Здрасти на всички ... може да сте разбрали за моя случай а ако не сте http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=239351 само че от друга регистрация ... та както бях писала че имам намерението да се съберем .... само с намерението си останах ... той е напълно сигурен че не иска да сме заедно Чувствам се по възможно най - ужасния начин ... нямам настроение за нищо ... по цял ден спа и плача ... а тъкмо когато си помисля че може лесно да го забравя и в главата ми нахлуват всички спомени - как ме е прегръщал, целувал, как ми е казвал че ме обича ... няколко вечери го сънувам и се събуждам обляна в сълзи ... опитвам се на бъда силна на моменти но просто не се получава и веднага се предавам ... Всичко наоколо ми напомня за него ... абсолютно всичко ... Знам че повечето то вас ще кажат че с времето всичко ще отмине, но кога ще настъпи този момент ? След връзка 1 година и половина почти аз се чувствам като някои парцал ... захвърлена и ненужна на никои ... Исках само да си излея чувствата понеже няма на кого ... Бладогаря на тези, който все пак са си направили труда да прочетат темата ми ...