.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 94
    утре почвам отначало, миналия път се провалих, а и си изкълчих крака и не мога да скачам днес трябва да правя преси, а тях не ги обичам много

Град
    София
    Аз съм на диета. Ям докато спре да ми се яде. Като ми се дояде - пак така. Диетата ми е по хляб на ден освен яденето.
    Don't tell me what I can or can't do !

Аз се чудя как да надебелея малко .. те хората отслабват

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от tonie__
    аз не ям от...1-2 месеца ? така де,хапвам по 2 пакета солети на ден и тва е и резултата ее..хм...5 килограма ?
    ти добре ли си, бе, момиче?! тва просто е толкова вредно, чеее.... по- добре спри да го правиш , глупаво е, а и нищо положително няма да си докараш..
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

^ ако прояде нормално, ще качи най-добрия вариянт е да я кара на салатки и месо с хляб, за да не качи а и ще може да свали някое килце

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Солетите са тесто....калорични. Със същия успех може да кра на 2 филии хляб. Ако яде пилешко, риба и зелена салата с репички, краставички....ще отслабне доста. И то доста по-здравословно.

опитвам се да ям по-малко но не спазвам определена диета

и аз ^ така, но по-важното е,че има резултат няколко сантиметра от бедрата, а корема въобще не е както преди, мисля, да карам главно на салатки вече и на месо, за пилешко и риба съм съгласна, но мисля, че не бива да си позволявам салами, тъй като не са от чисто месо, а и не са вкусни, също така свинско месо, колкото и да не е блажно все пак е свинско, добре, че пилешките пържоли са вкусни иначе, не знам как ще устискам
    [imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]

Град
    в света на приключенията ..
    Здравейте!
    По-добре послушайте моя съвет. Ако наистина имате наднормено тегло/нуждаете се от отслабване по-добре не си налагайте сами строги и вредни диети, а се консултирайте с диетолог А за тези които искат да свалят от 2 до 5 кг например мога да им кажа, че ще стане с намаляване на сладкото и хляба( не за дълго време разбира се).Спортът е най-хубавото нещо за всички! Като гледам.. всички са писали ,че ядат по няколко ябълки или 2 пакетчета солети на ден за няколко месеца( например).Това е супер вредно съсипвате си организма с малко количество еднообразна храна.На тази подрастваща възраст човек се нуждае от всичко!
    Ако не искате да си имате здравословни проблеми^^^
    Успех!

От 16 дена сам на диета
    ям само салатки ама няма на4ин като искам да изглеждам добре

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Солетите са тесто....калорични. Със същия успех може да кра на 2 филии хляб. Ако яде пилешко, риба и зелена салата с репички, краставички....ще отслабне доста. И то доста по-здравословно.
    Chuvala sam za dieta spored kravnata grupa.
    Az nadebelqvam ot riba, mesni produkti, mle4ni, abe ot belta4ionite. Ot vaglehisratite, testoto, moga po cql den da gi qm i za okolo 2 sedmici svalqm 4kg
    debelanata shishkolanata

^ аз не даже съм прекалено слаба
    you say im going nowhere
    and thats what keeps me dreaming
    you wish i would just shut-up
    and thats what keeps me screaming ;d

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    До вчера се уграничавах ама днес си викам ще ям каквото си искам и то нищо не ми се дояде кажи речи
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Аз :P
    Една любов, която пречи ми да спя,
    едни очи, които срутват ми света,
    едни ръце, които толкова желая,
    ти си любов и война,
    ти си болка и съдба,
    само ти.

аз реших вече, край с моята диета, от днес само на вода, писна ми да се ограничавам от всичко, да правя преси упори, да скачам на въже повече от 2 месеца а резултата е нулев дано като спра всякакви калории да има резултат, писна ми

Диетата е най-грешното нещо което може да съществува в момента в който е спреш си качваш килограмите които си свалил + още поне 5... И това се получава от страх на организма като му дадеш нещо което не си приемал от много време примерно шоколад или нещо висококалорично и той се запасява като поемаш повече от страх да не му спреш пак кранчето

Мега фен Аватара на mynichka
    и аз ще бъда от утре
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Цитирай Първоначално написано от rosenhristev
    Диетата е най-грешното нещо което може да съществува в момента в който е спреш си качваш килограмите които си свалил + още поне 5... И това се получава от страх на организма като му дадеш нещо което не си приемал от много време примерно шоколад или нещо висококалорично и той се запасява като поемаш повече от страх да не му спреш пак кранчето
    моя организъм изобщо няма да му го пускам кранчето

Малко диета,но за мене диетата представлява "по всичко равномерно" не се яде нито много мазно,нито много солено и нито много сладко-не се ограничавам от нищо,но и гледам да не прекалявам,а тва всичкото се изгарям така или иначе със спорт

Супер фен Аватара на gabri3lla
    Как издържате? Аз от месец и повече се боря с някакви си 4 кг. и все немога да ги сваля. Уж си казвам край с калоричната храна и след 2-3 часа съм с някоя закуска или вафла в ръка. Оф..

Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Не спазвам диета

Голям фен Аватара на akinom
    Цитирай Първоначално написано от colymoly
    аз реших вече, край с моята диета, от днес само на вода, писна ми да се ограничавам от всичко, да правя преси упори, да скачам на въже повече от 2 месеца а резултата е нулев дано като спра всякакви калории да има резултат, писна ми
    Аз бях си изградила същото мнение за диетите преди години. Толкова стриктно ги спазваш, резултата е нулев... Е, как няма да се ограничиш, а? Намалих значително калорийната стойност ( един ден, със все още дебелия си задник ) до 600калории, след около седмица поемах по 300-400калс. 4-5 месеца държах само на чай и ябълки, имах и период , в който се хранех само вечер с дини и така... Но зимата дойде, аз си надебелях кактоо се и очакваше.. На училище още повече.. и тези свалени 20 кг, за 6 месеца, се върнаха за 5 пъти по- бърз период с още около 5-6 килца. Но сега около 3 седмици карам на по една бисквита ( понякога се случва и цяло пакетче, но... мн. рядко ) на обяд и съм свалила около 10кг .. Страхотен метод, няма шанс да не смъкнете килцата от него.
    http://vbox7.com/play:dd4b6909
    Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)

Цитирай Първоначално написано от akinom
    Цитирай Първоначално написано от colymoly
    Аз бях си изградила същото мнение за диетите преди години. Толкова стриктно ги спазваш, резултата е нулев... Е, как няма да се ограничиш, а? Намалих значително калорийната стойност ( един ден, със все още дебелия си задник ) до 600калории, след около седмица поемах по 300-400калс. 4-5 месеца държах само на чай и ябълки, имах и период , в който се хранех само вечер с дини и така... Но зимата дойде, аз си надебелях кактоо се и очакваше.. На училище още повече.. и тези свалени 20 кг, за 6 месеца, се върнаха за 5 пъти по- бърз период с още около 5-6 килца. Но сега около 3 седмици карам на по една бисквита ( понякога се случва и цяло пакетче, но... мн. рядко ) на обяд и съм свалила около 10кг .. Страхотен метод, няма шанс да не смъкнете килцата от него.
    да обаче след като спра бисквитите какво ще стана, отново ще си върна висчко, ако не и да прибавя отгоре

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си