Преди време имах акаунт, но го изтриха по мое желание, понеже за 3 месечното ми гостуване във форума нямаше нищо ново под слънцето и се тъпчеха едни и същи теми с месеци
Интелекта е най-важното умение на всеки един футболист, а с това, което каза, че не мога да погледна по-надалеч от моята гледна точка показва колко далеч гледаш ТИ от своята (знаеш ли колко такива като Роналдиньо с брилянтна техника и игра са се проваляли до момента в моят и други познати отбори ? Понеже са такива кочове, каквито вие споменавате )
Уважавам мненията на другите и бих приел нещо, което наистина е вярно, но просто не виждам такова нещо до момента със съвсем малки изключения
И най-важното е, че никъде не съм писал, че съм нещо повече от друг и не бих го казал, след като не познавам човекът лично. Казах за общата култура с оглед на невероятните мнения написани до момента (не говоря само за тази тема), от които просто гледах с отворени очи
А относно моят цитат за пледирането разбрах иронията ти, но не разбрах с какво я заслужих. С литературни и научни термини постоянно работя и употребявам в ежедневието си. Това странно ли ти се вижда ?
И нека да съм наясно с всички. Написах си мнението не поради факта, че мислите, че футболистите задължително са тъпи, а поради факта, че слагате всички под общ знаменател, което леко ме обижда, макар да знам какви хора има по мрежата
И това е де ... сега щом тренирам футбол и съм ТЪП така ли ? Правя нещо, което ми харесва и това ме прави глупав - това е адската логика.
Но с оглед наборите ми и по-големите бих могъл да кажа, че абсолютно ги превъзхождам по "Ай кюто". И такива като теб @черинка, които редят ли недерят силни думи, които не струват Просто логиката ти куца (погледни от 6 мнение надолу- за нея логика).
Е ще се опитам да спазя поговорката "по-умният отстъпва", но май е нелогично да го правя нали ? Но все пак )))
Хайде поздрави и с мир, който иска да пише --> ЛС )