- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Рожден ден!
М..някой да има някакви предложения за някво яко местенце за празнуване на рожден ден..!Някви лични виждание..къде сте си празнували вие рожденните дни!Не съм много сигурна дали темата е за тук,но не виждам къдедругаде да я сложа!![]()
Lubovta e igra,a vsi4ki v neq zaobikalqt pravilata ;]
дискотека .. заведение ... в къщи ...
някой клуб/бар
Fall down seven times..
Stand up eight.
Е,казвайте нещо по-подробно де!
п.с.-темата е предимно за софиянциии![]()
![]()
Lubovta e igra,a vsi4ki v neq zaobikalqt pravilata ;]
Ако не искаш през цялото време да седите на 1 място и само да си приказвате ти предлагам Mega Extreem Bowling Centre в студентски град до фантастико. Перфектно място за рожденни дни и не само . Има много неща за правене(bowling,Билярд,дарц,дж ги...) и не правене,ядене,пиене,музика и перфектна атмосфера.Правят и организация за рождени дни,можеш да кажеш кога ще сте там и да ти запазят маса и пътека за боулинг за определен от теб период от време.Супер забавно и неангажращо е.
Това е от мен,дано съм помогнал поне малко!
Най-якото място е в домашни условия ! Аз ще го празнувам след 2 часа и 30 минути в нас ! Ще стане мн як купонн ! =D> Ставам на 15![]()
Еми а честит рожден ден тогава. Дано си го изкарате супер \/
http://prizebg.net/dani2s -E tva 6te vi zeme akyla! Come On In
зависи на колко годни са поканените.. ако са над 18 в някой нощен бар..а и финансите също са от значение..!
Кажи с колко пари разпологаш на колко сте какъв стил музика или храна предпочитате ние тук не сме ясновици!
аз също съм за отпразнуване на рд в домашни условия защото там можеш да правиш каквото искаш а и най важното че има заведения в които могат да ви "изпъдят" след третия час а вкъщи можете да стоите мн повече
беше лято по коледа,през една слънчева нощ се качих слизайки на един орех,който беше ниско горе да си набера ябълки от крушата,но си паднах на далаката и си счупих окото и пукнах...
И аз съм ЗА празнуване в домашни условия, а ако си някоя по-голяма след това..може и на дискотека.![]()
На село в двора на земята! Много е приятно, ако е топло времето. Обикновено печем нещо на огън и от колата дъни музика. Досега веднъж така ми се е случвало да празнувам рожден ден, но не беше моя.. надявам се скоро да има втори такъв!
Don't tell me what I can or can't do !
аз скоро ще си празнувам 15-я РД и мисля да е на вилата без роднини с мноо френдове ииии яко![]()
![]()
![]()