.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Иначе и аз си ги стискам. Вече 9-та година. Нито съм пъпчасала, нито са огромни пори, нито са червени. Стискам и на мъжа. Е, аз маникюр нямам и това е предимство. Няма да дам 20 лв за козметичка при положение, че си имам сауна и си ги стискам сама по начина, по който ще го направи тя. Повечето са ми на носа и просто притискам ноздрата към основата му и те си изкачат самички...А със содата и пяната държи по цяла седмица. Да не говорим, че съществено намаляха...

аз всяка вечер смесвам една лъжица мед и канела разтърквам по лицето и след това измивам :P
    ..моето тяло сега изцяло ти принадлежи ;pP

Цитирай Първоначално написано от FancyGirl
    http://krasivite.blogspot.com/2009/01/avon-clearskin.html
    това е решението...
    qvno ne pri vseko deistva,za6toto pri men nqma6e nikakyv rezultat

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Иначе и аз си ги стискам. Вече 9-та година. Нито съм пъпчасала, нито са огромни пори, нито са червени. Стискам и на мъжа. Е, аз маникюр нямам и това е предимство. Няма да дам 20 лв за козметичка при положение, че си имам сауна и си ги стискам сама по начина, по който ще го направи тя. Повечето са ми на носа и просто притискам ноздрата към основата му и те си изкачат самички...А със содата и пяната държи по цяла седмица. Да не говорим, че съществено намаляха...

То си е до кожа. Аз ако си стисна носа ще стане адски червен.
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Цитирай Първоначално написано от GbSy

То си е до кожа. Аз ако си стисна носа ще стане адски червен.
    И моя. Но пък зависи... После до няколко часа отминава.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Имам си сауна за лице. Порите се отварят супер и сама си ги изчиствам. После правя следната маска: малко сода за хляб(бикарбонат) и пяна за бръснене. С това търкам проблемните зони. Ползвала съм стотици пилинги, ексфолианти, маски и прочие. По-добро за черните точки от това няма. Търка се не повече от минута, а след измиване се маже кожата с нещо хидратиращо, но не и мазно, защото се изсушава.
    А какво представлява тази сауна?

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Chochko0oo
    Имам си сауна за лице. Порите се отварят супер и сама си ги изчиствам. После правя следната маска: малко сода за хляб(бикарбонат) и пяна за бръснене. С това търкам проблемните зони. Ползвала съм стотици пилинги, ексфолианти, маски и прочие. По-добро за черните точки от това няма. Търка се не повече от минута, а след измиване се маже кожата с нещо хидратиращо, но не и мазно, защото се изсушава.
    А какво представлява тази сауна?
    Ще си позволя да отговоря аз ;д. Сауната за лице представлява ето това нещо:
    http://www.technopolis.bg/b2c/detail...Е-BEURER-FS50

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Стара тема.
    Вече получи отговор.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си