- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кога ще спре тази болка ...
Здрасти на всички ... може да сте разбрали за моя случай а ако не сте http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=239351 само че от друга регистрация ... та както бях писала че имам намерението да се съберем .... само с намерението си останах ... той е напълно сигурен че не иска да сме заедноЧувствам се по възможно най - ужасния начин ... нямам настроение за нищо ... по цял ден спа и плача ... а тъкмо когато си помисля че може лесно да го забравя и в главата ми нахлуват всички спомени - как ме е прегръщал, целувал, как ми е казвал че ме обича
... няколко вечери го сънувам и се събуждам обляна в сълзи ... опитвам се на бъда силна на моменти но просто не се получава и веднага се предавам ... Всичко наоколо ми напомня за него ... абсолютно всичко ... Знам че повечето то вас ще кажат че с времето всичко ще отмине, но кога ще настъпи този момент ? След връзка 1 година и половина почти аз се чувствам като някои парцал ... захвърлена и ненужна на никои
... Исках само да си излея чувствата понеже няма на кого ... Бладогаря на тези, който все пак са си направили труда да прочетат темата ми ...
Можеш да пропилееш минути, часове, дни, седмици или дори месеци на това да анализираш дадена ситуация, опитвайки се да сглобиш парчетата както трябва. Да предполагаш какво е могло да бъде или да не бъде ... Или просто можеш да оставиш парчетата на земята и да продължиш напред !
Добре,само си помисли след ,като толкова те е унижавал и те е захвърлил,като парцал има ли смисъл да си с него? заслужава ли си?
Ако се съберете ти ще се чувстваш ли добре ,след всичко което ти е причинил?
ПО-добре се откажи и спри да му тичаш зад гъза.За момче ,което не те иска,не си заслужава да се унижаваш и да падаш толкова ниско.Губиш си достойнството-осъзнай се! Ставаш за смях!
Бъди силна,излез и се позабавлявай,в крайна сметка с плач нищо няма да постигнеш.Време ти е да престанеш и сложиш едно ново начало.Успех!
Оф,и мен така вече бившият ми приятел се държеше г/д като с парцал .. Даже някаде трябва да ми е темата .. ама незнам къде е .. () както и да е .. Та благодарение на двама човека от този форум аз се осъзнах,че той не ме заслужава и,че не трябва да плача за него.Така,че усмивка и бодро продължавай напред.Дано преодолееш болката бързо.Успех : ) .
п.п.
Gary 'n myNameIsImmortal благодаря ви!![]()
Уви, нормално е да се чувстваш така. Наистина ще отмине с времето, ма колко време ще ти трябва - не зная. След като поплачеш и се понаспиш започни да се срещаш с приятели, общувай с тях, забавлявай се. Приятните моменти лекуват най-добре. И ще се изненадаш много приятно, когато след време (неизвестно колко) някое симпатично момче започне да те заглежда, да ти се усмихва и да се смущава от теб. След всяка зима идва пролет и се събужда нов живот, нова тръпка, нова любов...
Всичко зависи от психиката ти . Опитай се да бъдеш силнаПочни да излизаш с приятели , намери си някакво занимание , разсейвай се , направи така , че да не мислиш за него . Видяло се е , че повече нищо няма да стане между вас . Остави го в миналото си и продължи напред . Знам , че е трудно , повярвай ми разбирам те , но нямаш друг избор . Такъв е живота . Според мен само ти можеш да си помогнеш в момента , никой друг . Така , че по-добре спри да стоиш във вас и да плачеш , сълзите до нищо не водят , а излез някъде , поразходи се , обиколи магазините , отиди на кафе с някоя приятелка . Хайде момичета сме , имаш много какво можеш да направиш , поглези се малко повечко , нови дрешки , прическа ... Забавлявай се
![]()
Мерси на всички които ме подкрепиха... наистина смятам да почна на ново ... ще излизам, ще се забавлявам ... е вярно че ще ми е трудно, но все някога това щеше да се случи .. е явно момента е настъпил ...
Можеш да пропилееш минути, часове, дни, седмици или дори месеци на това да анализираш дадена ситуация, опитвайки се да сглобиш парчетата както трябва. Да предполагаш какво е могло да бъде или да не бъде ... Или просто можеш да оставиш парчетата на земята и да продължиш напред !
Давай деПървоначално написано от danielchety
Ще се радвам , ак ого направиш
![]()
Давай мацка,смело напред. Върви и ги смачкай. Обличай се адски секси и се гримирай още повече от преди. Нека бъдеш доста желана и тогава той ще осъзнае колко е загубил! Но ти няма да се предаваш а ще вървиш напред и ще го мачкаш!![]()
+1 ама само че с по милички думи.А и времето лекува (аз да го повтораПървоначално написано от ThisIsMe
)
There is not a thin line between love and hate. There is, in fact,
a Great Wall of China with armed sentries posted every twenty feet
between love and hate.