- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Мръсно ...
Здравейте искам да ми дадете идея как да си го върна на едно бившо гадже ... днес се засекохме в едно кафе и като почна да ме храни кипна ми пред очите но си излязох зада не я ударя.Като си затрагва ми каза чао и пак ме убиди, в отговор получи ДА ТИ ЕБА МАЙКАТА ( знам че нетрябваше но имаше съвет от мой приятел да ходя и да и натикам главата под масата ... та как да и го върна ... не не ми пука за нея не не я обичам не не искам да съм с нея просто не обичам да съм длъжен на никои/никоя...
П.С като се запознах с нея бях ПИЯН .. после я накарах да се видиме като съм трезвен да доиде в хипер маркет ( романтично за 1ва среща на трезво) видях я и казах чао после като ми се обади за кафе няколко пати и казах че нямам работа по центара и няма да слизам заради нея ( 15 мин ми е до центара с бусче ) обаждаше ми се и си говорехме по 1 час за неина сметка ... а ся ми се прави на VIP... аз дори не исках да тръгвам с нея но ...
какво да направя ( не казваите замалчи си или по умния отстъпва не се връзваи искам ОКО ЗА ДВЕ, ЗЪБ ЗА ЧЕНЕ
Обещания безброй уш да ме правят герой, една след друга лъжи въляха като порой.. [music]``
Роден съм известен, Разпознаваем съм.. И ако сина ти не знае.. Сигурен съм, че дъщеря ти е добре запозната!
women are people too
sometimes
Пич,вие не сте ходили
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
забравих да кажа че 3-4 пати ходихме на кафе![]()
п.с поздрав Vasilis karas - fenomeno za momi4eto/mom4eto otgore podpisa![]()
Обещания безброй уш да ме правят герой, една след друга лъжи въляха като порой.. [music]``
Роден съм известен, Разпознаваем съм.. И ако сина ти не знае.. Сигурен съм, че дъщеря ти е добре запозната!
women are people too
sometimes
Ами кажи й , че това, че не е успяла да ти привлече вниманието не е твой проблем, а нейн ... така че да не си го изкарва не тебе![]()
ами неискам да говоря антипатична ми е + това се хвали, че тя ме ОТРЯЗАЛА, а друг е въпроса, че аз дори не го приемах насериозно цялата история пиян съм я гонил по центъра на града ни и бога ми 2 часа сме били заедно сигурно не помнех дори как се казва в телефона и бях вкарал номера като " J " неудобно ми беше като се запознахме да я питам как се казва отново ...
women are people too
sometimes
Ами нали не искаш да й останеш длъжен... ?
Как така хем ти е антипатична и не искаш да й говориш , хем не искаш да й останеш длъжен![]()
Говори, че е мръсна курва.![]()
Мъж си, друго не можеш да направиш.
Помисли си всеки един жест от твоя страна, било то и няаква действие, как би се изтълкувало от нея и от околните.
Квото и да направиш, не можеш да промениш ситуацията.
Нормално, наебал си я и си я оставил, как искаш да се държи с теб?! И аз да бях, и аз щях да правя тия прости номера, просто защото докато си озлобен на някого, не можеш да сдържаш негативната си енергия в себе си и трябва да я изкараш по някакъв начин, било то и с псувни и арогантно държание.
Нормалните хора и трезвомислещи не правят така.![]()
Замисли се ти от кои си.![]()
въртеше ми се в главата да я залея с киселинаебавам се не аз съм сагласен в слувесен двубои мн говоря порпинцип няма шанс спермата... да антипатична ми е и кво от това аз не искам да говоря с нея като човек а да и направа гадно или да и тегля една маина и да си ходи на село ... но е грубо да отида и да я напсувам в очите мислех си да се забия с некоя неина френдка но тя ги е нахасала срещу мен и малко след като скъсахме с вапросната се запознах с едно момиче ( оказа се от неиния клас ) и думите и бяха ти не си ли бившото гажде на **** името и и останах втрештен няма значение ако сте правили мръсно на бившо гадже споделте опит или даите някоя нова идея
![]()
women are people too
sometimes
^ Направо тукат.
