- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Мръсно ...
Здравейте искам да ми дадете идея как да си го върна на едно бившо гадже ... днес се засекохме в едно кафе и като почна да ме храни кипна ми пред очите но си излязох зада не я ударя.Като си затрагва ми каза чао и пак ме убиди, в отговор получи ДА ТИ ЕБА МАЙКАТА ( знам че нетрябваше но имаше съвет от мой приятел да ходя и да и натикам главата под масата ... та как да и го върна ... не не ми пука за нея не не я обичам не не искам да съм с нея просто не обичам да съм длъжен на никои/никоя...
П.С като се запознах с нея бях ПИЯН .. после я накарах да се видиме като съм трезвен да доиде в хипер маркет ( романтично за 1ва среща на трезво) видях я и казах чао после като ми се обади за кафе няколко пати и казах че нямам работа по центара и няма да слизам заради нея ( 15 мин ми е до центара с бусче ) обаждаше ми се и си говорехме по 1 час за неина сметка ... а ся ми се прави на VIP... аз дори не исках да тръгвам с нея но ...
какво да направя ( не казваите замалчи си или по умния отстъпва не се връзваи искам ОКО ЗА ДВЕ, ЗЪБ ЗА ЧЕНЕ
Обещания безброй уш да ме правят герой, една след друга лъжи въляха като порой.. [music]``
Роден съм известен, Разпознаваем съм.. И ако сина ти не знае.. Сигурен съм, че дъщеря ти е добре запозната!
women are people too
sometimes