.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Извинявам се !!!

Много се извинявам че пускам тема но съм се отчаяла.
    Някой теглил ли е филма Jonas Brothers: The 3D Experience Търся го с месеци и реших че може някой да го е теглил или ако не сте но пък знаете от къде мога да го изтегля ще съм ви много благодарна.

Освен, че си объркала раздела си и с неправилно заглавие!Премиерата на филма в България е на 05.06.2009 докато излезе по бг торентите....

Цитирай Първоначално написано от m3talmania
    Освен, че си объркала раздела си и с неправилно заглавие!Премиерата на филма в България е на 05.06.2009 докато излезе по бг торентите....
    Извинявай но не мога да разбера ти защо се заяждаш с мен. Попринцип съм дружелубна с всеки но ми кипна. И какво му има на заглавието то е такова за такива като теб които явно нападат всеки по- нов.
    И кой говори за БГ торенти? Питам попринцип трябва ли да е по БГ торенти.

Senior Member Голям фен Аватара на relax4o
    Цитирай Първоначално написано от tonii
    Извинявай но не мога да разбера ти защо се заяждаш с мен. Попринцип съм дружелубна с всеки но ми кипна. И какво му има на заглавието то е такова за такива като теб които явно нападат всеки по- нов.
    Аз пък не виждам да те напада. Най-нормално ти казва, че си объркал/а раздела. И заглавието ти наистина не е правилно... може би "Кога ще излезе Jonas Brothers: The 3D Experience"
    "Въпрос на вкус", казал Шаро и си налапал кура!
    Карай да върви, пък каквото ще да става...

Цитирай Първоначално написано от relax4o
    Аз пък не виждам да те напада. Най-нормално ти казва, че си объркал/а раздела. И заглавието ти наистина не е правилно... може би "Кога ще излезе Jonas Brothers: The 3D Experience"
    Ами на мен не ми пречи нали точно сега не ме напада, но виж някъде другаде беше писал а да значи търсих за увеличаване на звука но както и да е и пак ми вкарваше изречения. Сякаш не бях търсила в Google.

Re: Извинявам се !!!

Много се извинявам че пускам тема но съм се отчаяла.
    )

Заяжда се ?!

Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)
    Апфффф кви панаири правите бе...?
    Единия казва, че объркал раздела, другите почват да нищят случая.
    По темата виж в mininova.org или thepiratebay.com, ако е излязъл там ще го има
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

Абе вие с kurvata89 май сте се наговорили. Пускате безмислени теми, а после някой като ви отговори почвате да се .бавате с него. Ами викам да го ла.ате и двете.

Senior Member Голям фен Аватара на relax4o
    Цитирай Първоначално написано от XceSS
    Апфффф кви панаири правите бе...?
    Единия казва, че объркал раздела, другите почват да нищят случая.
    А нали знаеш, че някой, ако не направи забележка ще продължава да бърка раздела...
    "Въпрос на вкус", казал Шаро и си налапал кура!
    Карай да върви, пък каквото ще да става...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си