- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да обобщя ..
Така значи за хората които ми следяха темата знаят,че скъсах него. И както предположиха момчетата - цък направил е тема "Как да си ме върне"Преди малко една приятелка която пише в форумите на космополитан ми показа тази тема .. Не ме питайте от къде знам,че е за мене просто му познавам начина на писане и ник-а.
http://www.cosmopolitan.bg/forum/viewtopic.php?t=20135 Само незнам защо са си помислили,че е първоаприлска шега .. (
)
п.п.
Извинявам се на модераторите за постнатия сайт,но иначе няма как да го видят ..![]()
За хората не следящи темата ми : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...EF%F0%E0%E2%FF![]()
Въобще не му обръщай внимание , погледни го как говори и какво не може да аси те върне без да пише в някакъв форум . Ти си адската ... ах , лелеРадвай се , че го заряза . Просто ЕВАЛА !!! Друго няма какво да ти кажа
![]()
Мерси мацка .. Моята приятелка ме бъзика,че още малко навсякаде ще почне да пише и тогава ще пада много голям смях ..![]()
Правилно си постъпила.Имам чувството,че иска просто да си му собственост.Никъде не пише ОБИЧАМ Я, а просто - тя е адската.Оставяй тая история и продължавай напред.
Благоаря ви супер много .Днеска едни приятели ще ме изкарат от нас (както казаха те ако трябва и на сила) и ще идем в някоя дискотека. И той понеже е от нашата компания така хубаво ще му го върна,че да ме запомни до живот!
![]()
п.п.
Леле,колко злобна съм станала спрямо него ..![]()
![]()
ей, добре че бяхме с Gary да те обедим че не струва нищо.. дори и да не знае колко месеца сте били заедно.. "начи хода с едно момиче от година и там ..... и аз незнам колко месеца .." а самия му начин на изказване порсто показва каква култура има..
След малко ще го регна и ще си спазя обещанието - очаквайте в темата му едно брутално изказване by: myNameIsImmortal![]()
Айде успех и както преди ти казахме, хем ще пусне тема, а и се обеди че му е станало гадно.. 1во както каза си е помислип, че е просто така и пак ще го потърсиш ама като не стана така и му стана тясничко![]()
Айде успех![]()
myNameIsImmortal наистина ви благодаря. Мисля,че и на Gary го казах толкова много пъти,чее ..![]()
![]()
vesito13 Видях ти коментара .. Напълно си права ..
Аз винаги съм права особено що се отнася до тези говеда мъжетеПървоначално написано от gLypChenCee
![]()
![]()
Как е възможно да ти говори такаАз си направих регистрация там,мислех да седя и да му се смея ама няма да му позваля да се държи така ..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Честно ти казвам много нерви имам , обаче ако бях на твое място това и месец нямаше да го изтърпя .Първоначално написано от gLypChenCee
Попринцип съм се опитвала да помагам , да разбера всеки , обаче той се държи отвратително
![]()
futb0listch3to says : виж съжелявам Sad Sad Sad Sad Sad няа се повтори baby Heart , стига ма знаеш че те обичам , зашо ми го причиняаш , обищаам че поиче нема да и обръшам внимание ..... стига си ми викалааа
На тоя му е бая хард ми се струва ... и правилно си постъпила според мене
бтв ; на колко е години ?
THE TRUTH IS OUT THERE
Добре,че бяха две момчета от форума да ми отворят очите ..
Може да ставам баналната ама :
Момчета супер много адски ви благодаря!!
И аз съм любопитнаПървоначално написано от HanopkaH
![]()
стига ве мацки !! не заслужават нищо мъжете..прекалено дълго си го търпяла ..
![]()
Като не знаете да губите, няма да играете!
Знам ..Първоначално написано от BlueDream16
![]()
Не му личи особеноПървоначално написано от gLypChenCee
![]()
Ако го питате поне кога съм родена или къде 100% съм сигурна,че няма да знае ..Първоначално написано от vesito13
![]()
Добре тогава даскало посещавали тва момче?Първоначално написано от gLypChenCee
THE TRUTH IS OUT THERE
Когато се сети .. Преди ме караше и аз да пропускам даскало заради него .. И го правех ..Първоначално написано от HanopkaH
![]()
Явно доста рядко се сеща .. Не те заслужава, браво, че си го зарязала!![]()
![]()
Не те заслужава определено!
Това е най-правилното решение за теб. Браво!![]()