- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да рискувам ли?
Благодаря за отговорите![]()
~~~SWEET KRIS~~~
ма вие имате яко сериозна връзка, чесно... на 15 никъде няма да те пуснат, така че викни го у вас![]()
заедно сме вече 2 години...но не искам вкъщи...още ми е рано за такива покани.Първоначално написано от Waster
~~~SWEET KRIS~~~
епа ако не искаш няма да правите нищо, ако той има малко мозък ше те разбере.Първоначално написано от Kristina93
слушай майка си и баща си и не се мотай посреднощ по улиците.
Просто го остави това излизане за през деня, защото хич не ти е времето да се скиташ нощно време![]()
сериозно или?Първоначално написано от plmn
![]()
~~~SWEET KRIS~~~
е ти как мислиш, знаеш ли кви хора обикалят нощно време и търся прясна мръвка.Първоначално написано от Kristina93
Айде да махнеш свастиката от подписа си.Първоначално написано от Waster
да но аз ще съм с него,не сама.Първоначално написано от Waster
~~~SWEET KRIS~~~
абсолютноПървоначално написано от Kristina93
Викни го увас,това,че идва не значи 100%,че трябва да си легнеш с него.Просто си пуснете филм,гушнете се и да се спасява преди вашите да са се прибрали![]()
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
Момиче, ти маитап си мислиш ама друг път излизала ли си посред нощ?Особено на скатани кътчета...Първоначално написано от Kristina93
айде да не ми даваш наклон на хyя.Първоначално написано от dimitar_ak
да,пак с него.Първоначално написано от fc
~~~SWEET KRIS~~~
Излезте си тогава, един път ще ви сполети късмета и после ще се сещаш, че някви лйолйовци в форума ти казаха, че е опасно.Първоначално написано от Kristina93
Първоначално написано от Kristina93
е къв е проблема тогава? вече си излизала с него посреднощ въпреки забраната на родителите ти. за кво питаш сега? гузна ли си?да,пак с него.
19/почти/20Първоначално написано от Waster
~~~SWEET KRIS~~~
да и съм притеснена,ама той настоява въпреки опасността да ни видят.Първоначално написано от plmn
~~~SWEET KRIS~~~
ама да ви видят някои и да кажат на майкати ли, или някви ваши приятели. Мен не ми се вярва някои чичковци които те познават да скитат по нощите, те отдавна са се напили и са заспали.
да аз от съседи се притеснявам....Първоначално написано от Waster
~~~SWEET KRIS~~~
а замисляла ли си се защо иска да се виждате по тва време на денонощието, знаейки, че имаш забрана от родителите си?
Ако имаш предвид секс 2 години не е настоявал,едвали сега да го направи...Първоначално написано от plmn
~~~SWEET KRIS~~~
Ако две години са заедно и преди са го правили няма проблем, ама от съседите да не те ебе... Те да не седят на прозореца и да гледат в тъмното дали ти ще излезеш с приятеля сиМного зависи къде ще отидат, най-добре да са пред блока, и то не заради съседите.