.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

А дали той е готов ... :?

Значии .. харесвам едно момче (от моите трен. е и е по малък от мен.. което не е проблемче : ) ).. от няколко сед. насам виждам че и той има интерес към мен .. няма скайп (забравена парола) пишем си в импулсе.бг ... викаме си "любов", пращаме си "{}", звъни ми да се чуем и т.н. ...когато го попитах кой хар. той каза "теб..а ти?" отг. му "и аз теб" той го прие странно, 'щото съм по-голяма .. де да знам може да се шегува като казва че хар. мен ..но проблема е че в посл. няколко дни (в които не се виждахме)имам чувството че не е както преди.. не ми пише толкова колкото преди, но пък постоянно ми гледа профила :^) ..

Таа нз какво искам да ми кажете или да ме посъветвате .. може би да ми дадете някакъв съвет има ли смисъл да му пиша (защото понякога имам чувството че му се бутам) а бе нещо от сорта.. дайте мнение нещУ ала балаа мерси предварително ...

И ако може БЕЗ кофти коментарчетата
    [ت] Let the Party begiN [ت]

Винаги имам това което искам, защото знам, че мога !!! {}{}{}

излезте на разходка

Мега фен
    Град
    София
    Проблемът ти е,че ти не си достатъчно самоуверена.А това идва от там,че нямаш много опит все още с представители на противоположния пол,нали?
    Съветът ми е да не эалагаш толкова на интернет контактите ви,а на реалните.Така имаш по-голям шанс да раэбереш какво точно е отношението му към теб.Обаждаш му се по телефона и си уговаряте среща някъде.Лафите си и ако искаш си иэяснавате чувства,намерения и всичко.Елементарно е.
    [size=7][b][u]fosse cos

Абе щом ти е казал че те харесва,бъди нахална.Веднъж кажеш ли го,си носиш последствията
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

хихи ;Пп всъщност немога да кажа че имам много опит, но не съм и от тези без грам такъв ..
    въпроса е че не съм съвсем сигурна дали той има достатъчно опит и точно заради това той също да не е съвсем сигурен какво иска .. и все пак .. как даа постъпя ?

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от xXx_ThePrincess_xXx
    хихи ;Пп всъщност немога да кажа че имам много опит, но не съм и от тези без грам такъв ..
    въпроса е че не съм съвсем сигурна дали той има достатъчно опит и точно заради това той също да не е съвсем сигурен какво иска .. и все пак .. как даа постъпя ?
    Нали ти каэах?
    Абе на колко си ти ?
    [size=7][b][u]fosse cos

аз съм почти на 16 (сега ше ми кажеш, че си помислил, че съм наа 13 14 )

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    Нахалството решава всички проблеми
    Поговори с него на 4 очи, дали това, което ти е казал, че те харесва го е казал просто на шега, или сериозно, защото като си отговорила "и аз теб" си го казала понеже наистина си го мислела

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от xXx_ThePrincess_xXx
    аз съм почти на 16 (сега ше ми кажеш, че си помислил, че съм наа 13 14 )
    Нищо не съм помислилА.
    [size=7][b][u]fosse cos

Цитирай Първоначално написано от myNameIsImmortal
    Поговори с него на 4 очи, дали това, което ти е казал, че те харесва го е казал просто на шега, или сериозно, защото като си отговорила "и аз теб" си го казала понеже наистина си го мислела
    +1

Град
    София
    Присъединявам се към останалите коментари - бъди по-уверена, направи първата крачка и го покани да излезете - кино, разходка, кафе, някъде двамата заедно. Щом ти се притесняваш, представи си на него какво му е. А никоя интернет връзка не може да замени един поглед, едно докосване, една целувка. Само внимавай да не го уплашиш - малко е момчето

Ми може пък и да е казал "теб" само на шега, за да отклони истинския отговор, като е мислел, че няма да го приемеш на сериозно.Като си му забила "и аз теб" той се е ошашавил и затова може би се държи различно...
    Може пък и когато и той знае и ти знаеш да се е стреснал и да незнае как да постъпи. И на двата варианта изхода е да поговорите очи в очи и да си изясните как стоят нещата

You're singing the songs
    Thinking this is the life
    And you wake up in the morning
    and your head feels twice the size...

Цитирай Първоначално написано от myNameIsImmortal
    +1
    There is not a thin line between love and hate. There is, in fact,
    a Great Wall of China with armed sentries posted every twenty feet
    between love and hate.

Голям фен Аватара на gLoRiToO
    Град
    Враца
    А ти на колко си и той на колко е???...
    LoVe Is LiKe ThE WiNd, YoU CaN't SeE It, BuT YoU CaN Feel It !!!

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    izleste s nego,sega ste vakanciq,na kafe,razhodka,nqkude,prosto se poopoznaite pove4e kato cqlo budi sebe si
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Цитирай Първоначално написано от gLoRiToO
    А ти на колко си и той на колко е???...

a3 - почти 16.. той - 1 год. по малък от мен ; )

Супер фен
    Бъди по-уверена,все пак ти си по-голямата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си