- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- лична карта
въпросът ми е мога ли да си извадя лична карта без родител след като вече имам 18 год.? Но работата е там, че когато трябваше да си вадя при навършване на 14 се оказа, че и майка ми трябва да си вади нова карта и реши, че е по добре да не си вади (както и на мен). Родителите ми са разведени и само с майка ми можех да отида но...
таа... мога ли да си извадя сега без родител, въпреки че това ще ми е първата лична карта?
не знам дали разбрахте, защото и аз не се разбирам понякога, но whatever
благодаря предварително![]()
значи като си направил 14,не си си извадил лична карта,а сега си на 18 и искаш да ходиш да си извадиш,така ли?И ако е така,мисля че може само трябва да си занесеш свидетелството за раждане или там някъв документ за самоличност,обаче ще ти праснат яка голба затова че не си си извадил като си бил по-малък.
издадох си първата лична карта на 16 януари, 2009 - на 17 годишна възраст. не е имало глоби.Първоначално написано от gLoRiToO
apf, 4 години без лична карта![]()
като си вече пълнолетен може да си правиш каквото искаш, ако не знаеш да те светна...
<N>
Имаш 18 и си задължен/а от 2 години да имаш лична карта! След като нямаш ще изядеш някой акт. Лична карта се вади когато изтече валидността на старата - светни умната си майка!
Don't tell me what I can or can't do !
Можеш да си извадиш без родител. По-добре отивай и си вади, че ще стане време на матури да се явяваш, на шофьорски изпит или нещо такова, а без лична карта не може.
Аз на 14 си я извадих сама а ти на 18 и няма да можеш...Я се стягай![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Ще можеш,още повече,че имаш 18....но е глупаво след като си си я извадила тая година.....ще важи поне 5 години,ако не и повече...... \/
Можеш , но щом не си я издал до 16 ще има глоба !!! И трябва да си носиш акт за раждане и заявление за постоянен адрес !