- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Изпукване на ставите...
Искам да ви питам има ли някакви вредни последствия от изпукването на ставите.Имам предвид за гърба, врата и пр., защото аз го правя постоянно и съм като зависимаКато го направя чувствам някакво облекчение
За пръстите на ръцете съм чувала, че след време започват да треперят, а с другите части на тялото как е
Дали след години няма да имам проблеми ?
You're singing the songs
Thinking this is the life
And you wake up in the morning
and your head feels twice the size...
Артрит.Спри да си пукаш ставите защото като станеш на 40 като вали дъжд няма да можеш да се движиш (при по-влажен или студен въздух ставите болят).
Йога и мъдрост
Това с артрита доказаано ли е? Какъв артрит се получва, посттравматичен артрит ли?
И аз имам навика да си намествам ставите чрез изпукване и искам да знам.
PROUD MEMBER OF THE PACK
:О Ужаас... Ми...както казах..трудно ми еПървоначално написано от Nitroglycerin
чувствам някво напрежение и нужда...иначе ми е гадно, как да спра
![]()
You're singing the songs
след години ще те болят много,а може и артритно заболяване да си докарашне си заслужава:по-добре се опитай да не го правиш
Ми предполагам ще те болят, защото там имаше някаква течност, която помага да не се търкат, тъй че се отучи от този навик.
Аз си пукам пръстите, иначе някак си ме болят![]()
Иначе и аз знам че трперят ръцете на стари години ако си пукаш пръстите...![]()
Нали!?Първоначално написано от idioticallystupid_
и аз съм така
![]()
You're singing the songs
Хаха.. друго си е да увиснеш между две греди или нещо друго и да ти изпука кръста!Аууу направо получавам оргазъм ХАХ
п.п. за пръстите бях се вманиачил и си наложих 2 дена да не ги пукам изобщо. Оттам нататък и да искам - не мога.. някак други стават. Въпросът е да се ограничиш за малко сама =)
hora az pukam na 9 mesta prustite na krakata glezeni kolene stavi krust lakti prusti na race vratut i ramene
Пукането на ставите може и да не говори за нищо сериозно ,но за сигурност можеш да попиташ лекар.![]()
От пукане пръстите на ръцете малко са ми се изкривили..и заради това вече спрях,но за наистина сериозни последствия попитай лекар
Първоначално написано от sweet_tani
Аз като започнем от пръстите на краката, глезените, коленете, към бедрата някой път, кръста, гърба, врата, а на ръцете всеки пръст ми пука от към 3 места
. Боже, аз на 40 ще умра!
![]()
You're singing the songs
от 2 дена почти си наложих и почти не си пукам пръстите и врата и вече усещам че скоро наистина няма да мога! дано се отуча от този шибан навик!
И аз постоянно си пукам гърба и се чувствам супер веднага след изпукването,а и звука е привързващ де,бахти много приятно чувство ме обзема след това,едно ддз ... направо се отнасям за няколко секунди,колкото и ненормално да звучи,,защото мисля,че малко клюмвам и даже предполагам имам някакво гръбначно изкривяване,та аз лично ще отида на преглед при ортопед скоро,за да се излекувам по-рано,ако ми има нещо де
LastFM
Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!
Първоначално написано от EarthShaker
Да, и аз се опитвам и почти се получава![]()
You're singing the songs
и моите пръсти понякога от 3 места пукат,а на мен даже и ако си дръпна ушите и те ми пукатПървоначално написано от shmatka888
![]()
а между другото в един др сайт намерих това
" При вродено по хлабави сухожилни връзки и ставни капсули е възможнода се стигне до по- свободно движение на ставните повърхности. И често чуващо се пукане в ставите.Тази причина за пукане на ставите се среща най- често сред младите хора..Обикновенно не се съпровожда с болка.
С това не съм съгласен. До пубертета момичетата и момчетата се развиват еднакво и почти не се забелязват разлики в костната с-ма. От началото на пубертета започва голямата промяна - за няколко години скелета при двата пола се развива на 97-98% + характерните им особености (широкия таз при жените напимер). Растежа е причина за пукането, а не хлабави връзки и ставни капсули и доста често е съпроводено с болка. Обикновено след края на пубертета пукането изчезва. "
аз пък мразя да пукамсамо гърба като легна на земята
![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук