skclan, sadsad, проблемът не е в това кой ще се изрази по-добре и ще защити по-добре тезата си. И двамата не успяхте, тъй като не сте бзпристрастни към това, което защитавате. Важна е правотата на фактите.
Вие сте от онези типични хора, които не могат да погледнат по-далеч от своята гледна точка.
Когато се занимаваш с нещо, ти ясно и явно би трябвало да можеш да излагаш както качествата и привилегиите му, така и недостатъците, което вие, изобщо, ама изоооооооообщо, не успяхте да направите. От това вие много добре си знаете какво следва.
...

Особено skclan влиза за 5ти път (сигурно) във форума и много ми хареса този цитат:

мога да пледирам за факта, че общата ми култура e доста по-голяма от тази на някои хора тук.
Дано схващаш иронията.
Чудно ми е на базата на какво се сравняваш с над 2000 хиляди души, че си ПО от тях. Приеми, че си глупав с подобни изказвания.

sadsad, миличка, нали знаеш, че момичетата не могат да имат лошо мнение за всеки един тях тъпкач.

Искам некой да ми докаже, че във футбола се изисква интелект, и, че, може би, е най-важното нещо.

Цитирай Първоначално написано от skclan
интелекта във футбола е най-важното нещо
Умните хора биха инвестирали знанията си в нещо, в което ще има полза от тях.

Ох, че те ми малоумнички.
Поне да показвахте някакво уважение към мнението на другите, ама - не, няма го и това. ...
Жалка гледка...