- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Къде се намират сладките момчета?(само за момичета)
Naqsno sum,4e ako iskam nqkoi,koito da mi trqbva samo za edna no6t diskotekata e mqstoto,no obiknovenno kude mogat da se sre6tnat istinskite sladuri? V nqkoi basketbolen klub? Voleibolen? Znam,4e sega 6te mi kajete,4e trqq da iz4akam toi da me nameri i 4e nai veroqtno nqma naistina takova mqsto,kudeto moga da si namerq priqtel,no znam,4e 70% ot vruzkite sa,za6toto momi4eto znae kude da nameri mom4eto(ili obratnoto,v slu4aq mi trqbva purviq variant)
|
![]()
Трябва ти един мотокросист като мен! :P
ACϟDC
Усетих ирония ..... Знаеш ли какъв съм добър ...ти губишПървоначално написано от mmm_sweet
![]()
ACϟDC
ако имаш хубави цицu и не си много грозна и аз ше те зема![]()
мани тоз мотокро кво там.
аз карам голф тройка и А тройка ве, яла при батко![]()
Щи ти издухам таратайката с KAWASAKI-тоПървоначално написано от kypo
![]()
ACϟDC
malee,ve4e stanah populqrna,vupreki 4e tova be6e tema samo za momi4eta,ama ni6to...to taka stana po-zabavno![]()
|
![]()
аре ве, тоя крос има ли 100 коня веПървоначално написано от FlashMX
![]()
Лош си. Не те обичам. Айде стига сме спамили на момичето темата.Първоначално написано от AFT
ACϟDC
ЛошА. ^^ И от втори април трябва да пишем само на кирилица, казаха, че теми, написани на латиница, ще бъдат мазно изтривани без предупреждение. Пък и цялата идея е супер тъпа, няма клуб за сладурковци, в който момичетата периодично да ходят, за да си хващат гаджета.Първоначално написано от FlashMX
П.П. Понякога си мисля,че само някви невменяеми пишат в тоя раздел.
како убиждаш ме...Първоначално написано от AFT
Извинявам се Госпожо/Госпожице. Невменяеми.. Всички които си помисляме за любов сме такива..Първоначално написано от AFT
ACϟDC
Определено съм госпожа,мда. Ония ден се омъжих. Имах малко проблем с нашите, щото, видиш ли, съм леко непълнолетна, ама пука ти. ^^ И не се опитвай да сътворяваш велики мисли, щото хич, ама хич не ти се получава. (:
Благодаря че ме "нахрани". Ела ме опознай малко преди да ми казваш че "че не ми се получава" Бълвам такива мисли.. за съжеление такива които нямат практика. T.TПървоначално написано от AFT
ACϟDC
Каде да ги намериш, не знам, важно е търсенето,
или поредния спам на поредната тема![]()
ехехеее какво става тука. да пусна и аз една обява а може ли![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
2 страници и 1вото свястно мнение.Първоначално написано от ThisIsMe
![]()
ACϟDC
Не е нужно да те познавам, коментарите ти тук са ми достатъчни, за да преценя, че не си по-оригинален от печка Раховец. ^^Първоначално написано от FlashMX
Ето къде се ловят...![]()
Тука също можеш да получиш доста предложения ма не се знае кой от сичките е какъвто ти трябва...
Иначе навсякъде според мен... може даже и на улицата....в магазина... то само си идва.... накой път и в най-готините барове няма жива душичка в която да си изплакнеш очите....
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Във футболенПървоначално написано от mmm_sweet
![]()
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg