.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: Мотивация

Мотивация

Очевидно тази година е трудна и на много от нас ни трябва мотивация за да си вършим нещата,защото има дни на пълно отчаяние и нежелание за нищо.В момента на мен не ми се прави нищо ,а знам че скоро идват матури и изпити..Как се преборвате с мързела и нежеланието,какво ви мотивира?Изобщо,когато ви обхванат лоши мисли,че имате толкова неща,а не сте чели и се обезверявате както аз например...Знам,че знам някои неща,но има много които не знам и започвам да си мисля че няма да се справя ,много е гадно така ... Какво ви дава мотивация и сили,защото и времето много влияе,на мен наприер много започна да ми влияе времето на настроението.Сега е мрачно на вън,няма слънце и ми е едно заспало...,замислено....Споде лете

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

Град
    Варна
    Еми аз понеже ходя на тренировки по водна топка, знам, че ако се осера в даскало, ще я спрат и затова се старая повече... А иначе не е зле да си намериш някой спорт да тренираш, не да ти изяжда времето, а по-скоро да го разнообрази
    Късмет

Град
    София
    Не се гордея с това но финансовата мотивация върши перфектна работа при мен.Иначе тренирам Баскетбол и ако нещо се издъна ми спират тренировките.Примерно преди една година наще ми казаха Изкараи пет 6 и ще ти земеме пълен баскетболен комплект на Adidas! E свърши работа и са мн си му се кефа
    http://prizebg.net/dani2s -E tva 6te vi zeme akyla! Come On In

Мега фен Аватара на Rofl4e
    ами мен като ме мързи нищо не правя и след няколко дни просто отминава.. и след 1-2 дни пак на ново..
    аз ако бях на теб щях да седна поне за 3 да прочета вместо да се вихря из тийн форумите.. защото от форума никой няма да дойде да ти напише матурата!

' като ми се приработи, сядам и чакам да ми мине ' - народна мъдрост (?)

Град
    Paradise
    Мотивацията е, че майка ми много ми се радва на хубавите оценки. Заслужава си да гледаш родителите горди. /За някой сигурно това, което казвам, граничи с лудост/.

Да учиш е зор, да не учиш - позор!

ОФФфффффффф тия матурииииии

Град
    София
    К'во пищите толко за тия матури бе!? Изкарайте си кандидат-студентските изпити, матурите са лесни!
    Don't tell me what I can or can't do !

Град
    .. EE tЪМ, некЪде на сел0о .. ;D ;D
    аз съм абсолютно същия само, че съм 7 ми клас и ми предстоят изпити, а имам толкова пропуски ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си