- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Софийски университет кандидатстване
Aha.Първоначално написано от ScionOfStorm
Първоначално написано от angellove
Еми какво да ти кажа- лекторите ходят ВИНАГИ на лекции, не те оставят с 3ка, защото си хомосексуален или не си българин, казват ти от къде да четеш, учат се модерни неща, а не преподавани преди 20 години- все благинкиПървоначално написано от EroSennin
Е ти даваш хиляди левове, оставаше и да те скъсатТова като във варненският свободен 4 бона на година(архитектура), нали ако скъсат 10 чова това са 40 000
Според разни там класации най-често на работа се взимат хора завършили СУ или УНСС :С
I'm not a little pervert..., I'm a big one!
Честно казано не познавам хора от НБУ, които не учат. Примери мога да давам много, защото имам наблюдения и от двата ВУЗ-а, но не мисля да го правя.
Един от "любимците" на Кънта и компания учеше в СУ, но успя да се измъкне от там преди да полудее толкова, че да подпали цялата сграда с всички резаци и забрадки в нея.
Вие сгаджосахте ли се пак с Него?Първоначално написано от StayFly
Ми ми миПървоначално написано от Verminaard
Ъ?Първоначално написано от Pliok0019
Няма връщане назад!![]()
Тва некъв прикрит интерес, придружен с ненатрапчиво предложение ли беше?![]()
Нема не!
Айде моля ви разкажете сериозно за Академийте, СУ, УНСС, какво им е лошото и защо им се подигравате? Каква е истината относно тях?
И до днес се говори, че в СУ са най-големите професори и че там човек ще научи най-много, и че дипломата оттам ти я признават в целия свят и т.н.![]()
Та разбийте митовете за тези интелектуални учебни заведения![]()
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
^ факт е обаче , че и ако си некадърник ако щеш 200 дипломи имай и за тракторист няма да те вземат...
И поредното доказателство е "турнето", което равиха от СУ по градовете с цел да се привлекат повече студенти за алма матер.Първоначално написано от Raybeez
+ студенти*Първоначално написано от Raybeez
Амин!
Бе аре бе, 5 страници излишен флууд в тая тема.
Иначе да, неграмотни са студентите - студентка 3-ти курс Българска филология пише "Никотиана" с Я (сиреч "НикотиЯна").![]()
![]()
абе, брато, знаеш за случаите Въпцаров, така че какво има да се чудим...
майка ми в службата какви има, не е истина. хора с еди колко си висши и простотии, пък тя като преглеждаща изписаното им засича по поне 30 грешки на страница. НА СТРАНИЦА, човек!
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Изречение, започващо с "незнам" и съдържащо "бългърин"... простооо - РЕСПЕКТ!
Е то не е само колегите на майкати, спокойно. По страниците на разни министерства е фул с грешки в членуването, неправилна употреба на който/ когото, липса на запетаи при двойно отрицание...