- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво ще кажете за:....
1. Пиятелството след връзка..
2. Целувка по бузката за лека нощ.
3. За признанията отностно новите ви тръпки..със старата..
1. Ако има желание и готовност за компромиси и от двете страни, приятелството е възможно.
2. Целувка за лека нощ от бившия/та, ами ако сте фр, няма нищо лошо
3. Ако др изпитва някакви чувства, може да е малко некомфортно...но ако сте се разделили по взаимонсъгласие и сте решили,че можете да бъдете приятели- мисля че няма нищо лошо![]()
Според мен е хубаво да си останеш приятел с човек,който си обичал,въпреки че сте имали връзка.Аз лично още се опитвам да преживея бившия си,но вярвам че един ден ще сме си близки както преди въпреки всичко,което се е случило между нас
Целувката по бузата за лека нощ...не знам какво точно искаш да кажеш,така че не мога да отговоря
Когато вече и при двамата няма чувства защо не.Даже е нормално ако сте си приятели![]()
а когато има чувства..
Еми според мен,когато има чувства е по добре да не сте приятели,зашото това си е чист мазохизъм
Ми добре какво значи това... да останем в лоши отношения ли?
1. Пиятелството след връзка.. - Чиста проба лицемерие
2. Целувка по бузката за лека нощ. -Не може да ми оцели устата ли?
3. За признанията отностно новите ви тръпки..със старата.. Него това не го засяга;едва ли е първия човек, при когото тичам, за да му съобщя екзистинциалните си проблеми(не виждам никакъв мотив в това)![]()
Защо приятелството да е лицемерие... след то скоро този човек ти е бил всичко защо да не може да бъде просто твой приятел???
Защото това ще доведе до дълбоки емоционални проблеми и за двете страни.Чувстата не умират от вчера до днес.Едната страна винаги понася по-тежко раздялата и която и да била, едва ли би и било приятно да й се говори как е била сменена![]()
Ми чакай никой не е казал че ще говорим за това с кого е била заместена другата страна въпроса беше защо приятелството да е лицемерие...
Първият ти и третият ти въпрос са свързани..Естествено, че ако сте приятели, ще му споделяш, ако щеш и кога те сърби гъза, ако не сте, няма да го търсиш...Пфуууу
Първоначално написано от I_Know
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
1. Пиятелството след връзка.. Трудно![]()
2. Целувка по бузката за лека нощ. По-добре целувка по устата![]()
3. За признанията отностно новите ви тръпки..със старата..Неконфортен разговор , който аз не бих водила
1-казват 4е е възможно но при мен не се е полу4авало за съжалениеПървоначално написано от I_Know
![]()
2-целувка по бузката за лека нощ-става,само ако не свърши нощта само с нея![]()
3-ем аз го правя това ама от досегашния ми опит разбрах 4е май е по добре тези неща да не ги споделям
I can't stop myself from loving you <3
nicolepcd
Банално
Изтъркано
Изтъркано![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
1.Не може да има.Там където е имало чувства придружени с пишка е невъзможно.Винаги едната страна ще иска нещо повече.
2.Лошо няма.Даже на моменти е за предпочитане :P
3.И за какво???Ти само този човек ли познаваш, че на него ще споделяш??!!?!Най-малкото кво го бърка него???![]()
1. Супер, ако ти си този който е скъсал другия.Първоначално написано от I_Know
![]()
2. До сега никой не се е оплаквал![]()
3. Ко речй? Квот било било, машина на времето нямам още, та за сега си се кефя на мига.![]()
Бахти тъпия подпис имам
1-досега само с един човек сме останали приятели след като се разделихме..за мен това е адски трудно-аз просто не мога да пъда приятел на бившия си..просто съм такава-или ще се заяждам или ще го бъзикам на кофти теми..за мен приятелствтото след връзка е трудно осъществимо,да не кажа невъзможноПървоначално написано от I_Know
даже и аз си се чудя как още не сме се скарали с "приятеля ми"(бившия)
2-не са ме целували по бузката за лека нощ,но ако стане бих го помислила за намек..
3-ако бившият ми почне да ми разправя с коя излиза и колко я харесва много ще се изнервя(аз съм малко ревнива) и затова не говоря с бившите на тая тема:първо,че не ги засяга,и второ-както аз се дразня, така и те може да се дразнят ако евентуално почна да им се хваля..
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
1:interesnoto e 4e,s edno mom4e,bqhme f.posle stanahme gadjeta,posle skusahme,posle pak bqhme fr i pak trugnahmeПървоначално написано от I_Know
mislq,4e ne moje da ima priqtelstvo sled vruzka,vinagi ostavat 4yvstvata...
2:celyvkata e mn milo,tova pokazva nqkakvi 4yvstva,moje i priqtelski da sa
3:ami ne biva da natqkva6 na gadjeto si za biv6itedraznqt se
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
1. Пиятелството след връзка.. По-добре добри чувства след раздялата,отколкото на-добри приятели.И на мен,и на него ще ни е гадно нашите бивши да са мотаят из краката ни...все пак БИВШИ
2. Целувка по бузката за лека нощ. Да,ако не е от гаджето.Ако е от гаджето...други работи
3. За признанията отностно новите ви тръпки..със старата.. -Един вид му натъркваш носа