Аз толкова ще се засрамя.![]()
^ Тва не е отмъщение, бе!
Тебе някой като те прай за две стотинки, седиш и си мълчиш ли?!
не не бих я ударил просто искам да и кажа 2 думи и да знам че като ме види ще гледа в земята и няма да си отваря говорещата устичка която палнех със моите милиони дечица :@
аз реших какво ще направяще накарам един приятел на който тя мн му се натяга маи да се занимава с нея ( а тои не я поглежда изобщо ) и ще я покани в тях а там ше я чакаме 10ина човека и ще я нахулим да си ходи унизена или той ще тръгне да я целува като се видят и аз ше извикам недеи не си е мила зъбите
така в кафето пред всички и тои да направи няква физономия и мисля че ще и стига да си малчи 4EVER
ако имате още идеи just say
![]()
women are people too
sometimes
Приеми първото ми изречение от горния пост от лигават му страна и ще вииш, че не се заяждам.![]()
Ми, точно де, колко лошо говори за едно момиче когато момче я удари. Начи бая е сгазила лука.![]()
хахахха мале как го отряза бруталноПървоначално написано от SuperBadSuperFresh
![]()
![]()
![]()
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
В случая няма значение дали е курва или не.Той нали е ходил преди с нея,значи все пак я е харесвал,той какъв е тогава -курвар ли?Първоначално написано от cherinka
И не мисля,че ако автора залепи шамар на момичето,то това говори лошо за нея.Всъщност мисля,че говори лошо за автора.Кой ще иска да е после с него,ако му се носи славата ,че посяга на момиче.САмо дето той ще е виновният .
казах ви, че няма да и посегна щом днес не я ударих няма да се случи беше ми кипнало преди това видях др бившо гадже което се направих, че не виждам дори ( никога не оставам приятел с бившо гадже най-много здравей но рядко ) но бях подпиинал после отидох да играя билярд и там се случи сичко щом не я ударих със щеката която ми беше подръка няма да и посегна ... искам да лази по земята и да се моли да не ме види в някое кафе ..
women are people too
sometimes
Да те блъсне TIR даноПървоначално написано от go71n
![]()
злобеееш ли ?!
women are people too
sometimes
Ако я удариш само ще докажеш колко си жалък. Псуването сигурно също няма да е особено ефектно. Що просто не я игнорираш?
защото неискам да се хвали след това как ме е "нахранила" и аз нищо не съм казал + това НЕ НЯМА ДА Я УДАРЯ ЗА 10ти ПЪТ КАЗВАМ ... AFT кефиш ме как мислишпо мненията ти за онази която търси клуб "сладурковци" hxuaHUXahxuAHUXahuxhuaxhuahuxA е уби ме сравнения с раховец. ^^
women are people too
sometimes
Еми, очевидно те харесва, ама ти като си бил пън и се е ядосала и ся се опитва да се прави на готина пред приятели и т.н. Ако я игнорираш, дори и да продължи да се перчи пред нейните си дружки, отвътре ще умре от яд. Няма човек, който да издържи на такова нещо, дори аз бих се изнервила. ;д
Ама щом държиш да я смачкаш, трябва да стане с унижение пред всички. Това си е рискована игра, шанса ти да го отнесеш (т.е. сам да се изложиш) е големичък. ;д
Хазарта - ми е второто имеаз и да го отнеса няма на каде повече или ше докажа тезата и че съм глупак тъпак неудачник боклук и най-долното същество или ще се влачи по земята и ще иска да не ме е срещала шанса е 50на50 но защо ли си мисля че аз ще изляза победител в тази игра
![]()
women are people too
sometimes
Разтръби, че не може да се ебе, че е космата отдолу и навсякъде. Идеята ти за тва да я поканите у твой приятел също ми хареса![]()
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..