Уха ! Уау Какви ли не коментари прочетох и нямаше как да не бъда провокиран поради факта, че и аз тренирам футбол и играя по "професионални" мачове Но моля ви не се излагайте и не слагайте под общ знаменател ВСИЧКИ успели, неуспели и заблудени
Аз например играя футбол понеже ми харесва играта, но винаги се старая да намеря време за останалите сфери (както ги наричате) в живота и успявам Дори с ръка на сърце мога да пледирам за факта, че общата ми култура e доста по-голяма от тази на някои хора тук. (като знам момчетата и момичетата, които се връткат из даскалото и като виждам колко са заинтересовани от светския живот и че ходят само да пушат цигарки и да висят по кафенета - картинката все повече се кристализира )
Според мен всичко си е до характера на човека От отборът ми има хипер идиоти, които се мислят за големите работи и "обидните" пример дадени по-горе може би се отнасят за тях (подчертавам обидните с кавички, понеже културата на човека, написал романа е под ? )
Едно ще ви кажа ... това, че човек прави нещо, което харесва, не значи че щом(както е зададена темата) е футболист е тъп или еди какъв си. Това, че правите извод от довода, че щом е футболист,баскетболист и т.н. е тъп - само по себе си показва вашето интелектуално ниво, а между другото интелекта във футбола е най-важното нещо. Разберете, че тъпи футболисти не се взимат никъде, ако щеш и в "Я" група
П.С. Има и професионални футболисти, които са вишисти, след като са учили задочно и ми е много интересно как ще реагират на супер "образованите" хора, които атакувахте така безпочвено хората като мен да речем