- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Заедно с родителите
Хайде, всеки да разкаже какво най-често прави заедно с родителите си![]()
Почти нищо..
Общо взето вечеряме заедно и по прзници сме заедно.
А с майка понякога и ходим по магазините.
![]()
And I will never hurt you or desert you,
love you from the very day your mama birth you
По-интересно е какво правим без тях, с тях е ясно, говориме си глупости за живота и ни поучават за простотиите ни.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OKF7g5XD5iU[/youtube]
Ами вечеряме..![]()
чат пат ходим на почивка
и с майками ходим по магазините![]()
Карам се или вечерям.![]()
Друго заедно с родителите не правя.![]()
Караме се с майка. С тате като се виждаме ходим някъде, а с мама по магазините понякога. Това е.
Stay up all night with the stars *
гледам ТВ с тях .. нищо друго ... даже и не вечеряме заедно аз по някое си време вечерям когато всички са заспали.. с майка ми даже и по магазините не ходим ... леле това го бях забравила вече
![]()
![]()
Можеш да пропилееш минути, часове, дни, седмици или дори месеци на това да анализираш дадена ситуация, опитвайки се да сглобиш парчетата както трябва. Да предполагаш какво е могло да бъде или да не бъде ... Или просто можеш да оставиш парчетата на земята и да продължиш напред !
И аз общо взето вечерям с тях и понякога се разкарваме до някакъв друг град на разходки. Също помагам в домакинската работа на майка ми. А от няколко вечери насам си правим турнир с игра на карти![]()
браво бе... тва ли правите с родителите си само? карате се и ядете вечер? голяма сте работа. утре като ви зареже ЛЮБОВТА НА ЖИВОТА ВИ и яките ви приятели, ще видим при кого ще отидете. ценете родителите си ..
Почти нищо, гледаме телевизия заедно понякога.
Scorpions forever!
Гледаме ТВ заедно и ходи на почивка чат пат...Понякога ходя с майка по магазините и рядко ходя с татко на село..
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Говорим си, пътуваме ,гледаме телевизия ,хапваме ,пазаруваме,ходим на кино.. хубавко си прекарваме![]()
Живея на 500 км от тях.Прибирам се през 2 месеца за по 1 седмица.Майка ми е на 12 часов работен ден.Баща ми пътува.Нищо не правим,освен да вечерям с майка ми като се прибере,да се срещна с баща ми по някое време,тъй че...
LastFM
Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!
Ами честно казано аз правя доста неща с наще. С баща ми понякога караме колела, с майка ми ходим по магазините. Гледаме си филм в къщи, ходим в планината или някъде на пикник. Пазаруваме заедно, изобщо много неща правим заедно. Близки сме, споделям им много неща и смятам че така е по-добре отколкото да не им казвам нищо и след време да се отдалечим един от друг. Пък и тъй като се местим да живеем от място на място нямам много приятели и с кого да прекарвам свободното си време. Као се замисля сме сплотено семейство, имам и сестричка, караме се понякога ама е неизбежно. Все пак в тая възраст всички се караме с родителите си.
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
почти не се виждаме връщам се от училище те са на работа излизам вечер татко се е пребрал като се върна е заспал лягам си и аз майка се пребира и така....а за сестра ми....ако се пребере по празниците тогава се виждаме и ходим тук таме
`Cause I needed
I need to hear you say
That I love you
I have loved you all along
Говорим си най-често![]()
С баща ми ходим за риба, на стрелбището, из центъра за някоя глезотия![]()
С майка ми понякога си говорим за кризата, за момчетата (тя говори.. аз не искам) за филми, за музика..
Когато няма какво да правя отивам при тях, сядам и си приказвамеАаа и баща ми много обича да говорим за музика...
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
най-често когато сме заедно си говориме и спориме за нещо след което се заливаме от смях, когато някой изтърси някоя дивотия
Правя адски много неща с родителите си . Общо взето каквото мога да правя с пвиятелите си , мога да го направя и със семейството си . Обичам да прекарвам част от времето си понякога с тях , приятно ми е![]()
да добавя..
най-обичаме вечер с баща ми да стоим на терасата (когато е топло де) и да си говорим по теми, които майка ми ненавижда![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Как се осмеляваш да даваш такива оценки. При всеки е различно. Не всички са маминото детенце и техните го чакат с отворени обятия.Първоначално написано от plmn
С баща ми говорим по телефона. От време на време. С майка ми се караме.
Понеже живея с баща ми,като се върна му разказвам за училище,за момчета,какво ме е раздразнило,на какво съм се хилила,той от своя страна ми разказва с коя е ходил на кафе,как е минало на работата му.Дори и някой да се е чувствал кофти през деня,като се събере с другия му става весело.С него ходим по магазините,правим заедно вечеря,ходихме на почивка миналата година..първата ни година самостоятелно.Общо-взето с него споделям абсолютно всичко.Като се започне с кое момче харесвам и се свърши до новия ми лак за нокти.Ама и той не остава по-назад.
С мама ходя по магазини,говоря си...не живея с нея и не сме толкова близки сякаш.Ама и нея си обичам.
освен, че вечеряме заедно за друго не се сещам![]()
ходиме на почивки,вечеряме,споделяме си /по-точно аз си споделям/ играем на некфи игри от сорта на НЕ СЕ СЪРДИ ЧОВЕЧЕ или на КАРТИ...смеем се заедно..с баща ми си гоовориме за некфи теми ,а с майка ми си говориме най-спокойно после се караме!Имам и сестра с нея също,като с майка ми даже и по-лошо!Ходиме на село и днес отиваме всички на ШОПИНГ ТЕРАПИЯ!
![]()
Lubovta e igra,a vsi4ki v neq zaobikalqt pravilata ;]