- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как да загубя девствеността си
Как да загубя девствеността си ? Просто вкарвам еректиралият си пенис "там" без презерватив . Така ли ?
Кой те е излъгал че трябва да е без презарватив?
Поредният тъп въпрос.....Но,да,само че-С ПРЕЗЕРВАТИВ!
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Със презерватив може ли ?
А някакви промени по оная ми работа ще има ли. Всисъл нещо да се скъса и да има кръв или нещо подобно ?
..........щом задаваш подобни въпроси значи си малък за секс.
Абе ти на колко си години бе ?? Ще ти се откъсне цяло парче![]()
Come out, come out wherever you are...
Да-ще ти се откъсне чепа и ще ти изтекат червата...Първоначално написано от an0n1n3m
Ти малоумен ли си или да?!?![]()
Айде на бас че си на 4 години и 7 месеца
Огромна картинка!
.: machoka :.
Ама картинката даваше много добър съвет-нормално да е голяма
да ше ти падне половината главичка от пениса ...
ще разбереш, че си си я загубил по това, че ще ти порастне един бял кичур коса.
да живеят ебавките![]()
Твърде е възможно след първия полов контакт да загубиш пениса си и на негово място да ти порасне кактус. Не се тревожи за това. По-страшно е другото, което може да стане - да се побъркаш! Да отключиш шизофрения или раздвоение на личността. Но не се притеснявай - ще се оправиш, когато навършиш 16!
Ох,има по интернет за тия неща,даже имаше и тук едни много полезни теми (бтв,защо ги махнаха?) за такива като тебе,ама кой да чете.Иначе-мноооооооого си малък за секс.На колко си всъщност?
аз ако бях на теб и имам толкова ниска сексуална култура не бих мислила за секс а как да обогатя сексуланта си култура!
mili4ka 6te sajalqva6 edin den za tova, povqrvai mi. vtoro - obrazovai se malko po taq tema - seksa. po hybovo e da go napravi6 s nqkoe mom4e ili pak s mom4eto koeto obi4a6. tova 6te bade edin mn gotin i nezabravim mig, povqrvai mi! i da pri parviqt pat na momi4eto ima malko krav i boli za6toto devstvenata cipa se kasa.
Вие па кво се връзвате?Това си е ебавка.Не може да си чак толкова прост.
като се съвкупляваш с индивид от противоположния пол
+1111111111111111Първоначално написано от moon_flower
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
представи си ако не е ебавка
![]()
Абе имам една приятелка на 14 дето пита:Ти девствена ли си вече?
И не се ебава,а е сериозна.Така че всякакви има,не се очудвайте.![]()
Губиш дественноста си първия път кат си биеш чикия.
След тва зависи колко често ебеш, нема значение дествен ли си или не![]()
Бахти тъпия подпис имам
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Щом задаваш толкова елементарен въпрос значи ти е рано да правиш секс ...
Вземи порасни ... Изчакай още 2-3 годинки и тогава пак си задай този въпросАко сам не успееш да си отговориш - изчакай още няколко годинки (
)
Хвърли я некаде
или я изритаи![]()
Явно е дошъл сезонът на кауните![]()
Виж ся, брато:
Девствен си докато не направиш поне 1 път истински секс, дори и 1 вкарване пак не прави хвалбата.
И се прави с презерватив, щото нямаш опит и може да станеш млад баща по БТВ новините, ползвай кондоми
И честно да ти кажа, не те прави това мъж, явно си доста незапознат, по-добре се изучи на теория всичкое кое как се прави за да може да се представиш после пред мадамите като готин разбирач и така ще ти падат по-лесно в ръчичиките, иначе никой няма да те иска като недорасло лапе.
Айде![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
i ko ?? zna4i ako ne si izgbyi6 devstvenostta 6i ymre6 taka li ?? tolkoz li e trydno da iz4aka6 nqkoi specialen 4ovek ili pone 4OVEK s koito da go naprai6 ... pffffzzz sig si na 13 .. nai mn![]()
ама в крайна сметка авторът момче ли е или момиче![]()
![]()