.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37

Тема: Мръсно ...

ти си тъпак! държал си се кат идиот как няма да те храни са!

Разбий и главата с някой стол ...
    Иначе може просто да я заебеш и да не ти пука.Като и се връзваш тя печели не ти.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    игнолираи я,няма смисал да си отмъщаваш!
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Голям фен
    1во ти добре ли си на колко си ??
    2ро това е просто едно момиче, за което твърдиш че не ти пука следователно .. покажи го ... не се занимавай с нея бъди дружелюбен поздравявай я засрами я по интелигентния начин... ако ти се държиш нормално а тя се репчи сама се излага...

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??

Re: Мръсно ...

Цитирай Първоначално написано от go71n
    Здравейте искам да ми дадете идея как да си го върна на едно бившо гадже ... днес се засекохме в едно кафе и като почна да ме храни кипна ми пред очите но си излязох зада не я ударя.Като си затрагва ми каза чао и пак ме убиди, в отговор получи ДА ТИ е** МАЙКАТА ( знам че нетрябваше но имаше съвет от мой приятел да ходя и да и натикам главата под масата ... та как да и го върна ... не не ми пука за нея не не я обичам не не искам да съм с нея просто не обичам да съм длъжен на никои/никоя...

П.С като се запознах с нея бях ПИЯН .. после я накарах да се видиме като съм трезвен да доиде в хипер маркет ( романтично за 1ва среща на трезво ) видях я и казах чао после като ми се обади за кафе няколко пати и казах че нямам работа по центара и няма да слизам заради нея ( 15 мин ми е до центара с бусче ) обаждаше ми се и си говорехме по 1 час за неина сметка ... а ся ми се прави на VIP... аз дори не исках да тръгвам с нея но ...

какво да направя ( не казваите замалчи си или по умния отстъпва не се връзваи искам ОКО ЗА ДВЕ, ЗЪБ ЗА ЧЕНЕ
    Какъв е смисълът от отмъщението, мръсните номера?... остави я на мира и тва е... отминаваш като пътен знак, за кво' трябва нещата да се решават по тоя начин (не, че ще промени нещо де...)

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората

Re: Мръсно ...

Цитирай Първоначално написано от go71n
    Здравейте искам да ми дадете идея как да си го върна на едно бившо гадже ...
    Излез от филма. Нещо комплексите са ти в повечко май, а?

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Град
    `In Hell`
    Обиждай я и ти и като тръгне да ти посяга просто я хвани за ръката Ако си по мусколест няма как да не се спече
    Но ти препоръчвам просто да я игнорираш или я накарай да ревнува може би те харесва щом се държи така

Нареди я и ти едно хубаво и да спре да те занимава

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Повече от фен Аватара на YourPoison
    Цитирай Първоначално написано от Adwokat
    Цитирай Първоначално написано от SuperBadSuperFresh
    Пич,вие не сте ходили
    хахахха мале как го отряза брутално
    даа

Колкото и да съм ядосана или обидена,на някой който до някаква степен съм обичала или държала,никога не бих го обидила или ощи по -малко направила мръсно,защото ако човек не уважава красивите си спомени,то не уважава и себе си

еми както си те тропа отиваш и я хващаш за циците супер яко ше е хахаха ше насере сигурно особенно ако няма цици

офф ти друга работа нямаш ли си? еу мн са нервя на такива льохмани чесно....
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си