А сега - след като доказахме обратната връзка между интелект и футбол, да минем на въпроса защо имам "такова" отношение към футболистите - забавляват ме с опитите си да мислятЧестно. Не им се присмивам. На някои им е забавно да гледат как маймуна чупи кокосов орех, на мен ми е забавно да гледам как "футболисти" се справят със сложни технологични достижения отпреди десет-петнайсет-двайсет години, като например: копирна машина с повече от 2 бутона(copy & on/off), компютър, имобилайзер(петнайсет минути седях и не можех да си поема дъх от смях, а той не спираше да се опитва да запали колата ми... накрая почнах да махам с ръце да спре да върти ключа и му обясних - на третият път ме разбра...) и други подобни(да не ги изброявам всичките
)
ПП. А най-забавното е футболист да решава кръстословица. Мислите си че правописните грешки са най-забавното, ама грешите... Ако не знаете "Едра хищна морска риба" с пет букви - последната "А" - не е "акула", ами е "маска".Веско, изби рибата! Буквално! Че и несъществуващите видове
![]()
Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.
My evul side ish powered by nostalgia... hush!