.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 56

Hybrid View

пак скайп ..

случвало ли ви се е да си допаднете с някой по скайп...да си пишете 1-2 поредни дни...сичко е хубаво...на 3тия ден вие й/му пишете и е някси странен човека отсреща...казва че отива да яде(или нещо от сорта)...пише си на настроението : "ям"...след 15 минути виждате че "ям"-то го няма , но човека не ви пише....чудите се защоо ли ?? ... пишете му пак вие...хубаво,пишете си пак много време....абоната пак излиза някаде...връща се и пак не ви пише...вие си казвате "нахален ли станах" и спирате да пишете на човека....и от този момент нататък спирате да си пишете ....

ако има някой преживял горе долу същото да каже как се е справил с проблема в последствие ... ?
    Роден в амвона на свинята,
    в мир живея с миризмата
    и със другите прасета -
    мамка и, съдба проклета!

Re: пак скайп ..

Цитирай Първоначално написано от impatient2
    случвало ли ви се е да си допаднете с някой по скайп...да си пишете 1-2 поредни дни...сичко е хубаво...на 3тия ден вие й/му пишете и е някси странен човека отсреща...казва че отива да яде(или нещо от сорта)...пише си на настроението : "ям"...след 15 минути виждате че "ям"-то го няма , но човека не ви пише....чудите се защоо ли ?? ... пишете му пак вие...хубаво,пишете си пак много време....абоната пак излиза някаде...връща се и пак не ви пише...вие си казвате "нахален ли станах" и спирате да пишете на човека....и от този момент нататък спирате да си пишете ....

ако има някой преживял горе долу същото да каже как се е справил с проблема в последствие ... ?

мм.. напоследък нещо тоя скайп превзе всички беЕ..
    Еми.. аз като някой спре да ми пише, се виждам с него обикновено и разбирам какво е станало.. и каква е причината за т`ва нещо. Ама ако не се познавате, по-добре зарежи работата.. или поне се вижте. А за да го накараш да ти пише може да пробваш в балончето за представяне до снимката в скайп да пишеш примерно `болнУ` или `in lovE` или нещо подобно..

Тия неща със скайп-а хич не са трайни.. по-добре върви напред!! :P

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Точно това дето ти описваш не ми се е случвало Питай я/го направо защо не иска да ти пише
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Град
    < 33

Цитирай Първоначално написано от xXxMixXx

А за да го накараш да ти пише може да пробваш в балончето за представяне до снимката в скайп да пишеш примерно `болнУ` или `in lovE` или нещо подобно..
    мдам
    Actions speaks louder then words .. >.<

Цитирай Първоначално написано от vesSynkaa

А за да го накараш да ти пише може да пробваш в балончето за представяне до снимката в скайп да пишеш примерно `болнУ` или `in lovE` или нещо подобно..
    мдам
    ми нямам навик да пиша болну или нещо от рода а тфа ми е случва за милионен път вече накрая ша дърпам МСН-на и скайп си отива
    Роден в амвона на свинята,
    в мир живея с миризмата
    и със другите прасета -
    мамка и, съдба проклета!

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??

хах колко познато... преодолява се ... просто си казваш ... Важното е да не ти пука... и тва е...

Цитирай Първоначално написано от vesSynkaa

мдам
    ми нямам навик да пиша болну или нещо от рода а тфа ми е случва за милионен път вече накрая ша дърпам МСН-на и скайп си отива
    И закфо заради някъф човек да си махаш скайп.. Направо.. струва ми се тъпо..

бтв. Има някои хора, които си вдигат самочувствието в скайп като показват чужди снимки и се представят за други хора.. не им `зимай кефа.. Давай напред.. who care`s - noBODY

Град
    В думите на хората ;)
    И на теб ли...колко познато (emo) ... движението е отляво надясно...изпъваме лявата китка...ииии режеме!!!...оставете кръвта да те4е върху клавиатурата за да знае всеки 4е скайп е виновен!!!

