.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Изпукване на ставите...

Искам да ви питам има ли някакви вредни последствия от изпукването на ставите.Имам предвид за гърба, врата и пр., защото аз го правя постоянно и съм като зависима Като го направя чувствам някакво облекчение За пръстите на ръцете съм чувала, че след време започват да треперят, а с другите части на тялото как е Дали след години няма да имам проблеми ?

You're singing the songs
    Thinking this is the life
    And you wake up in the morning
    and your head feels twice the size...

Голям фен Аватара на rauwkost
    Град
    гр. София
    След време ще те болят доста.

Артрит.Спри да си пукаш ставите защото като станеш на 40 като вали дъжд няма да можеш да се движиш (при по-влажен или студен въздух ставите болят).
    Йога и мъдрост

Град
    Тапая, Кирибати
    Това с артрита доказаано ли е? Какъв артрит се получва, посттравматичен артрит ли?
    И аз имам навика да си намествам ставите чрез изпукване и искам да знам.

PROUD MEMBER OF THE PACK

Цитирай Първоначално написано от Nitroglycerin
    Артрит.Спри да си пукаш ставите защото като станеш на 40 като вали дъжд няма да можеш да се движиш (при по-влажен или студен въздух ставите болят).
    :О Ужаас... Ми...както казах..трудно ми е чувствам някво напрежение и нужда...иначе ми е гадно, как да спра

You're singing the songs

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София
    след години ще те болят много,а може и артритно заболяване да си докараш не си заслужава:по-добре се опитай да не го правиш

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    на мен глезените много ми пукат..и то не нарочно..просто като ходя и пукат...а тате има артрит от пукането на ръцете
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Ми предполагам ще те болят, защото там имаше някаква течност, която помага да не се търкат, тъй че се отучи от този навик.

Аз си пукам пръстите, иначе някак си ме болят
    Иначе и аз знам че трперят ръцете на стари години ако си пукаш пръстите...

Цитирай Първоначално написано от idioticallystupid_
    Аз си пукам пръстите, иначе някак си ме болят
    Нали!? и аз съм така

You're singing the songs

Хаха.. друго си е да увиснеш между две греди или нещо друго и да ти изпука кръста! Аууу направо получавам оргазъм ХАХ

п.п. за пръстите бях се вманиачил и си наложих 2 дена да не ги пукам изобщо. Оттам нататък и да искам - не мога.. някак други стават. Въпросът е да се ограничиш за малко сама =)

hora az pukam na 9 mesta prustite na krakata glezeni kolene stavi krust lakti prusti na race vratut i ramene

Град
    в света на приключенията ..
    Пукането на ставите може и да не говори за нищо сериозно ,но за сигурност можеш да попиташ лекар.

От пукане пръстите на ръцете малко са ми се изкривили.. и заради това вече спрях,но за наистина сериозни последствия попитай лекар

Цитирай Първоначално написано от sweet_tani
    hora az pukam na 9 mesta prustite na krakata glezeni kolene stavi krust lakti prusti na race vratut i ramene

Аз като започнем от пръстите на краката, глезените, коленете, към бедрата някой път , кръста, гърба, врата, а на ръцете всеки пръст ми пука от към 3 места . Боже, аз на 40 ще умра!

You're singing the songs

Мега фен Аватара на EarthShaker
    от 2 дена почти си наложих и почти не си пукам пръстите и врата и вече усещам че скоро наистина няма да мога! дано се отуча от този шибан навик!

И аз постоянно си пукам гърба и се чувствам супер веднага след изпукването,а и звука е привързващ де,бахти много приятно чувство ме обзема след това,едно ддз ... направо се отнасям за няколко секунди,колкото и ненормално да звучи,,защото мисля,че малко клюмвам и даже предполагам имам някакво гръбначно изкривяване,та аз лично ще отида на преглед при ортопед скоро,за да се излекувам по-рано,ако ми има нещо де
    LastFM
    Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!

Цитирай Първоначално написано от EarthShaker
    от 2 дена почти си наложих и почти не си пукам пръстите и врата и вече усещам че скоро наистина няма да мога! дано се отуча от този шибан навик!

Да, и аз се опитвам и почти се получава

You're singing the songs

Цитирай Първоначално написано от shmatka888
    Цитирай Първоначално написано от sweet_tani

Аз като започнем от пръстите на краката, глезените, коленете, към бедрата някой път , кръста, гърба, врата, а на ръцете всеки пръст ми пука от към 3 места . Боже, аз на 40 ще умра!
    и моите пръсти понякога от 3 места пукат,а на мен даже и ако си дръпна ушите и те ми пукат
    а между другото в един др сайт намерих това
    " При вродено по хлабави сухожилни връзки и ставни капсули е възможнода се стигне до по- свободно движение на ставните повърхности. И често чуващо се пукане в ставите.Тази причина за пукане на ставите се среща най- често сред младите хора..Обикновенно не се съпровожда с болка.

С това не съм съгласен. До пубертета момичетата и момчетата се развиват еднакво и почти не се забелязват разлики в костната с-ма. От началото на пубертета започва голямата промяна - за няколко години скелета при двата пола се развива на 97-98% + характерните им особености (широкия таз при жените напимер). Растежа е причина за пукането, а не хлабави връзки и ставни капсули и доста често е съпроводено с болка. Обикновено след края на пубертета пукането изчезва. "

Мега фен Аватара на ameli
    аз пък мразя да пукам само гърба като легна на земята
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си