- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Ексфолианти
Искам да попитам за добри екфолианти и ексфоалиращи маски, ако може да ми предложите. Също така как да го използвам най-ефективно и по колко пъти?
Не съм сигурна, но трици?
Има едни много хубави на Христина... водят се мокри седефени трици и са под 2 лв.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Утайка от кафе
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Аз ползвам ексфолиант за тяло на Ейвън - ексфолирам си краката след като се оскубя с епилатора. Доволна съм - кожата ми става мека и подкожните косъмчета много намаляха.
А колко пъти в седмицата, да кажем, може да се прави? Или това е без значение?
Аз ползвам ексфолирант за лице веднъж в седмицата, ноо мисля че може и по често. На опаковката трябва да си пишеПървоначално написано от reAL_TRuth
![]()
ексфолианта ,било то за лице или за тяло,се ползва веднъж седмично,защото гой има за цел да премахне мъртвите клетки от кожата,за да е красива.По-честото му ползване може да "надраска" кожата!
Като се замисля, от 'домашните' това е най-доброто, което съм ползвала. Или захар върху намокрено памуче. Но кожата се обтрива внимателно, защото кристалчетата все пак са остри...Първоначално написано от SunSmile
И друго нещо - на опаковките на някои ексфолианти пише "за ежедневна употреба', но въпреки това не е препоръчително да се използва всеки ден - най-малкото - кожата може да се пресуши... Аз лично използвам ексфолиант 2 до 3 пъти седмично.
аз го ползвам веднъж в седмицата и съм доволна![]()
♫♪ My Smile Is My Style.. ♫♪
http://www.facebook.com/nassie.popova