Някой знае ли как да си направя сайт?Но не такъв в пикзо или дир.Нещо като фен сайт.Например като този на здрач www.twilight.foromotion.net) plS някой да ми помогне
някой ще ми помогне ли защото незнам как се работи с тези програми
А относно това,че е форум с тези програми може ли да се направи подобен сайт?
Хаха, човек накрая наистина ще почнат да ти се хващат и ще се чудят тва за кво не е станало а уПървоначално написано от tqnko
Форум се прави със знания. Не може някой тука от форума да седне и да ти напише един форум, като този който си дал/а. Това, което си дал/а е phpbb2
"Въпрос на вкус", казал Шаро и си налапал кура!
Карай да върви, пък каквото ще да става...
знам,че не става така лесно но PLS някой да ми помогне
Знаеш ли какво е MySQL? Как се създава база данни? Къде се качват PHP файлове? Как се ползва FTP клиент? По-добре си намери готови сайтове, които инсталират форум... В момента не се сещам такъв сайт...
www.forumer.com ?Първоначално написано от relax4o
направих си форум в forumotion.com някой ще ми помогне ли да го развия който може нека ми пише лично
как да направя анкета?![]()
![]()
![]()
Бебее да знаеш, че с въпроси от форума не става. Аз за да науча Flash прочетох Flash Библията. HTML-а е по-лесен, но стига да му хванеш цаката. Относно форума влез в www.100webspace.net, регистрирай се и дай да ти се инсталира форум. Избери PHPBB3 и после влез в домейна, който си направила. Вече ще си имаш тъп форум. За нещо по истинско се изискват много умения. На хората им се плащат луди пари, за да го правят, но иначе успех.
Еее, баници с късмети нещете ли?Първоначално написано от bebeee15
@ivanstef мислиш ли, че разбра за какво приказваш... ?
Откъде да си изтегля HTML, че много ми трябва
Хаха хаха хаах хаах ахаха ахаха хаахПървоначално написано от ivanstef
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Той не се тегли имат го само най-големите тоест аз го имам и мога да ти го продам срещу 200 лв ? съгласен ли си ?![]()
Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!