- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Страх ли ви е от смъртта?
Никой не е вечен,така че от какво да ме е страх?Така или иначе ще се случи.
"Животът е труден, смъртта е по-лесна."
When you dream anything can happen.
Ами страх ме е от една страна защото смъртта е непозната за мен, от друга - не защото е неизбежна ... Преди вярвах, че отиваш в рая или ада. Сега мисля, че няма нищо след смъртта. Просто 2 метра под земята.. имало те, нямало те... все тая.
(#) ...thats a cookie...
Закона за запазване на енергията ?Първоначално написано от SkyEatsAirplane
Първоначално написано от ZipFail
![]()
(#) ...thats a cookie...
Първоначално написано от vlubeno_momi4e***
не се изказвай неподготвен,прасе
Да ти преведа...как след смъртта изчезваш, след като енергията не се губи ?Първоначално написано от SkyEatsAirplane
Докажи ми приложимостта на този закон при смъртта.
Audio ergo sum
Човека е направен от 2 вида енергия...материя(материята е енергия със нисък резонанс) и жизнена енергия(мисъл)..материята е ясно какво става с нея, преобразува се, става на тор и т.н...следователно и мисълта(а.к.а. душата) трябва да се пробразува и да отива някъде :>
едно от малкото неща, от които наистина ме е страх...
+1Първоначално написано от Tempest
И не ме е страх толкова от това, което ще стане после .. по - скоро се страхувам, че няма да съм с хората, които обичам ..
Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал![]()
всеки малко или много се страхува
Don’t forget
to Remember me
I’ll be back – so remember me
Please keep me in your heart
If we have to ever part
Don’t forget me, to remember me...
~*~~*~ T.I. ~*~
~*~
Амии аз винаги съм казвала и казвам,че не ме е страх от смъртта,но като се позамисля по обстойно е имало наистина много случаи,в които съм била на прага да пукясъм и никак не е било приятно чувството след това,беше си хасал уплаха и това,че сега мога да кажа тук-"не,не ме е страх" и мога да ви заблудя със този си отговор,но всъщност аз кого заблуждавам-само и единствено себе си,защото всъщност какво е то това да нямаш страх от смъртта-когато тя те срещне,да не избягаш от нея,а да я посрещнеш със оголени гърди,но от друга страна си е вярно,че някои понякога бягаме от нея,защото просто не се чувстваме готови и вътрешно оползотворени от живота,но истината си е само една-тя идва и никому не пита дали иска или неиска..просто идва!...,а колото до това дали ме е страх от 'другата страна'-определено не,защото съм чела по тази тема една книга(Пътят на душите) и знам,че наистина няма причина за притиснение и страх.
хах 60% не ги е страх ма 100% ще напълните гащите ако ви опрат пистолет в оная работа![]()
:P :P
![]()
![]()
![]()
Страх ме е да умра, преди да съм направила някои неща. Затова и живея ден за ден и рискувам често и хората го смятат за безрасъдно; имам предвид откъм емоции, не крия чувства, правя каквото сметна за добре на момента, не че ей сега ще напусна училище, за да си направя кефа. Страх ме е до степен, до която няма да съм направила всичко, което искам. Също така ме натъжава и един друг факт - често стоя на някое красиво място, полянка, скала, езеро.. цикля над него и си мисля колко тъжно би било, че един ден няма да го видя, че то ще продължи да си е там, а аз ще гния някъде си. Тогава ме наляга една отвратителна меланхолия.Но като ми дойде времето, като съм се наживяла достатъчно и съм направила щуротиите, които ми се полагат за тоя живот, ще ми бъде интересно да видя какво има 'от другата страна'.
Мен лично не. То това си е кръговрата на живота - всеки се ражда и умира.
п.п. не съм емо![]()
"И утре е ден" - казала еднодневката...
The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing.
http://bg.christianreformation.net/forums/ <---- dig in.
То едното води до другото.Първоначално написано от Naman07
Страх ме е, особено, когато не е моята.
Има една мушичка тук... от известно време.
„Иронията е необходим естетически компонент на мисленето.“
Страх ме е от начина по който ще се случи...искам да разбера какво наистина има в отвъдното![]()
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
Ох тая смърт, тя е винаги на една ръка разстояние от нас и само да се пресегне и хоп сме мъртви вече.Дали ме е страх от смърта не мога да кажа със сигурност, но гласувах с да, страх ме е от самата мисъл, че може би няма да съществувам след като умра, всъщност ме е страх от непознатото и от това дали съм живяла правилно и дали не съм съдила твърде строго хората!Но...смърта е част от живота, както раждането...така че въпроса какво има отвъд е твърде спорен...
каменна плоча с две цифри и тиренце по средата.
да ви е честито светлото бъдеще.
„Иронията е необходим естетически компонент на мисленето.“
Които го е страх да умре го е страх и да живее.
"Когато смартта ти позвани на вратата, ти се направи на луд и вдигни телефона."