Стига съм се вживявал сега по темата ми слу4ва се 4овек да забрави понякога смис и аз съм го правил и на мен са ми го правили ... такъв е живота!!!

Голям фен Аватара на suitable
    Град
    Бургас
    Абе махнете го този skype бе.. : ) Така да ме изнервя.. държа само роднините и приятелите вътре.. точно заради тези мръсни номера съм се отказал нацяло.. Хората вътре по 1000 абоната имат и се чудят с кого да се зарибяват.. на мене ще пишат.. да да.. : ) Стигнал съм до извода, че ако искам да си поговоря с някого като хората - трябва да го изкарам навън.. skype просто обърква всичко.. Понякога стават такива неразбирателства вътре, а и си внушавате точно ей такива работи, че не ви пишат и тн.. И все пак.. това което каза звучи доста познато.. : )

Супер фен
    Еееми кво са... ''Абонатът'' явно или е отвеян и нещо друго му занимава ума или просто не иска да си пише вече с теб.

а мислил/а ли си че може да е зает/а с нещо върпосния човек? Например да чете темата ти в теенпроблем или да прави нещо друго..може да е в другата стая.. или му/й дай време не му/й пиши и ти.. остави я/го малко.. ако се върне значи е твой/твоя, ако нЕ забрави...

Град
    40 Miles from the Sun
    А може би човекът отсреща си има и истински живот, в който случайни самотници с прекалено свободно време от Интернет пространството не са на първите места в листа му с приоритети и не си мисли по цял ден как сега ще седне пред компютъра и ще си пише с човек, който не познава и няма абсолютно никаква роля във реалността му?

Послепис: ебати дългото изречение дето съчиних,а?

Ами на мен ми се е случвало... Казваш си "майната му " и всичко минава И за улеснение си остави само хора, които познаваш.. Ама да не ти пука.. случва се на всеки
    Можеш да си купиш с дълги крака,
    можеш да си купиш с руса коса.
    Всичките са твои - от Варна до Бургас,
    тогава защо ми каза, че ти трябвам аз ??

Божееее да ви имам проблемите.. к'во ти пука??? тази персона е точно толкова истинска колкото въображаем приятел. Отдавна спрях да се запознавам с хора по skype ..

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба

колкото и самохвалско да звучи аз грабвам за 2 дена чат... затова редовно като се прибера от даскало чета фермани... поработи върху начина си на писане смисъл не се прави на гъзарче - банално е... бъди себе си

да сс най добрата ми фр не й говоря от . . . . няколко седмици (не заради скайпа)
    [!][!][!] My heart really hurts..I think you broke it ! Thank you [!][!][!]

Аз съм тази, с която невъзможното става възможно ..

My Smile is My Style

Цитирай Първоначално написано от AFT
    А може би човекът отсреща си има и истински живот, в който случайни самотници с прекалено свободно време от Интернет пространството не са на първите места в листа му с приоритети и не си мисли по цял ден как сега ще седне пред компютъра и ще си пише с човек, който не познава и няма абсолютно никаква роля във реалността му?

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Ако нещо поодбно се случи, просто прекратяваш всякакъв контакт и мисли за даденият човек. Щом няма интерес от негова страна...и челна стойка да правиш пред web камерата няма да има смисъл.

Град
    In Devil's Castle
    ами ако стане така, не пишеш и готово. няма какво да се занимаваш.
    someone else...

ЯКО скайп мания

Е, че и аз го правя това доста често... какво са 3 дена?

JUST DANCE!!

Цитирай Първоначално написано от AFT

Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...

I don't know..that's just the way I AM!

Голям фен
    хах я се замисли дали само за теб чата ви е хубав ... Аз т'фа много често го правя ... най-вече някой като ме отекчава със проблемите си които слабо ме интересуват

според тебе може чата да върви добре,но според него меже да си поредния досадник и да се чуди как по-деликатно до те разкара. Когото ми харесва да си пиша с един човек не чакам той да ми пише и не го пързалям така :P

Света би бил нищо без скайп!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си