- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да разбера?
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
Добре бе,ти сериоэно ли не се сещаш какво да направиш?
Нали сте блиэки приятели - тогава просто говори с него и си иэясни теэи неща.
И друго не раэбрах - ти падаш ли си по него?
[size=7][b][u]fosse cos
Кога ще разберете , че между момиче и момче трудно може да има "най-добро" приятелство .... Рано или късно това просто се случва... Най-често от страна на момчето . Може да си сигурна , че той си пада по теб и това със "Сватбата" е било начин да подходи към ситуацията , 99% сигурен , че той я е предложил или може би е помолил някои от приятелите му да предложи подобна простотия .. Говори с човека и се разберете ...
Децка радост - шарени бонбонки..Това за теб ако е проблем.. простоо за по-сериозните неща не знам какво ще кажеш
Айде като ви наближи сватбата... може да ме поканите да съм ви шаферка
![]()
![]()
Да говорим...абе странното е че е правилно тва с 'най-доброто' приятелство.Просто с тях никога не съм говорила за чувства или нещо подобно.За това ще ми е супер странно.Няма значение дали си падам по него,не искам ако тръгнем после да се гледаме гадно като се видим защото за мен има и по невъзможно нещо от най-добър приятел момче и това е 'просто приятели'
В интерес на истината,да,страшно се радвам че проблемите ми имат такъв характер,а не нещо по сериозно![]()
Diamonds,Mexico,Tequila
И аз имах такъв "проблем" преди мноого време.бхме най-добри приятели, обаче в един прекасен момент видях, че той е лудо влюбен в мен.Аз тогава ходех с бившия ми вече 3 година.Те се познаваха мнооого добре, в една компания бях.Какво направих аз ли???Ми бих си шута от френда.Така сметнах за добре.Той ми звънеше денонощно, смс-и, абе страшна работа.Което за мене не е оферта, защото мнного си го обичах като приятелче, но уви...Бих те посъветвала да се изясните, да поговорите и решете как ще е най-добре.Но няма вариянта, аз те харесвам, но ти мене не, но нека си останеме приятели.Или се гаджосвате или няма бъдеще вашето приятелство.Сега ще пиатш защо?Ми защото яко ли ще ти е всеки божи ден да го гледаш колко мнооого те харесва, как непрекъснато търси контакт с тебе, дори и да е словесен, колко много му е гадно, че не изпитваш същите чувства???Ми не вярвам да ти е добре, освен ако не си садист.Помисли,прецени и направи това, което сметнеш за добре. Успех:P
Кефи как мислиш, не мн момичета са така.Първоначално написано от SuperBadSuperFresh
Бахти тъпия подпис имам
Ти пък, аз искам да съм кумПървоначално написано от IndependentGirl
Еми момчето явно те харесва като повече от приятелка.Ако иска да го задържиш като приятел просто му кажи да престане с тея лигавщини да те държи за ръка и т.н. (е,то за прегръдките кво толко все пак сте само приятели) ..
п.с.
Ии.. Ако се "ожените" искам да съм кума.
И аз ако му обесня че всичко е на бъзик и то верно се окаже така,ще излезна леко глупава![]()
Diamonds,Mexico,Tequila
На колко години си ?
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
+1 (залагам на 15-17)Първоначално написано от sladkalady
There is not a thin line between love and hate. There is, in fact,
a Great Wall of China with armed sentries posted every twenty feet
between love and hate.
govori nqkoi put samo s nego nasame i go pitai dali izpitva ne6opove4e kum teb,ako kaje ne-syper,ako kaje-da ni kaji![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Според мен иска да ти намекне, че иска нещо повече... Говори с него![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
И да съм на 12 какво?Променя ли се нещо?Maexxna,е честитон а 16 съм,но не мисля че има значение.
Мерси на всички за съветите,обаче ако беше толкова лесно просто да говоря с него,може би щях да се сетя и сама?Как да подходя,без да нараня чувствата му,ако има нещо повече?
Diamonds,Mexico,Tequila