Здравейте искам да ми дадете идея как да си го върна на едно бившо гадже ... днес се засекохме в едно кафе и като почна да ме храни кипна ми пред очите но си излязох зада не я ударя.Като си затрагва ми каза чао и пак ме убиди, в отговор получи ДА ТИ ЕБА МАЙКАТА ( знам че нетрябваше но имаше съвет от мой приятел да ходя и да и натикам главата под масата ... та как да и го върна ... не не ми пука за нея не не я обичам не не искам да съм с нея просто не обичам да съм длъжен на никои/никоя...

П.С като се запознах с нея бях ПИЯН .. после я накарах да се видиме като съм трезвен да доиде в хипер маркет ( романтично за 1ва среща на трезво ) видях я и казах чао после като ми се обади за кафе няколко пати и казах че нямам работа по центара и няма да слизам заради нея ( 15 мин ми е до центара с бусче ) обаждаше ми се и си говорехме по 1 час за неина сметка ... а ся ми се прави на VIP... аз дори не исках да тръгвам с нея но ...

какво да направя ( не казваите замалчи си или по умния отстъпва не се връзваи искам ОКО ЗА ДВЕ, ЗЪБ ЗА ЧЕНЕ