.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

дайте ми съвет...

Може темата да ви се стори малко тъпа,но просто се чудя какво да направя.Ето я и ситуацията:значи в бонжур си купих компактна пудра на боуржоас.Тъй като не бяха останали тестери,а и по принцип не пробвам тестерите,защото малко ме е гнус,аз си взех един номер по-тъмна пудра.Какво да я направя сега?Да я хвърля и да си купя по-светла или има друго решение.Малко ми е мъчно да я хвърля,защото е мн. сладка и има огледалце.Благодаря предварително!

Няма смисъл да я хвърляш.Просто изчакай до лятото,когато ще хванеш повечко тен на лицето и тогава я използвай,а сега можеш да си вземеш друга по-светла.

Цитирай Първоначално написано от tedytyy
    Няма смисъл да я хвърляш.Просто изчакай до лятото,когато ще хванеш повечко тен на лицето и тогава я използвай,а сега можеш да си вземеш друга по-светла.
    +1
    Друг вариант е да я подариш на някоя приятелка

Благодаря за съветите! Много ми помогнахте!

А аз да ви питам...значи купих си фдт на Мейбълин, но ми е светъл и се чудя дали ако слагам отгоре по-тъмна пудра ще изглежда добре. Вие какво мислите?

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Ами по добре пробвай във вас и ако се харесаш си слагай отгоре пудра.

Според мен няма да е толкова зле. Защо не пробваш сама?

Ами трябва да си купувам и затова се чудя

Цитирай Първоначално написано от taNcheto93
    А аз да ви питам...значи купих си фдт на Мейбълин, но ми е светъл и се чудя дали ако слагам отгоре по-тъмна пудра ще изглежда добре. Вие какво мислите?
    Моя фдт ми пасва точно, а като сложа пудра ми става леко тъмно.. Иначе и 2 са ми на Мейбълин.. Явно не съм ги съобразила добре
    Търсещият щастие е като пияницата,
    който не може да улучи пътя към дома,
    но знае, че има дом.
    Ще ми помогнеш ли да го намеря??

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си